Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Bom kr tukaj postavil vprašanje in sicer glede nadgradnje iz androida 2.3 na ICS 4.0 ... telefon je kupljen pri Simobilu, pa me zanima, a mi bo sam telefon ponudil nadgradnjo, al moram sam potegnt dol update prek PC-ja?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Bom kr tukaj postavil vprašanje in sicer glede nadgradnje iz androida 2.3 na ICS 4.0 ... telefon je kupljen pri Simobilu, pa me zanima, a mi bo sam telefon ponudil nadgradnjo, al moram sam potegnt dol update prek PC-ja?
Odvisno za kateri telefon se gre,pri večini je prišla posodobitev že ven,bodisi preko telefona(če nimaš nastavljeno na avtomatsko ali vklopljene mobilne ali wifi povezave moraš to storit ročno v nastavitvah programske opreme o napravi) ali preko kiesa(air ali pc),če pa si malo vešč se pa to da nadgradit preko Odina,več zveš v pravi rubriki za tvoj telefon-Pametni mobilniki.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
http://www.mobile.si/articles/simobil-nano-sim-ze-na-voljo.html

Si.mobil pripravljen na četrto generacijo SIM kartic
Si.mobil sledi najnovejšim tehnološkim trendom na področju razvoja mobilnih naprav in SIM kartic in je kot prvi mobilni ponudnik v Sloveniji z današnjim dnem že pripravljen za uporabo t.i. Nano-SIM kartic.

20120913-8ybxca4jx6hapqtytdhne5hjar.jpg

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Imam eno hipotetično vprašanje in vas prosim za odgovor. Ko si na GSM omrežju in brskaš po internetu na telefonu preko SIM kartice in preko GSM omrežja ter te nekdo kliče. Kaj se zgodi. Ali ti prekine internetno povezavo ter ti vzpostavi glasovno povezavo in začne telefon zvoniti ter se javiš in pogovoriš. Ko prekineš glasovno povezavo zopet avtomatično vzpostavi internetno povezavo in nadaljuje tam kjer si ostal ali ne prekine internetne povezave in javi sogovorniku zaseden signal ter tebi pošlje SMS sporočilo, da te je nekdo klical. Hvala za odgovor.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Imam Xperia Ray in na Tušmobilovem GSM omrežju sem bil med samim prenosom nedosegljiv za klice na Mobitelovem omrežju mi med klicem prenos zamrzne in po klicu nadaljuje zato me zanima kaj se zgodi na Simobilovem omrežju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam še nisem doživel telefona, ki bi zaradi podatkovne povezave na GSM preprečil klice. OK, ne izključujem kakšnega 'muzejskega primerka' iz 2005.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik astet pravi:
Imam Xperia Ray in na Tušmobilovem GSM omrežju sem bil med samim prenosom nedosegljiv za klice

Imam HTC One S, torej enako Android telefon, imam na Tušmobilu nastavljeno na 'samo GSM', povezava ves čas nekaj dela (osvežuje widgete, maile...) in nisem bil zaradi tega še nikoli nedosegljiv.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Če se ne motim vsak mobilni aparat na Tušmobilovem GSM omrežju prepreči klice zaradi podatkovne povezave. Če se motim me prosim popravite. Zanima me kaj se zgodi na Simobilovem omrežju.

astet

Pripravnik
4. jan 2012
95
14
8
Meni pa se je to že zgodilo sem brskal po internetu ogledoval neko stran pa facebook pa skype in mi je bil večkrat poslan SMS, da me je klical ta pa ta pa potem mi je več klicateljev javilo, da me je klicalo pa da sem zaseden zaradi tega sem potem prešaltal na Mobitel, ker tam ti prekine povezavo in ima govorni klic prednost pred internetno povezavo. Se ne izmišljujem, ker nimam nič od tega.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Seveda da so prvi, če bodo pa imeli iPhone, ki podpira samo take SIM kartice.
looool, s čim se hvalijo.
hysterical-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Mislim da je to odvisno od telefona. Meni npr. ne prekine internet povezave ko me nekdo kliče in je med pogovorom še zmeraj vspostavljena. Nikoli pa nisem nedosegljiv ali kako drugače če sem na spleti.

frog55

Fizikalc
23. apr 2010
301
94
28
Na Tušmobilu telefon SE Arc s preverjeno ti interneta ne prekine. Normalno se javiš in ko prekineš klic normalno surfaš dalje kjer si sprejel klic.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Seveda da so prvi, če bodo pa imeli iPhone, ki podpira samo take SIM kartice.
looool, s čim se hvalijo.
hysterical-1.gif

Tudi veliko uproabnikov drugih operaterjev bo gotovo imelo iPhone 5 ... In prav je, da poskrbijo za te svoje uporabnike
smile-1.gif
...

In kako točno bodo poskrbeli za te uporabnike? A tako, da bodo nujno morali biti pri S!?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.