Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
KSZ ...

danes sem se na salterju simobila informativno zanimal za en gsm telefon. in mi zacnejo ponujati 50% popusta na narocnino, ce se vezem na njih za 24 mesecev. ampak moram ta popust izzrebat !?! torej dobim kupon, popsut pa se doloci naknadno, ko ze podpises pogodbo
crazy1.gif

baje ti kuponi za 50% popust krozijo med ljudmi. ce ima kdo kakega viska, se priporocam. lahko tudi preko ZS.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Me zanima kje bodo našli Srba ki govori tekoče Slovensko

in ti misliš, da bojo Srbi rihtal probleme? Če pokličeš na MS support se ti oglasi Slovenec v Atenah in ne kr en Grk.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:

in ti misliš, da bojo Srbi rihtal probleme? Če pokličeš na MS support se ti oglasi Slovenec v Atenah in ne kr en Grk.

Moja izkušnja s Philipsom je drugačna;) Po moje bi se z gospo lažje zmenil po ang kot po slovensk:)

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Kdaj ima si.mobil namen prenoviti si.info aplikacija? trenutno je mogoce preverjanje za klice (Si.mobil omrežje, stacionarna, druga mobilna) SMS-e in Data. Ni vključene tujine. Paketi ULTIMATIVNI imajo za 10 EUR dodatno tujino 1GB na mesec. itd. Skratka kdaj se bo kaj premaknilo? Telekom ima to urejeno kot je treba. Si.Mobil. Kaj čakate?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.126
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
[/list]

Samo on zasluži v Grčiji več kot bi v Sloveniji. Mislim pa da v Srbiji ne bo zaslužil več kot v Sloveniji.
cry12bpy.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Kdaj ima si.mobil namen prenoviti si.info aplikacija? trenutno je mogoce preverjanje za klice (Si.mobil omrežje, stacionarna, druga mobilna) SMS-e in Data. Ni vključene tujine. Paketi ULTIMATIVNI imajo za 10 EUR dodatno tujino 1GB na mesec. itd. Skratka kdaj se bo kaj premaknilo? Telekom ima to urejeno kot je treba. Si.Mobil. Kaj čakate?

Čakajo, da Srbi odobrijo
grims-1.gif
.

Ratali bodo še hujši od Srbov, ki skrbijo za Telemach
hysterical-1.gif
, bog pomagaj.

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Si.mobil in Amis bosta prevetrila slovenski telekomunikacijski trg

S 1. septembrom 2015 je Telekom Austria Group (TAG), ki je v Sloveniji lastnica družbe Si.mobil, zaključila nakup AMISCO NV, katerega del je družba Amis. S pridružitvijo Amisa, ponudnika fiksnega širokopasovnega dostopa do interneta, televizije in telefonije, bo lahko Si.mobil svojim naročnikom kmalu ponujal celovit nabor telekomunikacijskih storitev na enem mestu. Združitev obeh podjetij bo tako v zelo kratkem času vnesla svež veter na slovenski telekomunikacijski trg.

Več >> KLIK

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Torej se ne bosta združila? Če ostajata dve entiteti, to pomeni, da je TAG še vedno zainteresiran za TS in bi lahko Simobil prodal. Glede na to, da ni neki zadovoljen s poslovanjem Simobila.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
to je pomojem itak vprašanje časa. trenutne čistke brez koncepta in stagnacija v 040 in vipnetu to potrjujejo.

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Aaaam sej piše, da se bosta združili "Združitev obeh podjetij bo tako v zelo kratkem času vnesla svež veter na slovenski telekomunikacijski trg." Samo to bo trajalo nekaj časa.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
združitev ne pomeni nujno statusno pravno združitve. tako kot recimo virtualni operater ne pomeni nujno ustanovitve novega podjetja.
Ponudba bo pa skupna. Žal vsaj pet let prepozno.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Glede na to, da se združujejo osnovne poslovne funkcije Simobila in VIPa v Srbiji, pa je tam love do krova napram Amisu, je samo še vprašanje parih mesecev, kdaj bo tudi Amis isto fasal.
Morda ohranijo blagovno znamko Amis, to je pa tudi realno vse.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.