Novi Sharan

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.359
308
83
39
Ljubljana
http://www.zurnal24.si/avtosaloni/volkswagen-vw-sharan-avtosalon-zeneva-162100/clanek

meni grd
wink-1.gif

article_main_wide.jpg

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Špica avto ob predpostavki, da gajba od enoprostorca (ne glede na znamko) ne more bit nek estetski presežek. Končno so šli na drsna vrata, ki so na ozkih parkiriščih super rešitev.
Tudi sam včasih nisem razumel filozofije oblikovanja VAG koncerna. Dokler si nisem njihovega proizvoda kupil sam in "testiral" cel kup "sorodnikov". Od takrat ne menjam več, vsake oči imajo svoje malarja, zato so tovrstne kregarije popolna izguba časa.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.691
1.320
113
Dostojen naslednik, upajmo, da bo zanesljivost na nivoju zadnjih in ne prvih modelov, potem bo zmaga.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Tudi sam včasih nisem razumel filozofije oblikovanja VAG koncerna. Dokler si nisem njihovega proizvoda kupil sam in "testiral" cel kup "sorodnikov". Od takrat ne menjam več, vsake oči imajo svoje malarja, zato so tovrstne kregarije popolna izguba časa.

Saj veš kak je to... Foušija....
evil.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne moreš posplošit in rečt "dizajn VAG koncerna". Škode so namreč večinoma oblikovane lepše oz. bolj zanimivo od čistokrvnih nemcev. Ok, seat se je pač izgubil in gre proti dnu. Celo VW pa je z zadnjim polotom inu golfom prišel do sprejemljivega oblikovanja. Zdaj pa so izdelali "to". Verjetno je super, samo za pogledat je pa...

No, tista nova mazda 5 pa sigurno zmaga. Vzamem nazaj, da je sharan oblikovalski monstrum.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.910
113
meni je ta sharan lep, pač čisto konzervativni vw oblikovalski slog. ta mazda pa bog pomagaj. aktualni model je lep, kaj so pri tem študirali pa mi ni jasno. kot da so dali malo preveč zooma na zadnjih lučeh

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
meni ni grozen ta sharan, samo malo preveč mi na tourana vleče, ker sharani so načeloma od začetka naprej imeli havbo in sprednjo šipo praktično v premici, so zgubli malo na obliki enoprostorca pa je zdaj bolj kombijem podoben

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Pa ne moreš primerjati Scenica, ki se mu cena konča tam, kjer Sharana še osnovne verzije ne dobiš. Drugače pa recimo od Francozov novi Peugeout 5008 zgleda čisto spodobno.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Kot sem že rekel, nima se smisla pregovarjati o tem. Meni osebno je recimo tole čist mim:

Reže vsepovsod, nek krom pod lučmi, motorni pokrov "prerezan" po sredini kljuna, prednje luči daljše od motornega pokrova... Ampak hvala bogu. Grozno bi bilo, če bi vsi vozili enak avto, ker bi bil vsem isti všeč.

Now back to the topic --> Sharan.