Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To moras vprasati operaterja... Saj je to njihovo besedilo
wink-1.gif

Je pa tako, da dosedaj takega paketa ni bilo... Dsedaj je bil na voljo dnevni predplacniski mobilni internet... Ali pa najvec zakup, ki velja do zakljucka meseca...

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Dobro dajte zdaj mir pa naj raje nekdo ki ima točne informacije pove ali lahko na Štajerskem preklopim zopet na 3G omrežje brez da bom občasno nedosegljiv?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Dobro dajte zdaj mir pa naj raje nekdo ki ima točne informacije pove ali lahko na Štajerskem preklopim zopet na 3G omrežje brez da bom občasno nedosegljiv?

jaz se nisem preklopil nazaj, sem imel danes nekaj nujnih opravkov pa raje nisem reiskiral :D

mimogrede....Brez časovne omejitve ni samo nerodno napisano ampak je tudi ZAVAJAJOČE...ne glede na droben tisk...najboljše da napišete na Simobilu zastonj, pa daste drobn tisk, zastonj samo če plačaš....

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Se danes gibal na območju Celje- Velenje- SG--Ravne-Dravogradin nato nazaj proti Vuzenici-Selnici in MBju pa je delalo na 3G vse od klica do date ... Zgleda da so popravili .. prav tako klic v avtu na tej relaciji nikoli ni bil pekinjen

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Namesto, da imaš na računu € imaš na računu podatke (beri MB), ki jih porabljaš brez časovne omejitve (ni dnevno, mesečno, itd.). Koliko podatkov kupiš toliko jih lahko kadarkoli porabiš.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
To so pogoji uporabe (me ŠE ne zanimajo) - samo odgovoril sem kako si jaz osebno razlagam ta stavek.

Tomo

Pripravnik
5. sep 2007
70
0
6
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Jaz imam trenutno M ZAME in opcijo 300 MB, kjer se dostop do Vodafone Live ne zaračunava, prijatelj pa ima M ZATE in mu nisem verjel, da se to res zaračunava, dokler nisem videl izpiska.
frown-1.gif

Kdor ima vklopljeno opcijo Mobilni internet (300MB, 1, 3, 15GB), se mu dostop do portala ne zaračunava.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Kje se lahko pri simobilu vidi stanje zakupljenih količin? Paket Orto Smart (akcija Vihar). Če pošlješ stanje na 9443, pošlje povratni sms: informativna poraba znaša 0MB prenosa podatkov, trenutni znesek za plačilu 0,00 EUR.

jebeštrga pa takšne skope informacije, kako sploh veš koliko razpoložljivih zakupljenih količin imaš na voljo do obračunskega obdobja?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Kako sedaj vedeti, recimo koliko prenosa podatkov je na voljo. Paket je bil vklopljen 24.10.2012, obračunsko obdobje je 28.v mesecu. Koliko količin je potem na voljo v tem 4 dnevnem obdobju?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
v tem štiridnevnem obdobju imaš do vklopa akcije stare pogoje, količino. če si jih presegel se ti zaračunajo. po tem pa se ti obračuna celotna količina do cikla,.. po ciklu pa dobiš skupno kvoto (stara opcija, ki jo imaš + orto vihar).
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ojla, privzeto imaš 201 minuto v druga omreæja + 1000 dodatnih minut v druga omrežja (orto vihar),.. na paketu pa imaš kvoto 1024 MB,..
b

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Akcija vihar velja le še do konca meseca, sam pa sem nameraval vzeti iphone 5 + to akcijo. Ker se mesec počasi izteka, o telefonih pa ne duha in sluha me zanima, če se da dogovoriti, da že sedaj podaljšam naročnino, telefon pa prevzamem, ko bo na voljo.

Hvala za odgovor.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Po jabuku se govori, da jih bo nekaj na voljo v torek (mogoče je res ali pa pač ne), tako, da bi jas počakal do konca meseca in pač vzameš 31. ta paket če še ne bo iPhonov.
Sicer ne vem če bo šlo s to akcijo, a lahko se pozanimaš če lahko vzameš to akcijo brez telefona, opraviš nakup iphona, ko pride, na naročnino (takrat podaljšaš za 24 mesecev). Ampak se je treba pozanimat če je to možno.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Ja o morebitni dobavi sem prebral na jabuk forumu, ampak tudi če pridejo, ni nujno, da sem ga pravočasno rezerviral, sploh če bo zaloga manjša. Zato me bolj zanima kakšna opcija je možna, da ujamem to akcijo in hkrati iphona.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tovrstni dogovori niso možni,..lahko pa se vežes z bonusom na pogovore in ko vzames petko odplačaš bonus,..
b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.