Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Stein pravi da gre to takole:

Citat:
Uporabnik stein pravi:
Greš not.
Pomoliš telefon pod nos.
Zamomljaš "Odklep".
Počakaš par minut.
Greš ven z odklenjenim telefonom.

Za iZadeve je ziher potrebno prinesti kaka dokazila

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
sem ravno spil rad bi pa videl kaj je novost, rekli so danes
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
zgleda je to da.

dodali so 1000 minut v ostala mobilna in stacionarna
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
Trese se gora, rodila se bo miš. A simobil bo oglaševal, kot da je izbruhnil vulkan. Tako, kot vedno delajo.
No, točno tako, kot sem predvideval. Ugodnost za novo vezavo, stari naročniki, brez ali z obstoječo vezavo, se pa lahko j*ebemo. Tipično simobilovsko.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
eh pa še samo za orto smart je...20€ je too much zame na mesec....bo treba res na boba.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
No, točno tako, kot sem predvideval. Ugodnost za novo vezavo, stari naročniki, brez ali z obstoječo vezavo, se pa lahko j*ebemo. Tipično simobilovsko.

Zakaj tipicno Si.mobilovsko? Saj to je nekako logicno in zdrava pamet ti lahko pove, da ce nekdo ponudi ugodnost, za to pricakuje nekaj v zameno... V tem primeru podpis 24 mesecne zvestobe
smile-1.gif
...

Eni se vedno mislijo, da so operaterji dobrodelne ustanove
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kako je zdaj s tem Orto - če sklenem zdaj ta paket, ali me bodo po 31 letu vrgli na drug paket ali je še vedno "za vedno"?.
Če se zavežem za 24 mesecev v "Vihar" akciji, ali v tem času lahko vzamem kadarkoli kak telefon iz akcije ali samo na začetku in samo te iz ponudbe?

janiii

Zelenc'
25. avg 2012
8
0
1
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:

Zakaj tipicno Si.mobilovsko? Saj to je nekako logicno in zdrava pamet ti lahko pove, da ce nekdo ponudi ugodnost, za to pricakuje nekaj v zameno... V tem primeru podpis 24 mesecne zvestobe
smile-1.gif
...

smile-1.gif

Skratka natega je, poleg 200 minut (ki jih zelo redki porabijo) so dodali še neko banalno zadevo, ker jih pulzi nič ne stanejo ... cene telefonov pa še vedno ostajajo katastrofalno visoke.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik janiii pravi:

Skratka natega je, poleg 200 minut (ki jih zelo redki porabijo) so dodali še neko banalno zadevo, ker jih pulzi nič ne stanejo ... cene telefonov pa še vedno ostajajo katastrofalno visoke.
confused-1.gif
Jaz nisem vzel orto ravno zato, ker je teh 200 minut občutno premalo, tako kot za večino simobilovcev okrog mene... 500min je min v tej kombinaciji za večino...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik janiii pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:

smile-1.gif
...

smile-1.gif

janiii kater del tebi ni jasen,.. je bila potrebna registracija za to da zavajaš folk,.. marsi komu je 200 min, premlo ti pa pišeš da jih le redki porabijo,... mladi ne gledajo kam kličejo,..

b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.