Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
ksz...

A kdo slučajno ve kaj se dogaja zadnje cajte s Simobil omrežjem, ker meni bo počasi pojedlo živce.
Na moji lokacijo je vedno delalo bp, sedaj zadnji cca 1 mesec je pa obup. To se nobeno stvar ne moreš zmenit do konca, da nebi vmes ene parkrat prekinilo povezavo. Dvomim da rabijo tako dolgo da nadgradijo omrežje.
Najprej sem mislil, da zajebava moj aparat ampak se isto dogaja tudi ostalim tukaj, tako da je sigurno kaj na omrežju.

l.p. J

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
ksz...

A kdo slučajno ve kaj se dogaja zadnje cajte s Simobil omrežjem, ker meni bo počasi pojedlo živce.
Na moji lokacijo je vedno delalo bp, sedaj zadnji cca 1 mesec je pa obup. To se nobeno stvar ne moreš zmenit do konca, da nebi vmes ene parkrat prekinilo povezavo. Dvomim da rabijo tako dolgo da nadgradijo omrežje.
Najprej sem mislil, da zajebava moj aparat ampak se isto dogaja tudi ostalim tukaj, tako da je sigurno kaj na omrežju.

l.p. J

Brez da bi napisal, kje je ta "tukaj" in "na moji lokaciji" je to sporocilo brez veze ...
smile-1.gif
...

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Kraj, kjer me zajebava je Predoslje pri Kranju.
Po Kranju tudi meni dela OK, tukaj v firmi je pa poraz. Ravno zato, ker tukaj mobitel dela slabo, sem pred časom prešaltal na simobil, ki je delal super. Zadnji mesec pa mi res dela probleme.
Aparat pa imam Galaxy S3. Čez vikend bom prešaltal na nexus5, bom poročal, če je kaj drugače z drugim aparatom.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Evo, sem naložil tale SI INFO in mi javi KR068 GSM 900 MHZ UMTS 2100 Hotel Kokra.
wink-1.gif

Pa ko ste že ravno mojstri tukaj, bi vprašal še nekaj, kar se mi zdi malo čudno. Mogoče mi res crkuje telefon ali pa je vzrok kje drugje...
Zadnje čase - cca od takrat, ko imam tudi težave s povezavo - opažam, da imam včasih drugačen zvok iz zvočnika. Ne znam povedati točno kakšen ampak sliši se drugače kot ponavadi, v bistvu se sliši bolje, bolj čisto, občutek je tak, kot da bi omrežje prenašalo širši spekter zvoka. A je to posladeica kakšne nadgradnje sistema ali meni pač crkuje aparat in je zvok po nekem naklučju lepši kot normalno?
d055.gif

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Pri meni je isto, Xperia Z, vecinoma se gibljem po Ljubjani. Ni pa z vsemi sogovorniki isto. Upam, da je nadgradnja
smile-1.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Z 12. januarjem 2015 se ukinja paket ORTOnet

Z 12. januarjem 2015 se ukinja paket ORTOnet. Uporabniki tega paketa boste lahko od 12. decembra 2014 do 12. januarja 2015 brezplačno zamenjali obstoječi paket za katerega izmed naročniških paketov Mobilni internet.

V primeru, da predplačniškega paketa ORTO NET, do 12. januarja 2015 ne zamenjate, bo le-ta avtomatično spremenjen v predplačniški paket SIMPLnet. Naložene količine prenosa podatkov bodo ob migraciji na SIMPLnet avtomatično prenesene. Več o cenah in ostalih pogojih predplačniškega paketa SIMPLnet.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Nekaj na temo njihovega oglaševanja.

Dont shoot the messanger, samo delim in ne postavljam vrednostnih sodb.

Domnevam, da si SImobil malo drugače razlaga termin "družbena odgovornost", zato pač enostavno ne ukrepa. Za njih je družbena odgovornost, da na veliko trobiš, kako so tvoji partnerji zaposlili mlade, dejansko pa bi taki tipi profilov itak dobili delo. Da pa se trudiš zaposliti tiste, ki res rabijo pomoč...to pa ni več njihovo poslanstvo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Citat:
Uporabnik Wofk pravi:
HD zvok

Hec al resno delajo kaj v to smer?

Meni je bilo v centru rečeno da je od približno cca dva tedna nazaj vklopljen HD zvok. Da pa to deluje morata imeti oba sogovornika naparata ki podpirata to zadevo
smile-1.gif

Dela! Najprej sem mislil da je nekaj narobe s telefonom, ker se drugače sliši. Ne vem pa, ali dela samo preko 4G? Testirano sicer med Note 3 in iPhone 5 ter iPhone 5S.

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Trenutno sem na Simobil Orto pa bi presedlal na enega izmed poslovnih paketov. Zraven bi vzel 6ko in 2 letno naročnino, vendar je kalkulacija če primerjam Telekom in Simobil na strani Telekoma, ki je cenejši.

Ima kdo izkušnje, se da dobiti kakšen popust. Res se mi ne zdi smiselno plačevati za enako stvar več denarja,sploh če gre za 2 enakovredni storitvi + izdelka poleg tega pa bi še najraje ostal na Simobilu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.