Novo pri HoT mobil

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Eh, spet velja samo za aktivacije do 1.7. in potem redno podaljševanje... Bi raje, da je malo dražji pa redni paket :)
Če ga boš aktiviral do 1.7., ti bo paket ostal za nedoločen čas, tudi če ga bodo ukinili.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.494
1.078
113
Obišči stran
Če ga boš aktiviral do 1.7., ti bo paket ostal za nedoločen čas, tudi če ga bodo ukinili.

dokler prvič ne podaljšaš ;) To poletje mamo rešeno, ostalo pa bomo vidlu...

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Dobesedno mučim se fotru na Samsung A34 nastavit da bi delali MMSi na telefonu!! Stiri klice sem ze imel na nesposoben helpdesk pa nula. Pri njih naj bi bilo vse ok. Poslali so mi avtomatski nastavitveni datoteki (za net in mms), kjer pa se nastavitve razlikujejo od tistih ki sem jih s pomočjo istega helpdeska vnesel sam ročno!! Naprimer ko sem ročno vnašal so mi rekli da upor. ime in gaslo pustim PRAZNO, vrsta potrjevanja je BREZ -> nastavitvena datoteka je vnesla upor. ime mms in neko gelo, vrsta potrjevanja je PAP.

Kaj je točno prav in zakaj dobivam sporočila da omrežje ne podpira MMS ko hočem kaj poslati?! Naj omenim da mam probleme zdaj tako pri nastavitvah ki semn jih vnesel ročno in teh ki so bile avtomatsko dodane. Tudi telefon sem vsakič znova resetiral.

valdo

Fizikalc
31. dec 2008
119
27
28
Tale HOT pa je čista katastrofa 2 različni številki in paketa,
sredi mesta , včeraj in danes prenos podatkov "nula" sploh strani SiOL ala 24 ur ne naloži,
pa to ni sedaj prvič , katastrofa ... nimam besed,
sedaj popoldan ko človek rabi net niti pošte ne moreš prebrati - poslati

valdo

Fizikalc
31. dec 2008
119
27
28
Tale HOT pa je čista katastrofa 2 različni številki in paketa,
sredi mesta , včeraj in danes prenos podatkov "nula" sploh strani SiOL ala 24 ur ne naloži,
pa to ni sedaj prvič , katastrofa ... nimam besed,
sedaj popoldan ko človek rabi net niti pošte ne moreš prebrati - poslati

Te 4 vrstice pošiljam 20 minut.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Res nima nihče kakšne pametne ideje kaj lahko naredim glede MMSov? Jutr gre fotr v neke terme in že vidim da bom dnevno poslušal kako mu to ne dela...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.492
4.257
113
Aja pa imaš kaj dobro imetja naloženega?
Več kot samo za paket, ker za Mms je rabiš denar za plačat in ni v zakupljenih enotah.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.492
4.257
113
Če mu ne dela MMS-i pri Hot.. tukaj pa res nima nič A1.. to je napaka na strani Hot telekoma itn.
Vdihni in poglej komu je bil namenjen odgovor.
Enemu pred mano ki mu ne dela prenos podatkov, oziroma zelo počasi..

Mms pa so druga tema.
Tam pa po vsej verjetnosti ni dobro imetja na računu, ker Mms niso del paketa.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Skoraj 40 evrov ima nalozenih preko unih hofer vrednotnic.

Ko probam poslat dobim obvestilo da omrezje ne podpora mms ali nekaj podobnega. Zdaj nimam 14dni nic s tem ker bo v zdraviliscu.. Ampak res brezvezne fore.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Dobesedno mučim se fotru na Samsung A34 nastavit da bi delali MMSi na telefonu!! Stiri klice sem ze imel na nesposoben helpdesk pa nula. Pri njih naj bi bilo vse ok. Poslali so mi avtomatski nastavitveni datoteki (za net in mms), kjer pa se nastavitve razlikujejo od tistih ki sem jih s pomočjo istega helpdeska vnesel sam ročno!! Naprimer ko sem ročno vnašal so mi rekli da upor. ime in gaslo pustim PRAZNO, vrsta potrjevanja je BREZ -> nastavitvena datoteka je vnesla upor. ime mms in neko gelo, vrsta potrjevanja je PAP.

Kaj je točno prav in zakaj dobivam sporočila da omrežje ne podpira MMS ko hočem kaj poslati?! Naj omenim da mam probleme zdaj tako pri nastavitvah ki semn jih vnesel ročno in teh ki so bile avtomatsko dodane. Tudi telefon sem vsakič znova resetiral.
Poskusi tole: Najprej je druga slika, nad mmsssi je Name, na prvi sliki je nad 293: MCC

Screenshot_20230519_142454_Settings.jpg
Screenshot_20230519_142437_Settings.jpg

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Razmišljam, da bi iz A1 šel na Hot Mobil. Vzel bi paket Hot Maxi, za internet doma bi pa vzel paket Hot Giga neomejeno. A se mi splača? A je še kakšen drobni tisk za prebrat? A mi priporočate to spremembo?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Razmišljam, da bi iz A1 šel na Hot Mobil. Vzel bi paket Hot Maxi, za internet doma bi pa vzel paket Hot Giga neomejeno. A se mi splača? A je še kakšen drobni tisk za prebrat? A mi priporočate to spremembo?
Odvisno od potreb in pričakovanj. HoT npr. nima VoLTE, MMSi niso vključeni v paket, ima
pa kup drugih prednosti...