Novo pr Si.mobilu XII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Lahko bi dodali se nam Bombastikom
smile-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Ne vem, kdo bo sedaj sploh še vzel Neskončni S in Neskončni M, saj je Gigant cenejši in več nudi za nižjo ceno.
zmaga.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Lih sem mislil tukaj vprašat, pa vidim da GIGANT velja tudi za Poslovne uporabnike
cheer.gif

Morda kdo ve, če se pri paketu "Poslovni ZAKUP" lahko jemlje tudi telefonske aparate ob vezavi? Kako pa zgleda ta vezava? Za vsakega uporabnika v skupini posebej ali kako?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Paket Gigant je isti kot mobitel đabest na polno (tisti, ki je bil do 31.1.), samo da mobitelov je 4€ dražji, ima pa LTE
smile-1.gif

Gigastik pa ima isto ceno, samo več prenosa.
Ampak že 4GB ne porabiš (vsaj jaz jih ne no, pa gledam videe na youtube, na fb, instagramu, kjerkoli hočeš, pa sem največ porabil 3GB)
smile-1.gif

Oziroma se popravljam. džabest na polno je cena 22,95€
smile-1.gif

Dudi vsi Simobilovi paketi imajo LTE
smile-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Paket Gigant je isti kot mobitel đabest na polno (tisti, ki je bil do 31.1.), samo da mobitelov je 4€ dražji, ima pa LTE
smile-1.gif

Gigastik pa ima isto ceno, samo več prenosa.
Ampak že 4GB ne porabiš (vsaj jaz jih ne no, pa gledam videe na youtube, na fb, instagramu, kjerkoli hočeš, pa sem največ porabil 3GB)
smile-1.gif

Oziroma se popravljam. džabest na polno je cena 22,95€
smile-1.gif

Dudi vsi Simobilovi paketi imajo LTE
smile-1.gif
LTE ima samo Neskončni L
smirk-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Videl sem da je ta paket kar dober. Ampak zanima me nekaj. Ali je možno imeti eno naročnino in 2 simkartice ( ali je št. ista ali ne mi ni pomembno). Ker eno bi uporabljal v avtu, drugo bi pa imel v telefonu. Bolj bi mi pasalo, da bi bila drugačna številka.

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Preko moj simobil hočem spremenit v paket gigant iz mojega paketa, pa mi ne gre označit niti enega paketa... Kaj se dogaja?

Nazadnje urejeno:

Eden

Pripravnik
27. apr 2014
85
4
8
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Preko moj simobil hočem spremenit v paket gigant iz mojega paketa, pa mi ne gre označit niti enega paketa... Kaj se dogaja?

Poteka osveževanje zalednih sistemov. Probaj po polnoči.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Tak se nebom odloču .. Za menjavo paketa hočejo SPET 30 €... Saj sem jim dal že 30 € za PAKET 9 pred leti...

Kvečjemu bo sledila migracija na bob 4 cente pa klicat samo kar je nujno, ker finančno ne bom več zmogu naročnine, če se stanje do poteka aneksa ne popravi...

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
Sam sem simobil zapustil ze pred 2 letoma, ker njihov odnos do strank je katastrofalen. Dva dni nazaj sem imel spet opravka z njimi zaradi oceta, ki je zgubil telefon in se niso cisto nic izboljsali.

No da povem zgodbo...

Pred dvema dnevoma, pride oce do mene, da ne najde telefona in naj ga poklicem, da slisi kje je. Jaz poklicem stevilka ni dosegljiva. Poskusama pol ure poklicat telefon brez uspeha, stevilka se kr ni dosegljiva. Ja nic telefon je ocitno nekje zgubil in nov lastnik ga je izklopil. Gremo na simobil.
Tam se poskusamo dogovorit, da bi telefon izledili oz. blokirali na imei. Ne, to oni ne delajo za telefone, ki niso bili kupljeni pri njih. No vredu, izklopijo sim in dobimo novega. .

Mineta 2 dni. Jaz nekaj nastavljam domac ruter in slucajno vidim ocetov telefon povezan na wi-fi. Kaj zdaj to? Hvala bogu je imel oce na telefonu viber. Poklicem viber in hodimo po hisi in poslusamo kje bo kaj brnelo. No na koncu telefon najdemo v avtu za sedezem.

Nauk zgodbe.. zanic omrezje in odnos do strank. Ocitno so za njih narocniki po novem samo tisti, ki kupijo note 4 na 2 leti. na narocninah ze premalo zasluzijo.

edit: Kako velike stroske lahko pricakuje, za zamenjavo sim kartice?

Nazadnje urejeno:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ne vem, kaj jokaš. Sledenje telefona se dela samo na zahtevo palicajev. Enako blokade - torej ko je zadeva uradno prijavljena kot ukradena.
Za neumnosti stranke, med ostalim tudi izgubo telefona, ti ni kriv operater. Izdali so ti novo SIM, še prej odklopili staro in to je vse kar so ti dolžni narest.

KekecXY

Pripravnik
29. jan 2010
201
0
16
Raje se informiraj prej.

Sledenje ali spremljanje telefonskega aparata lahko zahtevate le na podlagi pisnega zahtevka.

Zahtevek lahko posreduje :

po pošti na sedež podjetja Si.mobil, d. d., Šmartinska cesta 134b, 1000 Ljubljana,
preko elektronske pošte prijave@simobil.si ali fraud@simobil.si
ali prek izpolnjenega obrazca za spremembe na enem od Si.mobilovih prodajnih mest.

Ni bil niti problem v tem. Ampak, da sledijo/blokirajo samo aparate kupjeni pri njih.

Nazadnje urejeno:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
In kaj bi ti sledili, glede na to, da številka ni bila dosegljiva?
In bi bil zadovoljen, če bi ti rekli, da je telefon v tvojem kraju in to je vse? Ali bi potem jokal, ker niso mogli ugotovit ali je pod mizo ali pod foteljem?

lystek

Pripravnik
19. sep 2010
79
0
6
Zdaj so pa oni krivi, da ste nesposobni ga najti..
smile-1.gif
Kot je Strangelove napisal, ne morejo oni kar tako na prodajnem mestu slediti telefonu.. Menjava sim kartice pa se vedno lahko naredi, prvič je zastonj. Če sta že bila tam in si to rihtala nista mogla vprašat koliko kaj to stane? Lažje je po forumu bemtiti po drugih kot pa nad svojo nesposobnostjo zmeniti se nekaj normalno..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.