Novo pri Si.mobilu IX.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
In zakaj se enkrat? Jaz sem dal link do sporocila v tej temi, kjer je tocno to besedilo ...
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Prijatelj ima ORTO U NULO.....in ne rabi več, ker bo vzel nek paket za podjetje....zdaj pa jaz sprašujem, lahko jaz na njegov paket ORTO U NULO prenesem mojo telefonsko, se to da sploh? :D

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
jaz sem nad 31 let, on je 25-26 zato? hehe
smile-1.gif
torej morava obiti na simobil in se uredi v nekaj minutah? :D

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če si nad 31 nikakor. Sicer pa sploh še nisem slišal, da bi lahko prenašal paket, samo telefonsko.

Mogoče bi se dalo naredit, da bi on obdržal paket, trajnik pa bi šel iz tvojega računa? Ali pa če ti toliko zaupa naj ti da vsak mesec položnico.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
zaupava si dovolj itd, sodelavca 2 leti itd.....

jaz bi že plačeval to ni panike, samo jaz bi telefonsko k njegovu paketu prenesel, to se verjetno da mar ne hvala.

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
zakaj imam vedno problem z pošiljanjem mms-a na SG S3
Vsakič ko pošljem mi vedno zavrne da negre pošiljat .po parih poskusih mu uspe poslat.Problemi samo z mms sms pošilja vredu..

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Prijatelj ima ORTO U NULO.....in ne rabi več, ker bo vzel nek paket za podjetje....zdaj pa jaz sprašujem, lahko jaz na njegov paket ORTO U NULO prenesem mojo telefonsko, se to da sploh? :D

Bo borovnica iz Zadra povedal....
cool-1.gif

"jado" pa si na Si.mobilu al bi prenesu številko od drugega operaterja?
Ni pa to 5min dela....
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
5 minut dela.....s kolegom greva na simobila, lastništvo se prenese na njega, jaz pa prejemam račune...4,20 prenos lastništva.
edino če mi ne bo ****** s telefonsko ko imam tako dobro
smile-1.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Če bo on naredil prenos lastništva na podjetje (prenesel svojo stevilko iz ORTO U NULO na pravno osebo) se paket ORTO U NULO "brise" in ti ne mores potem prenest stevilke na ORTO U NULO ker ga ni vec na njegovo ime..... Ali sem kaj spregledal?
Lahko edin on potem sklene na novo ORTO U NULO in preneseta tvojo telefonsko od drugega operaterja (če nisi pri Si.mobilu)...

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
ne ne, on bo vzel novo lastno naročniško razmerje na podjetje....orto u nulo mu ostane
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ne ne, on bo vzel novo lastno naročniško razmerje na podjetje....orto u nulo mu ostane
smile-1.gif

naredi naj prenos tvoje stevilke nanj in nato menjava paketa in placnika, uporabnika. vedeti mora da bomo v primeru tvojega neplacevanja za jaj.. njega.
lp b

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
naredi naj prenos tvoje stevilke nanj in nato menjava paketa in placnika, uporabnika. vedeti mora da bomo v primeru tvojega neplacevanja za jaj.. njega.
lp b
Na simobilu so meni povedali, da ne gre menjava druge številke na drug paket. Kaj sem hotel narediti, je to; imel sem 2 paketa, en orto u nulo, en zame. Na zame mi je že potekla vezava, na orto u nulo, še ne. Hotel sem prekinit zame in številko iz paketa zame prenest na orto u nulo, kar pa nikakor ni šlo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
se enkrat.
prva oseba svoj orto paket prenese na firmo in s tem na sebi nima vec orto paketa ima pa nek xy paket na firmo. nato se oseba ki je prenesla orto paket na firmo in druga oseba ki ne more vec imeti orta dobita na prodajnem mestu in oseba ki je prenesla svoj orto paket na firmo prevzame narocnisko razmerje osebe ki orta ne more imeti. v tem primeru prevzame narocnisko razmerje stranke z xz paketom. ko je prenos narejen pa se zamenja se paket in placnik uporabnik.
direktne zamenjave stevilk kot pravis ti pa se v praksi prakticno ne izvajajo ceprav so teoreticno mozne.
lp b

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kaj pa pomeni klici med sodelavci pri paketu podjetni start 1 recimo itd?

To pomeni, da so klici med sodelavci brezplacni... Poslovni paketi so namrec narejeni skupinsko... in skupina uporabnikov, ki je znotraj istega narocnika (podjetja) se smatra kot da so sodelavci ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.