Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
evo klical simobil:

uporabnik orto u nulo se zavede na mojo številko (ni potreben prenos lastništva) in oba se oglasiva v simobil pa rešeno
smile-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik joshyslo pravi:
zakaj imam vedno problem z pošiljanjem mms-a na SG S3
Vsakič ko pošljem mi vedno zavrne da negre pošiljat .po parih poskusih mu uspe poslat.Problemi samo z mms sms pošilja vredu..

maš tapravo dostopno točko?

janiii

Zelenc'
25. avg 2012
8
0
1
skratka glede samih NOVOSTI ...

sedaj je na v simobilove poslovalnice prišel telefon samsung galaxy ace 2
cena na ORTO SMART je 200€ - se samo meni zdi to pretirano?! konkretno pretirano? glede na to da plačuješ vsak mesec 20€, potem pa še daš za telefon, ki stane v prosti prodaji 310€ (free paket) kar dvestotaka? katastrofa glede cen, vsaj po mojem mnenju ... pričakujem še kakšno mnenje, ker res rabim en dober telefon

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Cene so res adijo pamet, se sploh ne splača nič vzet, razen če si res tak brez denarja, da si drugače kot na ''obroke'' (in mastnim doplačilom kakšne opcije) ne moreš privoiščit
tongue-1.gif

Poglej v akcijo ''Čistimo'', večina telefonov je že razprodanih, mislim pa, da je še Sony Arc S na voljo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.658
6.420
113
Ali je komu jasno, zakaj se na računu za Galaxy S3 pojavljajo vrstice:

17:25 Prenos podatkov INTERNET.SIMOBIL.SI
17:25 Vodafone live!/WAP strani LIVE.SIMOBIL.SI

Katera stvar to povzroča?

Na računu je tako poleg Mesečna naročnina - Mega Plus zaračunano še Uporaba Vodafone live! / WAP strani.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
To pri si.mobilu zaračunavajo dostop do portala Vodafon live vsakič ko odpreš brskalnik ker je nastavljena stran od Vodafon enostavno spremeni domačo stran v kaj drugega..pa več ti ne bo zaračunavalo dostop do portala..
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
jst sem samo vpisal da mi odpre Googl kot domačo stran in nič drugega.. in mi od tiskrat ni več zaračunalo..

Ker zaračuna ti samo če vstopiš v portal Vodafon live.

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ali je komu jasno, zakaj se na računu za Galaxy S3 pojavljajo vrstice:

17:25 Prenos podatkov INTERNET.SIMOBIL.SI
17:25 Vodafone live!/WAP strani LIVE.SIMOBIL.SI

Katera stvar to povzroča?

Na računu je tako poleg Mesečna naročnina - Mega Plus zaračunano še Uporaba Vodafone live! / WAP strani.
a še vedno s tem sranjem nategujejo ljudi
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
BOROVNICA

Na vaši spletni strani S!mobil piše tole (glej točko 6):

Vaš SIMPL račun napolnite s klicem na številko 448:

4. Pokličite brezplačno številko 448. Sledite navodilom sistema SIMPL.

5. Za polnjenje SIMPL računa pritisnite številko 2.

6. Vtipkajte 1 do 4-mestno število in pritisnite # (lojtro).

7. Sistem vam bo vtipkano številko ponovil.

Ob uspešnem polnjenju ste vaš SIMPL račun napolnili z vrednostjo, ki je označena na vrednostnici.

14-mestno število lahko napačno vnesete le 3-krat, po četrtem neuspelem poskusu vam sistem začasno onemogoči polnjenje računa s to vrednostno vrednostnico. V tem primeru pokličite Center za pomoč uporabnikom na številko 040 40 40 40, kjer vam bodo omogočili nadaljnje polnjenje SIMPL računa. To storite s telefonske številke, s katere je bila 14-mestna števila napačno vnešena.

pisat bi verjetno moralo "vtipkajte 14 mestno število ..."

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Cene so res adijo pamet, se sploh ne splača nič vzet, razen če si res tak brez denarja, da si drugače kot na ''obroke'' (in mastnim doplačilom kakšne opcije) ne moreš privoiščit
tongue-1.gif

Poglej v akcijo ''Čistimo'', večina telefonov je že razprodanih, mislim pa, da je še Sony Arc S na voljo.

Kja pa motorola RAZR. Hud telefon
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Koliko je sploh cena tega pri Preprosto Zame? 9€ mesečno z maxi plus ali ???

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
koliko časa traja da mi odklenejo iPhona na simobilu? Mi ga lahko takoj al morm prej kaj poklicat? Račune mam vse plačane in več kot 3 mesece (poznam te pogoje) - moram kaka potrdila zraven prinest (glede na to, da smo v digitalni dobi bi lahko oni kje pogledali, ali pač)?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.