Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
V kerem Planet Tuš blokirajo signal? Zadnjič sem bil v Kopru Planet Tuš in signal sem imel
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

to ni mozno. ali blokiras vsa omrezja oziroma signal ali pa nobenega. vsaj ne v slo v enem tusu
bonk.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Nisem bil bil 1 mesec v Celju v Tušu, sem pa pred meseci pisal na APEK glede tega.
Tušmobil ima bazno v Planetu. Jaz pa govorim za Simobilov signal.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Nisem bil bil 1 mesec v Celju v Tušu, sem pa pred meseci pisal na APEK glede tega.
Si.mobil pač nima bazne v okolici Planeta Tuš in kakršni so debeli betonski zidovi ne vleče.

Najbljižja SI.mobilova postaja je čez 600 metrov (Hala Golovec, dvorana Zlatorog ali Telekom Slovenije).

Tušmobil ima v Planetu ter na silosu Klasje 200 metrov stran.

Si.mobil si je glede nepokritosti Planet Tuš Celje kriv sam. Če Planet Tuš ne bi hotel Si.mobilove bazne, bi pa iz Citycentra usmeril tja.

Drugače ima tudi Si.mobil postavljeno indoor bazno v Planet Tuš Kopru. Tako, da o nagajanju dvomim.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
. lahko vprasam, kaj pa si pisal na apek?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik map pravi:
In kaj so ti odgovorili? Moje mišlenje, da pač tam Simobil ne vleče, kot še marsikje drugje.

Mislim da Simobil najbolje vleče. Zdaj ko delajo bazne na novih frekvencah bi moralo zelo dobro vleči tudi 3km stran, vsaj pri nas je tako.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
V Simobilu še kar frči.

Odstopil izvršni direktor Simobila

Boštjan Škufca Zaveršek je dobil in sprejel ponudbo skupine Prva, kjer bo postal član uprave.

pet, 07.08.2015, 10:31

Iz Simobila odhaja izvršni direktor oziroma prokuristBoštjan Škufca Zaveršek. Bil je prvi človek podjetja v Sloveniji, odkar so v Telekomu Austria (oziroma lastniku, mehiškem America Movilu) v skupni grozd združili Simobil in srbski Vip s tričlansko upravo v Beogradu, ki ji predseduje Dejan Turk, v njej pa sta še Andreas Graf in Natali Deliæ. Škufca Zaveršek odhaja v skupino Prva, kjer bo član uprave poleg predsednice in glavne lastnice Alenke Žnidaršič Kranjc. Skupina Prva ponuja dodatna pokojninska zavarovanja prek Prve osebne zavarovalnice, ima v lasti več domov za starejše in družbe v Srbiji, Makedoniji in na Kosovem. Upravlja 600 milijonov evrov premoženja.

Odhajajoči izvršni direktor je bil pred majsko »združitvijo« slovenskega in srbskega mobilnega operaterja član uprave Simobila za finance, po lanskem odhodu Dejana Turka v Vip je bil tudi začasni predsednik uprave, mesto v upravi pa je zasedel jeseni 2012 po odhodu prejšnjega glavnega finančnika Milana Zaletela v bolgarski Mtel (prej Mobiltel). V Simobil je sicer prišel že v študentskih letih in z leti napredoval do notranjega revizorja, direktorja financ, direktorja prodaje in nato člana uprave. Poleg Škufce Zaverška je sicer prokurist v Simobilu šeAndrej Špik, ki se je v to podjetje spomladi vrnil po nekaj letih.

Kdo bo novi izvršni direktor Simobila, še ni znano, izbral pa naj bi ga Dejan Turk. Viri blizu Simobila ocenjujejo, da bo zelo verjetno nekdo od zunaj, ne eden od simobilovcev.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Pomojem, ce firma odpusti pol tehnike, se imaš kaj za bati. Sicer ce mene vprašate, zna se zgodit, da mehikanci res kupujejo Telekoma SLO in Srbije. VIP in sivip je pa za spucat folka in prodat...

Na dolgi rok sicer čistka, kot se jo gredo na 040 pomeni, da ostajajo več ali manj samo se retardi in mamice, sposobni so pa spizdil. Ce bi bil uporabnik, bi me skrbelo.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Če izvršni direkor odide iz firme pomeni, da nekaj ne laufa med vodilnimi. Zdaj če uporabnike to skrbi ali ne ni relevantno. Dejstvo pa je, da se nekaj kuha in pripravlja. Zna bit, da bo Simobil ostal brez pipice mehičanov. Pol pa bo še pestro na slovenskem trgu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
Pomojem, ce firma odpusti pol tehnike, se imaš kaj za bati. Sicer ce mene vprašate, zna se zgodit, da mehikanci res kupujejo Telekoma SLO in Srbije. VIP in sivip je pa za spucat folka in prodat...

Na dolgi rok sicer čistka, kot se jo gredo na 040 pomeni, da ostajajo več ali manj samo se retardi in mamice, sposobni so pa spizdil. Ce bi bil uporabnik, bi me skrbelo.

In kaj kot mene uporabnika skrbi naj sploh? Dokler mi vse storitve ki mam naročene delujejo tko kot treba me prov malo mar kdo je direktor in kdo ne..
wink-1.gif

Tim

Pripravnik
9. sep 2007
81
2
8
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Če izvršni direkor odide iz firme pomeni, da nekaj ne laufa med vodilnimi.

Po tvojem bi moral biti na Simobilu do penzije. Zanimivo razmišljanje.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Če izvršni direkor odide iz firme pomeni, da nekaj ne laufa med vodilnimi. Zdaj če uporabnike to skrbi ali ne ni relevantno. Dejstvo pa je, da se nekaj kuha in pripravlja. Zna bit, da bo Simobil ostal brez pipice mehičanov. Pol pa bo še pestro na slovenskem trgu.

Razpad sistema.

Lp.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kateri del razpada? Boštjan bo pač kariero nadaljeval na Prvi,..in verjamem da tudi tam uspešno,..Kadarkoli gre eden od vrhovnih ljudi so pač na vrsti spremembe,..
V Si. pač poteka reorganizacija in zdrževanje z Vip mobile Srbija in kasneje z Amisom,.. združujeta se tudi Telemach in Tuš, reorganizacija v Telekomu,... iz tega lahko razberem da vse razpada,..
Kljub vsem "razpadanjem" pa ima Si.mobil dobro ponudbo in še boljša bo prišla,..Ultimativni paketi z max 10€ tujine na mese, orto paketi z možnostjo uporabe 1GB podatkov mesečno v tujini, nesknčnidata paket in nenazadnje bob paketi za tiste bolj šparovne,..

lpb

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.