Za ta denar. Kvaliteta izdelave Passat-a in Arteona je enaka. Preskok Passat na Arteon je cca 7 jurjev pri npr. 240KM BiTDI modelu.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kvaliteta izdelave bi pa lahko bila boljša, ja. Precej boljša.
Boljša za tak denar, ali so ga kje pobiksali? Ker pri Passatu se načeloma nihče ne pritožuje nad kvaliteto izdelave.
Niti približno. Sicer sem vozil samo 2 arteona, pa oba sta bila zelo z začetka proizvodnje, ampak po kvaliteti izdelave (natančneje: neželeni zvoki znotraj) se arteon po dosedanjih izkušnjah ne more primerjat niti z golfom. Večinoma so za to sicer kriva stekla v vratih brez okvirja, ampak vseeno.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Za ta denar. Kvaliteta izdelave Passat-a in Arteona je enaka.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Boljša za tak denar, ali so ga kje pobiksali? Ker pri Passatu se načeloma nihče ne pritožuje nad kvaliteto izdelave.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Niti približno. Sicer sem vozil samo 2 arteona, pa oba sta bila zelo z začetka proizvodnje, ampak po kvaliteti izdelave (natančneje: neželeni zvoki znotraj) se arteon po dosedanjih izkušnjah ne more primerjat niti z golfom. Večinoma so za to sicer kriva stekla v vratih brez okvirja, ampak vseeno.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Reimo temu črički ja, čeprav ne klasični. Plus kak ropot tu in tam. 2 različna avta.Sem se danes po isti cesti peljal z Rapidom. Nobenega črička.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Moj občutek o kvaliteti je bil identičen: materiali identični, kvaliteta izdelave identična (torej špranje, pritrditev (fiksnost) delov notranjosti, itd.)
A to misliš na piš vetra (ker tega jaz ne pojmujem pod kvaliteto izdelave, temveč pod glasnost notranjosti)? Ali so bili prisotni ''črički'' v avtu? V mojem ni bilo nič od tega, res pa sem z njim prišel nekje do 150km/h, pa še to za kratek čas. Sem se pa vozil z njim tudi po precej razrukani cesti in ni bilo nobenih čričkov, pa jih običajno takoj ''zaznam''.
Edit: Moj ni bil kakšen predserijski primerek...
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kaj pa v primerjavi z A5 SB, ki ima ena sistem vrat?
Kaksen lastnik tu, da malo vec pove, sedaj ko je ze 1.5 leta na trgu?
Sicer ga nimam, sem jih pa imel precej v rokah.Kaksen lastnik tu, da malo vec pove, sedaj ko je ze 1.5 leta na trgu?