Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Pomembno obvestilo
Trenutno prihaja do motenj pri uporabi storitev na območju Zagorja, Kovka, Kleka, Kisovca, Izlak in Grašice. Strokovnjaki napako odpravljajo. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in vas prosimo za razumevanje. Si.mobil

To je sedaj pa že na dnevnem redu
evil.gif

Že spet ali kaj
sprasujem se.gif

Lp.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Pomembno obvestilo
Trenutno prihaja do motenj pri uporabi storitev na območju Zagorja, Kovka, Kleka, Kisovca, Izlak in Grašice. Strokovnjaki napako odpravljajo. Za morebitne nevšečnosti se opravičujemo in vas prosimo za razumevanje. Si.mobil

To je sedaj pa že na dnevnem redu
evil.gif

Že spet ali kaj
sprasujem se.gif

Lp.

To pa je en velik plus!
Vedno zame
Vem zakaj
Vedno boljsi
Vec kot fer
Pokrili smo Slovenijo
Halo, Nina
evil.gif

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Baje da je od Simobila odšlo nekje okrog 8500 ljudi.

Samo? Sem resno mislil, da bo številka za par deset tisoč višja.
Ah, slovenclji.
jezen.gif

Zdaj jih bodo samo še več dobili, ker ljudje vidijo da ne morejo dražiti tudi, če bi hoteli
wink-1.gif

Brez skrbi, da lahko naprej dražijo, dražitve so ostale, višja naročnina za 2€ , višje cene klicev int, za to niso dobili prepovedi.
wink-1.gif

Prepoved je za postavko "Nadomestilo".

Dražili bodo še več, ker prepovedano nadomestilo nekje morajo skopenzirat, saj so ga že vračunali v prihodke,kako pa bo uprava sicer upravičila Avstrijcem, manjši prihodek, ko pa so obljubili pred tem višji?

Ni menda, da se bo g. Turk, kar tako sprijaznil, da mu bodo potalali odpoved, ker je imel manjše prihodke od napovedanih
grims-1.gif

Napaka bi bila, se sedaj vezati, ker na denarnico se poizkuša vršiti ogromen pritisek, kot nikoli do sedaj.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Se nisem prisel do LJ. Poanavadi je tako, da mi stvari ne gredo po planih. Zena mora biti dalj v slubi, potem moram se sam ene penzionerje pofotkat in ce bo ostalo kaj casa upam, da mi uspe
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ravnokar probal in mi deluje tako s prijavo preko certifikata (privat stevilke) , kot tudi prijava preko gesla (sluzbena stevilka) ...

Edino tocki "Stanje tekoce porabe" in "Poraba v preteklem obdobju" vrneta napako ... Ostalo kar se m preklikal pa vse deluje ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.972
113
Koliko časa traja, da ti obvestijo, da so ti spremenili obračunski interval? Prejšnji teden sem spremenila preko strani mojsimobil, pa še nikjer ni zaznati spremembe. Ne tam, niti nisem bila obveščena preko smsa, kot je bilo rečeno, pa ne vem zdaj, a je šlo skozi ali ne. Ali to obvestijo morebiti tik pred zdajci, se pravi naslednji mesec, ker sem spremenila na 6ga.

BTW
meni mojsimobil dela, logiram se s certifikatom.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ravnokar probal in mi deluje tako s prijavo preko certifikata (privat stevilke) , kot tudi prijava preko gesla (sluzbena stevilka) ...

Edino tocki "Stanje tekoce porabe" in "Poraba v preteklem obdobju" vrneta napako ... Ostalo kar se m preklikal pa vse deluje ...
Ja saj to tudi meni ne dela. Ostalo deluje.
smirk-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Koliko časa traja, da ti obvestijo, da so ti spremenili obračunski interval? Prejšnji teden sem spremenila preko strani mojsimobil, pa še nikjer ni zaznati spremembe. Ne tam, niti nisem bila obveščena preko smsa, kot je bilo rečeno, pa ne vem zdaj, a je šlo skozi ali ne. Ali to obvestijo morebiti tik pred zdajci, se pravi naslednji mesec, ker sem spremenila na 6ga.

BTW
meni mojsimobil dela, logiram se s certifikatom.

Sprememba obračunskega intervala je odvisna od več parametrov tako da lahko pričakuješ spremembo z zamikom. V kolikor želiš točen datum mi sporoči številko na ZS.

l.p. b

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Torej po 3 mesecih Amerike, sem malo ven padel, glede stanja pri simobilu, sem pa danes ugotovil, da se imam manj kot 150 dni do konca vezave in lahko vzamem nov telefon. Torej kaj je trenutno best buy android na paketu orto v nulo, brez vseh opcij, zatam nekje100~150 evrov? Prav tako me zanima kako se obnese gmpas navigacija in koliko mb podatkov pozre navigacija, glede na to, da imam do zdaj samo izkusnje samo z offline garminom na nokii?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Online navigacija je šmorn, nočeš je, nikol ne veš kak je sisgnalom v rovtah, ali pa v tujini. Sploh pa gmaps navigacija ni uradno v Sloveniji, no se da zrihtat vsen z hekanjem seveda, sam vseeno ni to to. Maš pa za Android polno offline navigacij na izbiro, tak da ni blema.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
ker je pa najboljša offline za android?
Ne začenjaj vojne. Več ali manj je stvar okusa, posebno, če že imaš kakšno samostojno navigacijo.
Jaz imam za en avto Navigona in sem zato tudi na telefon dal isto.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.