Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Pa za mene je tudi ta najsvohnejsi dober, kar se moči tiče. Edino za kar bi odkartala ne glede na moč, če je eden kolikor toliko bolj preverjen in velja za zanesljivega. Tudi z garancijo in popravili ne bi dobila 3k€ notri, ampak jaz avto rabim avto vsak dan, ker moram 3 mulce iz bogu ima noge dobiti v vrtec, šolo in se malo dlje do stacune. Pes jest ne zrihtam nič. Z javnim prevozom se manj.
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
vsi pravijo kako zanič so ti turbo mlinčki, cukajo itd.
v testih pa tega psajevega 1.2 povsod hvalijo. tudi jaz bi se za tega odločil, ker definitivno ne deluje podhranjen.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
v testih pa tega psajevega 1.2 povsod hvalijo. tudi jaz bi se za tega odločil, ker definitivno ne deluje podhranjen.
Me zanimajo testi po 100 tisoč kmjih.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Me zanimajo testi po 100 tisoč kmjih.
Veš kaj je zanimivo? Da vsepovsod piše da temu motorju nič ne manjka, razen en kalbo iz alterja pravi da temu ni tako. Maš kakšen dober argument, zakaj tukaj vsi nebi mislili, da si full of shit?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
1,2 na steroidih v velikem avtu pomeni kabum na dolgi rok. Odgovor, čeprav ga ne želiš.