Nova trojka

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Aja
tongue-1.gif

Zakaj pa ni kot pri Renaultu, kjer bruhne ven vse naenkrat
smile-1.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
KSZ

Ku.rba ste se skregali, HEPANU pac ne potegne, je.bi ga.
Doma lahko tudi kuhas na indukciji ali stari elektriki, vsepovsod mleko zavreje.
wink-1.gif

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
Vozil sem 3 leta staro trojko dizla 192 KM (ali tu nekje) karavan in razen tega, da sem se cel cajt čudil, kako je noter utesnjen....vrata do kolena, konzola na desni do kolena, placa nič...pogledam nazaj, strani visijo proti sredini, placa za 4...dosti manj kot v mojem "turku"...vožnja pa nič kaj posebnega. V petki pa sem samo sedel, tisto pa je nekaj drugega ja...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ti se raje vprašaj kaj počneš z notebookom da ga zviješ, sam od sebe se zagotovo ni
wink-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
KSZ

Ku.rba ste se skregali, HEPANU pac ne potegne, je.bi ga.
Doma lahko tudi kuhas na indukciji ali stari elektriki, vsepovsod mleko zavreje.
wink-1.gif

seveda tvoja primerjava je spet primerjava BMW jasa...tukaj ne gre primerjava star elektricen stedilnik ali indukcija....tukaj gre za primerjavo indukcija s 6 ploščami, z vsemi moznimi dodatki za enak denar ko indukcija s 4 ploscami ampak s pravim znakom...

ne vem, vi BMW fahrerhji vedno mislite da drugim "ne potegne" v bistvu pa ste sami revcki v svojem prepricanju in zrtev svojih avtomobilskih fantazij...glavno da imate "vec" od avta....

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
tako lahko potem rečeš še za Audi in Mercedes

podobno, samo mercedes fani niso tako fanaticni na svoj ibervagn, niti audisti, BMW fareri pa ti bodo razlagali da je to edini pravi avto na svetu, s pravim razvojem, pravo obliko in da orjejo ledine...

to so pac klasicni avtomobili, ki vzbujajo zavist ostale mnozice, njihovi vozniki pa se pocutijo kot da so nekaj vec....

med tem ko recimo kaki leksus, infinity, lotus, manj znani med ljudmi, za enak denar nascijejo zgornje znamke in po tehniki in po ceni, za te BMW fahrerje niso vredne nic...ker se z njimi pac ne morejo postavljat (sicer to mi tako ali tako nebo jasno nikoli, kako se postavljas z avtomobilom)....

sem pa recimo zadnjic zasledil en fenomen teh BMW fahrerjev, sem imel en tedn peugeota RCZ, ma ni vrag da so bli jezni ko je moj avto na parkingu pozel vec pozornosti (po mojem jim ni blo jasno kak te lahko polizdelek pozanje tolko pozornosti), kot njihovi iberwagni, ki jih je na cesti mimogrede ze skoraj vec renojev...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik matix pravi:
BMW haterji ste še bolj nadležni kot ljubitelji.

še ne bebec ki si ne zna razlagat zadev...kdo je hater? cisto solidni avti so tile BMW samo je pa 34 jurjev prevec za neko oskubljeno 3.

pa prosim ce ne razumes zadeve, ne se bolj smetit kot jaz in nekaj kompanjonov v temi o novi trojki...

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
V nahrbtniku je padel s stola na tla. Kar se je zgodilo tudi z notebookom iz magnezija, ki je preživel brez posledic. Zvil se je pa tako, da se ni dalo več DVD vtaknit v pogon. No, kake posebne škode ni bilo, ker je po tradiciji SuperDrive kasneje spet crknil.
evil.gif

Nobeden ni metal zadev po tleh namenoma.

On topic... ste že ugotovili kako se lepo vidi pritrditev luči skozi tisto ogromno režo med paneli nad lučmi?
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

sem pa recimo zadnjic zasledil en fenomen teh BMW fahrerjev, sem imel en tedn peugeota RCZ, ma ni vrag da so bli jezni ko je moj avto na parkingu pozel vec pozornosti (po mojem jim ni blo jasno kak te lahko polizdelek pozanje tolko pozornosti), kot njihovi iberwagni, ki jih je na cesti mimogrede ze skoraj vec renojev...

saj me veseli za tebe da si bil vsaj 1x v življenju v pozornosti, ampak saj ne da bi te htel razočarat, ampak z tistim pugijem si bil v pozornosti ker se ljudje ponavadi posmehujejo tisti spaki....kao wannabe TT
evil.gif

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Kakšna reža nad lučmi? Pri novi petki je enako narejeno, po mojem, in tam ni nobene reže, je kar lepo pokrito. Edino pod določenim kotom se vidi črna plastika ki je pod prozorno plastiko luči. Je pa špranja v resnici minimalna... Škoda govorit o tem, ker avta še ni nihče videl od blizu.