Kdo pa je napisal, da se zellloooo matraaa??' Ravno JAZ sem replical Kalbotu, da se prav nič ne matra !! JA, precej obsežno sem jih prevozil, ker sem enega potem naročil. S Puretech motorčkom 130KM sem v 3008 prevozil vsaj par 1000km, v 5008 pa cca 500.. In lahko brez težav povem, da se mlinček hudo suvereno pelje, je konkretno tih in uglajen, porabo sem imel cca 8.5 litra, nobenega nisem niti malo šparal.. Je blo kar precej kick-down-ov na plinu in precej hitrih avtocestnih voženj - občutno več, kot je "normalno".. Je bilo pač treba sprobat, kako se pelje.. Ob umirjeni vožnji sem imel 7,7 litra.. Za kaj manj se je pa treba jajcat, tega pa ne delam.. Drugač pa avto lepo zvezno vleče, navora ima 230Nm in se občuti, da NI švoh.. Niti pod razno ga ni treba terat v obrate, čeprav se nenormalno z veseljem zavrti.. Cukal ni nobeden, UPAM da tudi moj ne bo...
Kaj pa bo na dolgi rok, bomo videli, glede na število teh pralnih strojčkov internet ni ravno nabito poln napak.. Še vedno pa čakam linke do teh silnih napak in cukanj, pa jih še vedno nekako ni, samo "gostilniško" prepričanje določeni Kalbotov..