Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Po neverjetnih prodajnih rezultatih, ki jih je iPhone 5 dosegel v prvih dneh prodaje v svetu, bo prva zaloga že v tem tednu na voljo pri Si.mobilu - ekskluzivno v Sloveniji.
Zaradi postopne dobave, je na voljo izredno omejena količina, zato bo iPhone 5 16GB v črni in beli barvi v petek, 28. septembra 2012, na voljo na dveh Si.mobilovih prodajnih mestih:
v centru Si.mobil Ljubljana Čopova, na Čopovi ulici 4
v centru Si.mobil Maribor, na Glavnem trgu 17b
Oba centra bosta svoja vrata izjemoma odprla že ob 6:00.
Rezervacije za prvo dobavo (28.09.2012) zaradi omejene količine niso možne.
Za vse, ki ne boste mogli priti v petek v zgodnjih urah na prodajni mesti, že danes omogočamo rezervacije za naslednje dobave. Takoj, ko bo vaš telefon prispel na izbrano prodajno mesto, vas bomo o tem obvestili preko SMS-a.
iphone 5
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
za navadne naročnike = 0.
Tudi mene to zanima. Meni 4GB povsem zadošča za slike in nekaj muzike.Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sam informativno me zanima za kaj rabte več k 16GB placa, a torrente dol vlečete al kaj?
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Tudi mene to zanima. Meni 4GB povsem zadošča za slike in nekaj muzike.Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
sam informativno me zanima za kaj rabte več k 16GB placa, a torrente dol vlečete al kaj?
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
za navadne naročnike = 0.
nezadovoljstvo forewer. potem pocakaj da bo kaj zate
b
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Po neverjetnih prodajnih rezultatih, ki jih je iPhone 5 dosegel v prvih dneh prodaje v svetu, bo prva zaloga že v tem tednu na voljo pri Si.mobilu - ekskluzivno v Sloveniji.
Zaradi postopne dobave, je na voljo izredno omejena količina, zato bo iPhone 5 16GB v črni in beli barvi v petek, 28. septembra 2012, na voljo na dveh Si.mobilovih prodajnih mestih:
v centru Si.mobil Ljubljana Čopova, na Čopovi ulici 4
v centru Si.mobil Maribor, na Glavnem trgu 17b
Oba centra bosta svoja vrata izjemoma odprla že ob 6:00.
Rezervacije za prvo dobavo (28.09.2012) zaradi omejene količine niso možne.
Za vse, ki ne boste mogli priti v petek v zgodnjih urah na prodajni mesti, že danes omogočamo rezervacije za naslednje dobave. Takoj, ko bo vaš telefon prispel na izbrano prodajno mesto, vas bomo o tem obvestili preko SMS-a.
iphone 5