Misli hofer kaj dvignit količine podatkov, že dolgo ni?
Prijavi se v profil. Mislim, da je tam opcija za prenos preostalih sredstev.Zdravi. Na hotu imam naloženo še nekaj denarja, saj smo do sedaj to opravljali za internet. Sedaj ni več potrebe po tem in me zanima ker bodo počasi številko izklopili, ali lahko ta denar dol dobimo ali se mora porabiti.
Hvala
Mini so na supportu rekli, da naj pošljem mail z vsemi potrebnimi podatki. V cca. 5 dneh sem imel sredstva na TRRju. Pogoj je le, da številka ni aktivna, torej da je minilo 3 mesece od zadnje polnitve.Zdravi. Na hotu imam naloženo še nekaj denarja, saj smo do sedaj to opravljali za internet. Sedaj ni več potrebe po tem in me zanima ker bodo počasi številko izklopili, ali lahko ta denar dol dobimo ali se mora porabiti.
Hvala
A res? A navednice so tam brez razloga ?Ta neomejen bi jaz najprej prebral drobni tisk.
Do 1000 GB neomejeno potem se pa zniža hitrost, takole na pamet, mmm.... 5/2! Še zmeraj bolje kot Telemach na moji lokaciji pa verjetno še kateri.Hot giga neomejeni za ceno hot giga.HoT internet
Za dostop do interneta vam je pri HoT-u na voljo najboljši paket za internet HoT GIGA, GIGA mini ali cel paket WIFI2GO, ki vsebuje tudi brezžični modem.www.hot.si
Torej “neomejen” internet za 15 eur na mesec.
Ni slabo.
Sam mislim da bo tudi po 15. 5. ostala ta opcija. Vsaj tako je bilo tudi v preteklosti. Prvo do takrat in takrat, te akcije so pa še danes, nekatere pa še celo kar precej bolj ugodne. HoT giga je že eden od takih.A se kaj ve, če bo Hot podaljšal akcijo HOT giga neomejeni za 9.99 tudi po 15.5 ob se eni stevilki?