Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
In potem predstavnik Simobila napiše spodnjo izjavo
bonk.gif

Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ce te kdo nujno potrebuje te bo poklical

nekateri pač pričakujete jabe vse bonbončke,..ne gre pač,..

in da ne bo pomote,.. uradni predstavnik Si.mobila ima drug profil, nick,..
b

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pbutec, Borovnica je pač javno povedal, da je zaposlen pri Si.mobilu. To pa ne pomeni, da je mnenje posameznika enako uradnemu mnenju podjetja v katerem je zaposlen. Človek je pač le pripravljen pomagati. Je pa tako, da ponavadi raje nehajo ravno zaradi takih uporabnikov kot si ti. Brez zamere...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Ali veste, da Simobil na paketih Zate, konkretno M ZATE zaračunava dostop do Vodafone Live strani kljub zakupljenem prenosu podatkov.
aplauz.gif

Ta cvetka je tudi mene šokirala, nato sem zaradi tega in podobnih bedarij po zelo kratkem času popokal na drugega operaterja.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Jaz imam trenutno M ZAME in opcijo 300 MB, kjer se dostop do Vodafone Live ne zaračunava, prijatelj pa ima M ZATE in mu nisem verjel, da se to res zaračunava, dokler nisem videl izpiska.
frown-1.gif

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Ali veste, da Simobil na paketih Zate, konkretno M ZATE zaračunava dostop do Vodafone Live strani kljub zakupljenem prenosu podatkov.
aplauz.gif

Ta cvetka je tudi mene šokirala, nato sem zaradi tega in podobnih bedarij po zelo kratkem času popokal na drugega operaterja.
X2
ne-ne-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
6€ je 500 MB ... ali 14€ za 5GB... 9€ je paket, ki vkljucuje SIM kartico + 500 MB zakupljenih podatkov ...

ORTO_NET_-_Si.mobilov_mobilni_internet_za_mlade-20121025-115215.jpg

Ce potrebujes veliko, se bolj splaca vzeti za 14€ teh 5GB, ki jih potem lahko koristis tri mesece ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Tri mesece? Kaj se je zgodilo s pred minuto podano izjavo "brez časovne omejitve zakupa"
sprasujem se.gif

(mater, se stvari dandanes hitro spreminjajo, iz minute v minuto
wink-1.gif
)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zakup ni casovno omejen... Omejena pa je poraba dobroimetja ampak ti ne zapade ... oz. pogojno zapade ...

EDIT:
Mimogrede... sem sedaj prebral tudi pogoje ( http://www.orto.si/media/orto_net_brosura_v1_web.pdf )... in so podobni kot pri predplacniskih paketih ... Po preteku 270 dni od zadnje polnitve, racun zapade...

Je pa toa paket namenjen predvsem tistim, ki to uporabljajo in ne tistim, ki bi radi to samo imeli
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz kompliciram? Kaj zdaj je časovna omejitev ali ni?
So zakupljene količine, samo jih ne smeš porabiti?
Ja, _jaz_ kompliciram. Pa neke pike imaš v vidnem polju, eh oh...

PS: Pa obvestilo o "najboljšem" 3G omrežju na home page že N dni sem jim tudi sigurno jaz "gor pohekal" a ne?

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce se pocutis ogovorjenega, potem ja...
bonk.gif

Po mojem mnenju si eden izmed vecjih komplikatorjev... in se velikokrat praskas tam, kjer te sploh ne srbi ... Ampak pustimo to... to je moje mnenje... in ni direktno povezano s to temo... Lahko ga pa menda napisem... ali je to prepovedano?
uf-1.gif

Vprasanja pa naslovi na Si.mobil ... Jaz sem samo novicko objavil... nimam pa nic pri oblikovanju tega paketa... niti nimam moznosti ga koristiti...
nahrung002.gif

In se enkrat: Paket je po mojem mnenju namenjen tistim, ki ga bodo tudi uporabljali... in ne tistim, ki bi ga samo imeli iz kakrsnegakoli razloga ze...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
stein,.. kateri del ti ni jasen?
- orto net je storitev za nove in obstoječe orto uporabnike in nima naročnine in vezave
- namenjen je orto uporabnikom, ki imajo poleg svojega osnovnega telefona tudi dodatno napravo s katero dostopajo do neta preko mobilnega omrežja
- cena orto net kartice je 9€ kjer dobiš sim kartico in 500MB prenosa, dokupiš lahko dodatne količine 500MB 6€, 5GB 14€
- kartica se obnaša kot prepaid kartica, čas zančne teči s prvo povezavo preko MI in po vsakem polnjenju. po 90ih dneh postane neaktivna, po 270ih dneh se izklopi. Po polnjenju se stranki na obstoječo neporabljeno količino doda še novopridobljeno stanje
- za polnjenje lahko uporabi storitev polni, kasneje pa tudi preko portala
- stanje lahko preverjaš preko sms s ključno besedo STANJEORTO na 448
- usb modema sta za te naročnike cenejša,..

l.p. b

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Kaj ti ni jasno, da mu gre na živce samo nategovanje z besedičenjem? Če piše "brez časovne omejitve zakupa", seveda pa moraš prebrati še vse pogoje in ugotoviti, da temu ni tako oz. je, samo pogojno ni, oz ni, samo pogojno je.

Pol pa nekdo razlaga, da zakup ni omejen, je samo uporaba. Kdo ma tuki koga za idiota?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pogoji so tudi na netu,..
za moje pojme je popolnoma logično napisano,..lahko pa organiziram tolčamčenje za tiste, ki pač ne razumejo sodobnega sveta,..
b

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Zakup ni casovno omejen... Omejena pa je poraba dobroimetja ampak ti ne zapade ... oz. pogojno zapade ...

Kako pa naj bi bil zakup omejen? Da ti na sim kartico ni potrebno vsakih toliko in toliko dni polniti? Ampak vseeno ti jo je potrbeno na 270 dni. V čem je štos. Tega pa tudi jaz ne razumem "Brez časovne omejitve..."
confused-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sicer je mogoce res malo nerodno apisano... Mislim pa, da se "brez casovne omejitve" nanasa na primerjavo z recimo dnevnim paketom prenosa podatkov... Kjer placas dolocen znesek in ti to dboroimetje velja samo tisti dan do polnoci ali 24 ur od aktivacije...

Operaterju ni v interesu, da bi uproabniki kupili tak paket zato, da bi enkrat uporabili, potem bi se pa kartica valjala v predalu, operater pa mora vseeno drzati kartico aktivno, morebiti placevati dolocene licencnine za softver,...

Takemu porabniku je na voljo predplacniski internet, ki se placuje na dnevni osnovi... Nmenjen je tistim, ki imajo poleg mobilnika se recimo tablico, s katero obcasno uporabljajo mobilni prenos podatkov... Ce pa vec kot 90 dni ne uporabljas tega, potem pac tak paket ni zate...

Sicer nevem, zakaj sploh pojasnjujem zadeve... Nobenega ne silijo v to, da bi to obvezno morali imeti... "Take it or leave it" pravi rek... Nekaterim itak ni vsec nobena akcija... Pomoznosti so to se taki, ki sploh nimajo namena tega koristiti...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če te citiram:

Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Si.mobil: Nova storitev ORTO NET

ORTO uporabniki lahko po novem uporabljajo storitev ORTO NET, ki prinaša nov način uporabe mobilnega interneta. ORTO NET omogoča polnitev računa s količino podatkov brez časovne omejitve zakupa. Gre za prvo tovrstno storitev mobilnega interneta pri nas.

articles-9861.png

http://www.mobile.si/articles/simobil-nova-storitev-orto-net.html

mogoča polnitev računa s količino podatkov brez časovne omejitve zakupa

Tole me zanima kaj pomeni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.