Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Malo se bojo morali bolj potruditi za svoje naročnike
wink-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Na mojem obmocju so se letos kar zelo potrudili, ker smo dobili LTE v "vukojeb*ni", tus in telekom pa imata komaj Komaj Edge pa se to zelo slabo.

Tudi paket, katerega imam pri Simobilu mi najbolj ustreza od vseh ponudnikov sploh za ceno 6€ na mesec orto bombastik paket, seveda s popusti ampak vseeno, tako da sem z njimi izredno zadovoljen oz. najbolj, pred tem sem bil tudi pri ostalih dveh operaterjih.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Da, omrežje so lepo posodobili glede na trenutne smernice... Ne vem zakaj nihče več ne bi hotu k njim... Vsak je dobu to kodo in je dobesedno presežek teh kod na trgu...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Sicer sem na bobu, pa vseeno. Nekaj sem slišal, da se v okolici Zibike postavlja oddajnik. Zanima me, kdaj približno bo začel z delovanjem, ker trenutno je signal v Zibiki v hišah totalno zanič (beri kot polovico časa je no signal).

Thomas

Pripravnik
14. avg 2014
39
0
6
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Tudi za vas bo, če govorimo o Borovnici...morda že do konca leta...
b

A super, ja ja za Borovnico mislim, da pridemo malo v 21. stoletje
cheer.gif

Hvala ti za info.

Lp, D.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
ksz...

Novo pri Simobilu je tudi ukinjen Si.NaIP (dokončno nehal delat 16. decembra).
jezen.gif
Za samo Si.NaIP aplikacijo mi je malo dol viselo, sem bil pa vesel SIP strežnika in ga tudi uporabljal pogosto v tujini in kjer ni bilo signala, imel pa sem dostop do Interneta.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
ksz...

jezen.gif
Za samo Si.NaIP aplikacijo mi je malo dol viselo, sem bil pa vesel SIP strežnika in ga tudi uporabljal pogosto v tujini in kjer ni bilo signala, imel pa sem dostop do Interneta.

Viber dela čudeže
wink-1.gif

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Simobil s 15.12.2014 ukinja storitev Si.naIP zaradi tehničnih razlogov. To sem danes dobil po pošti kot naročnik storitve. Mislim pa, da so vzrok komercialni razlogi.
evil.gif

Obstaja kakšna alternativa? (skype in ostalo odpade, ker nisi dosegljiv s svojo številko). Menjava operaterja najbrž.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
ksz...

jezen.gif

Viber dela čudeže
wink-1.gif

Ne, ne dela jih. Ker to ni nadomestek. Jaz želim bit dosegljiv na svoji številki in jo uporabljat. Sem tudi plačeval za to. Skype, Viber itd.. niso to.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.