Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Če mene vprašaš, bi morale cene administrativnih storitev biti regulirane. Podobno je bilo pred leti, ko se je olajšali prehod med bankami, popularen visok znesek za prekinitev računa, pa se mi zdi, da so jih takrat dobile banke po prstih. Ker ne gre za dejanske stroške, ampak izkoriščanje položaja, ki ga imajo v razmerju do uporabnika.

masaj to ni neki jaki problem...opraterji toliko spreminjajo splošne pgoje da lahko praktično vsake 3 mesece zamenjaš operaterja, brez stroškov

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
In ko bo hotela pri Tusmobilu zamenjati paket, jo bodo "olupili" celo za za 40€
smile-1.gif

skitched-20150210-191511.png

Najprej nevem, kaj si hotel doseči z zgornjim postop, ampak ok.

Vezan si dve leti, dobiš ekvivalentni paket s to razliko, da se je dodatno prišparalo 120,00€.

Po vezavi greš ponovno kamor želiš.

Zakja bi človek v konkretni situaciji, plačal 30€ ali pa obratno, da je pri Tušmobilu, pa da plača 40€, ko mu konkurenca omogoča boljše
sprasujem se.gif

Jest si ti poročen s svojim operaterjem
evil.gif

An tvojo žalost Tušmobil trenutno ponuja boljši paket, predvsem pa bistveno cenejši paket, pa če ti je prav ali pa ne
grin1.gif

P.S.
Na tvojem mestu bi človeku šenkal teh 30€, saj si to hotel povedati ne
grims-1.gif

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
V bistvu je to letelo na prejsnje sporocilu, kjer uporabnik magnum pravi: Tehle €30 za migracijo je bolanih ... In sem samo prilepil slikco, ki dokazuje, da je konkurenca se bolj "pozresna"
smile-1.gif
...

Sicer pa nisem nikoli trdil, da Tusmobil nima poceni paketov... samo kot sem tudi ze napisal, da cena ni vse... Tusmobil MORA imeti take nizke cene, da sploh pridobiti kaksnega uporabnika.... Na sreco je se dovolj takih, ki jim je cisto vseeno, kaj dobijo za svoj denar... vazno je, da je poceni... Meni osebno pac ne ustreza, ker imajo hitrost prenosa podatkov pod nivojem... oz. drugje dobim boljso storitev ... Vsak naj se pa sam odloci, kaj mu bolj pase ...

Tako kot ti meni ocitas, da sem "porocen z operaterjem" lahko jaz trdim zate ... s tem, da sem jaz do pred kratkim imel SIM kartice vseh SLO operaterjev (razen T-2)... in sem lahko do svojega mnenja prisel na podlagi lastnih izkusenj in ne na podlagi govoric ...

Ampak res se nocem vec pregovarjat o tem... sploh ne s tabo... mi je ze zal, da sem sploh karkoli napisal...
uf-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
V bistvu je to letelo na prejsnje sporocilu, kjer uporabnik magnum pravi: Tehle €30 za migracijo je bolanih ... In sem samo prilepil slikco, ki dokazuje, da je konkurenca se bolj "pozresna"
smile-1.gif
...

40€ je samo v izrednih primerih ko gre za prehode na akcijske pakete, redna sprememba paketa je 20€

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif
...

40€ je samo v izrednih primerih ko gre za prehode na akcijske pakete, redna sprememba paketa je 20€

Saj govora je o prehodu na akcijski paket (Gigant)... ali? ... Sicer je pa tudi pri Si.mobilu prehod med rednimi paketi po enaki ceni, kot jo omenjas ...

skitched-20150212-074705.jpg

In tudi ostali operaterji imajo v ceniku tako "bolano" postavko za migracije med paketi
grims-1.gif

Recimo Telekom:
skitched-20150212-075020.jpg

T-2: ne najdem tega podatka

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Je kdo pred leti dobil denar nazaj za zaračunane opomine, katerih ne bi smeli zaračunavati? Se spomnim, da sem takrat poslal mail v zvezi s tem pa nisem dobil niti odgovora..

drevored

Pripravnik
11. jul 2013
108
8
18
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Je kdo pred leti dobil denar nazaj za zaračunane opomine, katerih ne bi smeli zaračunavati? Se spomnim, da sem takrat poslal mail v zvezi s tem pa nisem dobil niti odgovora..

Ja, vse zaračunano so vrnili.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Težko verjamem če govoriš za Si.mobil...Če si dal zahtevek in si bil upravičen si dobil...
b

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Nuvi3790,.. daj prosim tole pošlji na mail info@simobil.si ali pa na FB,.. jest imam s temle bolj malo stika,..če je sla bsignal se verjetno bo nadgrajevalo
b

Danes dobil odgovor.

v Naročniški sektor Si.mobil smo prejeli vaše sporočilo, glede kakovosti signala oz. izboljšanja le-tega na območju Rogaške Slatine.

Želeli bi pojasniti, da pri Si.mobilu izvajamo dostop do elektronskih komunikacijskih storitev skladno s tehničnimi zmožnostmi, naročniško pogodbo in veljavnimi predpisi. Posameznim uporabnikom pa določene vrste elektronskih komunikacijskih storitev lahko niso dostopne. Skladno s Splošnimi pogoji poslovanja pa zagotavljamo najvišjo kakovost storitev, kot jo omogočajo naše tehnične zmožnosti.

Na območju Rogaške Slatine so predvidene izboljšave oz. postavitev novih baznih postaj, ki bodo izboljšale delovanje storitev. Nove bazne postaje so predvidene v prvi polovici leta 2017.

Veseli bomo, če boste v prihodnosti znova postali naš naročnik.

Sem jim kar odgovoril, da do leta 2017 me ne bojo videli
ne-ne-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ne vem kakšne so podrobnosti je problem z lokacijam ali so druge lokacije v zvezi z LTE licencami bolj prioritetne,.. glej s pozitivnega stališča,..lokacija je na listi,..
b

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Iz tega je razvidno, koliko jim je do nas, ki živimo na podeželju in vukujebinah, zakaj je pa bil pred par leti bil super signal.

LTE lahko mi samo sanjamo, če komaj 2G lovim, na določen mestu.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
še tukaj,..

nuvi3790
razumem da ti datum nadgradenj ne sede a treba se je držat prioritet,.. načrt za nadgrajevanje skladno z megarazpisom za frekvence,.. in razpis ima prednost,..
b

če te kaj potolaži,.. borovnica je praktično predmestje ljubljane pa je lte od novega leta,..

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Ti samo zagovarjaj svoje......
priden.gif

Kaj ti misliš, da se bom jaz v borovnico preselil, da bom lahko telefoniral, jok brate odpade
ne-ne-1.gif

To je odgovornost operaterja, da skrbi za svoje naročnike, tako kot pastir za svojo čredo
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
hočem ti samo pojasniti kako pribljižno gre,..
če nisi zadovoljen pač zamenjaš,..ne poznam tvojega dela in pokritosti,..kjer se jaz gibam nimam nobenih problemov in dela bp,.. je pa res da je to bolj LJ in okolica,obala in kakšna Kranjska gora, Bled, Bohinj,..
b

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Kaj misliš, da že nisem zamenjal, ti misliš, da bom jaz plačeval za nekaj kar ne morem uporabljati
ne-ne-1.gif

Ljubljana in njena okolica pa me itak ne zanimajo
grims-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Če si že zamenjal operaterja.. Kaj pol še jokaš glede Si.mobil signala?
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.