Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Pa ti locis med:

1) Si.mobilova stacuna
2) Si.mobil-branded stacuna, ki jo ima fransizojemalec
3) Si.mobilov dealer

?

janiii

Zelenc'
25. avg 2012
8
0
1
kot primer ... https://www.youtube.com/watch?v=zJcSzVbFCgs za dokaz, da je Slovenija čisto predraga

cena telefona Samsung Galaxy Ace 2 v Veliki Britaniji = 280€ v prosti prodaji in zastonj z naročnino okoli 25€
cena telefona Samsung Galaxy Ace 2 v Sloveniji = 310€ v prosti prodaji in 200€ pri Simobilu z naročnino 20€

se pravi z naročnino ne dobiš nobene ugodnosti, samo zavajanje in navijanje cen - se pravi Orto Vihar je v bistvu NATEGA, ker ni nič novega, samo bombončki za rajo neumno !!!

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
no pol se pa presel v tujino kjer te operater ne bo zavajal in ne boš raja neumna... A nimaš dons drugi dan pouka v osnovni šoli, a zdej lahko že po telefonih brskate med poukom?

janiii

Zelenc'
25. avg 2012
8
0
1
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
no pol se pa presel v tujino kjer te operater ne bo zavajal in ne boš raja neumna... A nimaš dons drugi dan pouka v osnovni šoli, a zdej lahko že po telefonih brskate med poukom?

čuj ti smrkca, misli da sem JAZ osnovnošolec :D
eh, bom jaz nabavil fon kr preko bolhe ali ebaya ker to kaj dela simobil gre preko meje dobrega okusa

p.s. lahko pa se ti deportiraš v kako drugo državo, ni niti tako slaba ideja, glede na to da štrumf originira iz italije, ciao :D

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik janiii pravi:
kot primer ... https://www.youtube.com/watch?v=zJcSzVbFCgs za dokaz, da je Slovenija čisto predraga

cena telefona Samsung Galaxy Ace 2 v Veliki Britaniji = 280€ v prosti prodaji in zastonj z naročnino okoli 25€
cena telefona Samsung Galaxy Ace 2 v Sloveniji = 310€ v prosti prodaji in 200€ pri Simobilu z naročnino 20€

se pravi z naročnino ne dobiš nobene ugodnosti, samo zavajanje in navijanje cen - se pravi Orto Vihar je v bistvu NATEGA, ker ni nič novega, samo bombončki za rajo neumno !!!

Saj te noben ne sili, da kupis... pac "take it or leave it"
smile-1.gif
... Kupis ga pac tam, kjer sam mislis, da je zate najbolj ugodno ...

Ko ze primerjas, napisi se, kaj dobis v tej narocnini okoli 25€ pri UK operaterju in kaj dobis v narocnini 20€ pri naesm operaterju ... Ni namrec vedno vse tako lepo, kot pa prvi pogled izgleda...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
bom odgovarjal kar po vrsti
4. telefon lahko vsak uporabnik kupi kjer ga je volja na netu iz tunguzije,v trgovini, pri uvozniku ali operaterju kjer mu je najugodnejse.operater v osnovi prodaja storitve ne telefonov
lp b

daj borovnica, prosim te lepo ne nakladaj, bi rad videl operaterja brez subvencioniranih telefonov...prodaja telefonov je za operaterje ZELO pomembna, ne toliko zaradi profita pri prodaji, ampak zaradi tega ker prodaja telefonov privablja stranke...katerim mimogrede nastavite izredno visoke cene...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ne, ampak namigovanja, da je stvar ful ugodna oziroma da gre za "nagrado za stranke"... treba malo v celofan zaviti, pa je.
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Izredno visoko nastavljene cene mobilnih telefonov privabljajo stranke?

si ze dobil odgovor en post dalje...point je ko kupujes nekaj na kredit na 2 leti se klasicnemu neumnemu potrosniku v sloveniji, nobena cena ne zdi previsoka...

drugace paje tvoj kmentar pac....butast...tak kot ga razumes samo ti

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Razumel bi vaše jamranje, če bi bili leta 1994, ko nisi imel nikakršne opcije izbire operaterja, nobene izbire paketov, nobene izbire telefonov. Danes pa?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Morem dat kritiko glede Si.mobila..Sem mislu da so se popravili a vidm da v določenih stvareh so še vedno šalabazerji.. Pa da povem zakaj..

16.8 se odločim da grem na Si.mobil sklenit naročnino in pač ker sem ta dan sklenil naročnino sem avtomasko padel v Obračunsko obdobje 20. A ker mi ta datum ni odgovarjal sem zamenjal Obračunsko obdobje na 27 do tukaj vse ok...

Nastane problem po menjavi obdobja mi ne šteje nič ko grem na Moj Si.mobil --->Stanje porabe--->Stanje tekoče porabe in Števec porabe mi nič ne šteje sem to vse prijavil prejšnjo sredo in do danes ničesar niso popravili ...

Tko da je kdo imel podobno težavo oz. isto in kolk je čakal na odpravo težave?

Tko da Borovnica če lahko kako pospešiš zadevo povej..
wink-1.gif

p.s: Pa prosim brez neumnih vmesnih...zakaj sem šel na si.mobil je to moja osebna odločitev...

Nazadnje urejeno:

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Opa vidim da so prenovili opcije Tujina
smile-1.gif
Moram reč da je to ugodna varjanta.
To je že staro. Glede na to, da se ti opcija tujina ne izključi avtomatsko po enem mesecu, je za en mesec precej draga. Prej kot po 30 dneh je ne moreš izključiti in če se ti v tem času začne novo obračunsko obdobje avtomatsko plačaš za 2 meseca oz nekaj manj, Če imaš vključeno več mesecev je pa sigurno ugodno. Najceneje te pride, da si vključiš nekaj dni pred iztekom obračunskega obdobja, da se ti 30 dnevni ciklus izteče pred začetkom novega.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
3.9. mi je prenehalo razmerje pri Si.Mobilu zaradi prehoda k drugemu operaterju. Pred tem sem dobil položnico za avgust, kjer je naročnina kot po navadi za naprej, do 28.9.

Dobil bom še eno položnico zaradi predčasnega odkupa telefona, pa me zanima preden jo dobim, ali mi pripada vračilo neporabljene naročnine.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
nastavitev za internet/mms...so se kaj spremenile ?? android gizmo... ce jih lahko nekdo prilepi sem gor...ker se cuda dogaja zadnji cas s telefonom, izguba signala, poln 3G signal in ne dela podatkovni promet ?? skakanje med gsm/umts signalom...

lp, dominic...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.