Nova trojka

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj ni več daleč če vidiš "demonstrante", ki zahtevajo minimalni dohodek za vse (lenobe)

od tega do enotnega dohodka in enotnih avtov ni več daleč

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Onih hipijev mi sploh ne omenjaj, sami 38 letni "studenti".
bonk.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
bmw je v istem cenovnem okvirju kot audi in MB.
pri bmwju plačaš image in razvoj. in zaradi twga so nekateri pripravljeni plačati toliko, čeprav dobiš kot si že sam ugotovil veliko pogojno primerljivih avtomobilov z bmw trojko.

k sreči obstaja za vsak okus vsaj 5 različnih avtomobilov da si lahko vsak kupi tisto kar mu paše.

467716-post_slo.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Osnovna verzija vec kot 30 jurjev za trojko :D hahah zaradi mene lahko ima varjene spoje, zlate razmike , in vedno voljno soferko...nikoli mi nebo jasno kdo da tolko gnara, za mali prtljaznik, neudobno sedenje na zadnjih zicih pa samo 160 konjev....

ko boš enkrat sedel na sprednjih sedežih in ga sam vozil boš vedel zakaj.

spet butast odgovor...glej za 34 jurjev dobim vrhunsko c5, insignio, mondeota, mazdo 6, (no pa se malo mi ostane)ki pelje scat 3 kadar ji je volja...kaj sele osnovni model

pa hvala za tvojo skrb, kje moram sedet...ker danes BMW vozit je res taka huda stvar...

vidiš meni pa nikoli ne bo jasno kak lahko nekdo da 34 jurjev za francosko ali japonsko kanto. vidiš tukaj poanto? res je, ni je, zato STFU z takimi odgovori ki so stvar okusa in osebnih preferenc

jokat idi na zmenkarije forum...34 jurejv dat za bmw 3 ni stvar okusa, preferenc ali cesarkoli drugega ampak neumnosti, ker ne dobis NIC od avta ce primerjas s temi kar sem ti napisal...

pa si ti sploh kdaj vozil bmwja in potem se vsedel v kako tojoto, forda ali kako primerljivo kanto? stavim jajca da še nisi sedel na voznikovem sedežu (mogoče 316), ker drugače nebi stresal takih bedarij.

me spominjaš na mojega kolega, ki je sveto prepričan da je mondeo konkurenca bmw 5, ker je podobnih dimenzij. prav vidi mu se da funfera še povohal ni od znotraj. ker če samo 1x spelješ oba na parkingu opaziš tisto razliko, ki je ogromna. saj pravim, ti še nosa nisi not dal, povedat pa imaš največ. pač tipično alter

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
tipično alter je, da tukaj 99 % folka nima za novo trojko brez da odkarta dolgoročni kredit. Glasni pa vsi. pridite čez 3 leta+ pol bodo rabljene trojke za vas.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
@steve, in sajkek...

AHAH da nebom dol pado od smeha...vozo sem ze vse zivo (konkretno od BMW vse do 7 /razen x5 in 6)- ki me ni nekak ni navdusla ), verjetno tudi kaj takega ko ti se povohal nisi od blizu, ampak to nima veze...še vedno vztrajam pri svojem, da 3 ni vredna tega denarja nikoli in nikdar...pogovarjate se kot da druge firme pa nimajo razvoja....

avte kupujem na kesh, brez lizingov in kreditov, in tako 3 si komot privoscim, ce se mi kdaj zmesa...

BMW je pac alter premium vozilo, jaz pa gledam uporabnost in mondeo ali c5 je dalec nad 3 recimo, po vsem ostalem blizje 5...tisto kar pa vi castilci premium vozil imenujete " vec od avta" pa je meni vredno 0.

in ti tocno ves kaj sem jaz vozo in kaj ne..tipicno alter vseznalci...

sicer pa hvalabogu za worshiperje...firme so vas vesele.. v bistvu se BMW fani skoraj enaki kot APPLE fani...pac fanatiki, uzivajte v vasem VEC od avta hahah

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ok, BMW je alter premium vozilo, zato bo 400 tisoč alterjevcev kupilo BMWja serije 3
bonk.gif

Citat:

2010 - The BMW 3 Series, with a sales volume of 399,009 units, remained at a similar level to the previous year (+0.5%).

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
ksz

...in nadaljuje se tekmovanje, kdo ima daljšega....
smile-1.gif

Oz. kdo ima krajšega in je treba potem kompenzirati kje drugje.
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
hepan, ne morem se strinjat..pojdi popoldne do šerbineka odpri vrata mondeota jih zapri, skoči do AC intercarja (je najbolžji) odpri vrata ocufanega Cja, pa jih zapri..evo pa imaš od kje je 10.000 € razlike. sploh ne rabiš noter v avto pogledat.

mojih dodatnih 35centov.

O novem C5 raje nebi..je dober pa vse, ni pa ravno vau, dol pado faktor. sploh pa daleč od prostornega...bo kar v velikostnem rangu trojke, vsaj noter.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
@steve, in sajkek...

AHAH da nebom dol pado od smeha...vozo sem ze vse zivo (konkretno od BMW vse do 7 /razen x5 in 6)- ki me ni nekak ni navdusla ), verjetno tudi kaj takega ko ti se povohal nisi od blizu, ampak to nima veze...še vedno vztrajam pri svojem, da 3 ni vredna tega denarja nikoli in nikdar...pogovarjate se kot da druge firme pa nimajo razvoja....

avte kupujem na kesh, brez lizingov in kreditov, in tako 3 si komot privoscim, ce se mi kdaj zmesa...

pa ti to res vse sam sebi verjameš???
hysterical-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
hepan, ne morem se strinjat..pojdi popoldne do šerbineka odpri vrata mondeota jih zapri, skoči do AC intercarja (je najbolžji) odpri vrata ocufanega Cja, pa jih zapri..evo pa imaš od kje je 10.000 € razlike. sploh ne rabiš noter v avto pogledat.

mojih dodatnih 35centov.

O novem C5 raje nebi..je dober pa vse, ni pa ravno vau, dol pado faktor. sploh pa daleč od prostornega...bo kar v velikostnem rangu trojke, vsaj noter.

10 jurjev za zvok vrat? LOL?

ok predam se...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
@steve, in sajkek...

pa ti to res vse sam sebi verjameš???
hysterical-1.gif

no saj se mi je zdelo da nisi ravno normaln :D....misli si kaj ces...pred nekim alterjevcem se res ne rabim nekak dokazovat ali?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ja no, saj samo alterjevci to razumejo, drgač cel svet kupuje c5ke in toyote, bmwja pa skoraj nihče

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ne samo zvok, ampak kako se zapre itd..preizkusi. če boš kje v bližini.

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
KSZ

Vsak pač kupi kar mu paše in kaj potrebuje in seveda koliko € ima pod palcem. Premijska vozila (BMW, Audi, MB,...) se kupujejo predvsem zaradi občutka, ki ti ga avto daje v vožnji in ne zaradi prostornosti, uporabnosti, prilagodljivosti,... Saj večina tu si jih ne more kupiti samo nekaj v tri dni napenjajo proti premijskim vozilom, predvsem ker bi jih imeli a je cena nedosegljiva. Potem ko si ga pa kupijo čez 10 let enega zjebanega s 500kkm pa jamrajo kako dragi so deli in servis.
bonk.gif

OT: Osebno mi je serija 5 dosti lepša, sploh spredaj in s strani. Zadaj sta pa skoraj isti.

LP

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne samo zvok, ampak kako se zapre itd..preizkusi. če boš kje v bližini.

glej kaj ti ni jasno, sem povedal, da poznam avtomobile, pri 7 recimo se vrata sama zapirajo, treba jih je samo prislonit, ampak tudi pri c5 recimo lepo trdo padejo na mesto...sicer pa OK..nebova prisla do konca...ti bi mel trojko jaz je nebi mel, ti mas svoje razloge jaz pa svoje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
te štekam, ampak štekaj ti mene, da mi je popolnoma jasno kje se tehnično skriva 10k€ razlike, brez imidza in ostalega sranja.

isto če navežem k telefonom ali še bolje notebookom, zakaj ej Alu Air od appla tolk dražji od plastičnih "kopij"...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ni ga še, to vedno pride pol čez neki časa - najprej limuzina, nato karavan, nato M verzija