Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Kaj pa je to? Na moj.simobil
"S Praznično kodo lahko pridobite 50% popusta na mesečno naročnino za obdobje 6 mesecev. Če kodo podarite prijateljem, ki bodo hkrati postali novi Si.mobilovi naročniki, si lahko popust podaljšate tudi do 24 mesecev.
Praznična koda 2014: ..."

Ve kdo kaj več?

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Ja kuzla jim v rit skače, ker imajo osip naročnikov
grims-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Če rabi kdo kodo za sklenitev novega naročniškega razmerja pri Simobilu, jo lahko podarim.

Koda se lahko uporabi za sklenitev kateregakoli naročniškega paketa pri Simobilu in zraven prejmete 50% popust za obdobje 6 mesecev.

Če bi kdo želel kodo, naj mi piše na ZS.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:

Citat:
Prav tako naj ne bi imeli v načrtu odpuščanj zaposlenih.

V praksi to pomeni, da je že zunaj befel za pripravo liste za odpuščanje.

Edino pravilno, če ni rezultatov. Da se gre od vrha naprej. In seveda kadrovska mora obvezno iti, ker je ona konkretno bila in je zadolžena za selekcijo. Če je selekcija ni uspešno, potem je logično da odleti tudi selektor
wink-1.gif
.

Do sedaj je bilo povsod več ali manj, da je kadrovska vedno ostala, kljub slabim rezultatom ali pri ne doseganju ciljev, to se nanaša na ostala podjetja. Moram priznati, da sem prvič do sedaj slišal in prebral, da zamenjajo tui kadrovsko, lahko rečem da je to odlična poteza novega vodilnega. Do sedaj so vedno šli vodilni, kadrovska pa ostajala, čeprav je najbolj odgovorna za zaposlene in njihov razvoj ter uspeh za doseganje ciljev.

P.S.
PR ne more biti kadrovnik.

Lp.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
To, da imajo sedaj osip (poslovnih) uporabnikov ni problem Simobila, ampak konkurence (oz. države), ki bi naredila vse, da bi bolje prodala Telekom, pa četudi potem naj.eb.ejo končni uporabniki.

Res pa je tudi, da zadnjič, ko sem bil na Simobilu v BTC, so bili za pultom trije s čudnimi frizurami z vsak svojim iPhonom v rokah. Storilnost ni bila ravno briljantna.
redface-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Lahko kdo potrdi, da se obstoječemu naročniku ni potrebno vezati na novo, če prijatelj izkoristi kodo in se on ob tem veže?

Ker v splošnih pogojih piše, da se morata vezati oba, ko pa sem klical na helpdesk so mi zatrdili, da se meni kot obstoječemu naročniku ni potrebno vezati ampak samo prejmem popust na obstoječo naročnino.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A ima simobil tudi kako ponudbo za tiste, ki nimajo dostopa do adsl-a?
Telekom ima, tko da se iščejo še konkurenčne ponudbe;) oz za simobil vem, da ima dober signal na tisti lokaciji.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Lahko kdo potrdi, da se obstoječemu naročniku ni potrebno vezati na novo, če prijatelj izkoristi kodo in se on ob tem veže?

Ker v splošnih pogojih piše, da se morata vezati oba, ko pa sem klical na helpdesk so mi zatrdili, da se meni kot obstoječemu naročniku ni potrebno vezati ampak samo prejmem popust na obstoječo naročnino.

http://www.orto.si/popup.pogoji.php?c=148919

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Vem, sem že bral splošne pogoje in klical helpdesk.

Vprašal sem katera trditev drži, ker se nebi rad zaj..., ker imam sedaj eno leto samo 6€ za plačevati orto bombastik, ker sva z bratom skupaj vzela meseca maja paket orto bombastik in se vezala s popustom na naročnino 4€ in hkrati je bila še akcija 2 za 1, kar pomeni, da plačuje oba eno leto samo 6€ na mesec.

Če pa bi sedaj nekdo uporabil mojo kodo pa razumem kot, da se moram na novo vezati in po novem je popust na naročnino samo 2€ in ne več 4€, kot imam jaz v pogodbi, torej bi namesto 6€ plačeval nadaljne pol leta 8€, če bi nekdo sklenil naročnino preko moje kode in bi bil na slabšem.

Če bi lahko izkoristil vsaj dve kode bi bil na boljšem drugače na slabšem, če sem prav prekaluliral?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Evo sem klical še 1x in mislim oz. upam, da sem dobil sedaj točen odgovor
smile-1.gif

Pravijo, da se mora tudi obstoječi naročnik ponovno vezati za 24 mesecev, če hoče koristiti 50% popust na naročnino, hkrati pa pravijo, da ni problema, če se kodo podari naprej oz., jaz lahko ostanem na starem paketu in na starih popustih brez dodatne vezave.

Prosil bi, če lahko kdo tole potrdi, najbolj bi bil vesel, če bi potrdil uporabnik borovnica
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Evo sem klical še 1x in mislim oz. upam, da sem dobil sedaj točen odgovor
smile-1.gif

Pravijo, da se mora tudi obstoječi naročnik ponovno vezati za 24 mesecev, če hoče koristiti 50% popust na naročnino, hkrati pa pravijo, da ni problema, če se kodo podari naprej oz., jaz lahko ostanem na starem paketu in na starih popustih brez dodatne vezave.

Prosil bi, če lahko kdo tole potrdi, najbolj bi bil vesel, če bi potrdil uporabnik borovnica
smile-1.gif

Pisi na info@simobil.si in bos dobil uradni odgovor v pisni obliki ...
smile-1.gif

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Evo se odgovor iz strani Simobila preko emaila
smile-1.gif

Pozdravljeni, gospod Urban,

v Naročniški sektor smo 20. 11. 2014 prejeli vaše vprašanje o aktualni akciji Praznična koda.

Praznično kodo lahko posredujete novemu uporabniku, ki se veže za obdobje 24. mesecev. Vaša vezava ne vpliva na koriščenje, popust se doda tudi vam.

Veseli nas, da boste akcijo lahko izkoristili in tako pridobili popust. Vljudno vabljeni v poslovalnico.

Si.mobil

Naročniški sektor

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ojla, da razjasnimo dileme
sem naročnik in dobim štirikrat uporabno kodo,..
če se vežem sam dobim 50% popusta za 6 mesecev, če se ne vežem pač tega ne dobim
če se ne vežem in se veže obstoječi naročnik z mojo kodo dobi 50% popusta za 6 mesecev, jaz ne dobim nič
če se ne vežem in pripeljem en, dva, tr, ištiri nove naročnike potem jaz dobim 1, 2,3 do 4x 6 mesecev 50% popsuta na naročnino , novi naročniki ob vezavi pa vsak po 1x50% popusta na naročnino za 6 mesecev
lahko pa se vežem sam in dobim 50% popust za 6 mesecev in potem pripeljem lahko še do 3 nove naročnike, ki se vežejo in dobim do 4x6 mesecev popusta na naročnino, novi vezani naročniki pa vsak po 1x50% popusta na naročnino za 6 mesecev

Če se kateri od kolegov izklopi, je izklopljen ali se porta izi omrežja potem se ti ugodnost za tistega naročnika odstrani

če imaš predhodne redne popuste se le ti odstranijo,.. izjem ne bom razlagal,..

več kot 24 mesecev popusta na naročnino ne morem dobiti,..

upam da je zdaj jasno,..

še link do informacije http://www.simobil.si/akcije/racun-na-pol-za-dve-leti

Nazadnje urejeno:

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Samo še tole mi ni jasno, kaj točno pomeni:
smile-1.gif

- če se vežem sam dobim 50% popusta za 6 mesecev, če se ne vežem pač tega ne dobim

- če se NE vežem in pripeljem en, dva, tr, ištiri nove naročnike potem jaz dobim 1, 2,3 do 4x 6 mesecev 50% popsuta na naročnino.

Se pravi, če prav razumem iz teh dveh odgovorov, je popolnoma moja stvar ali se vežem ali ne?
smile-1.gif

Se opravičujem za kompliciranje ampak vseeno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.