Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
bmw je v istem cenovnem okvirju kot audi in MB.
pri bmwju plačaš image in razvoj. in zaradi twga so nekateri pripravljeni plačati toliko, čeprav dobiš kot si že sam ugotovil veliko pogojno primerljivih avtomobilov z bmw trojko.
k sreči obstaja za vsak okus vsaj 5 različnih avtomobilov da si lahko vsak kupi tisto kar mu paše.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Osnovna verzija vec kot 30 jurjev za trojko hahah zaradi mene lahko ima varjene spoje, zlate razmike , in vedno voljno soferko...nikoli mi nebo jasno kdo da tolko gnara, za mali prtljaznik, neudobno sedenje na zadnjih zicih pa samo 160 konjev....
ko boš enkrat sedel na sprednjih sedežih in ga sam vozil boš vedel zakaj.
spet butast odgovor...glej za 34 jurjev dobim vrhunsko c5, insignio, mondeota, mazdo 6, (no pa se malo mi ostane)ki pelje scat 3 kadar ji je volja...kaj sele osnovni model
pa hvala za tvojo skrb, kje moram sedet...ker danes BMW vozit je res taka huda stvar...
vidiš meni pa nikoli ne bo jasno kak lahko nekdo da 34 jurjev za francosko ali japonsko kanto. vidiš tukaj poanto? res je, ni je, zato STFU z takimi odgovori ki so stvar okusa in osebnih preferenc
jokat idi na zmenkarije forum...34 jurejv dat za bmw 3 ni stvar okusa, preferenc ali cesarkoli drugega ampak neumnosti, ker ne dobis NIC od avta ce primerjas s temi kar sem ti napisal...
Citat:
2010 - The BMW 3 Series, with a sales volume of 399,009 units, remained at a similar level to the previous year (+0.5%).
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
ksz
...in nadaljuje se tekmovanje, kdo ima daljšega....
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
@steve, in sajkek...
AHAH da nebom dol pado od smeha...vozo sem ze vse zivo (konkretno od BMW vse do 7 /razen x5 in 6)- ki me ni nekak ni navdusla ), verjetno tudi kaj takega ko ti se povohal nisi od blizu, ampak to nima veze...še vedno vztrajam pri svojem, da 3 ni vredna tega denarja nikoli in nikdar...pogovarjate se kot da druge firme pa nimajo razvoja....
avte kupujem na kesh, brez lizingov in kreditov, in tako 3 si komot privoscim, ce se mi kdaj zmesa...
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
hepan, ne morem se strinjat..pojdi popoldne do šerbineka odpri vrata mondeota jih zapri, skoči do AC intercarja (je najbolžji) odpri vrata ocufanega Cja, pa jih zapri..evo pa imaš od kje je 10.000 € razlike. sploh ne rabiš noter v avto pogledat.
mojih dodatnih 35centov.
O novem C5 raje nebi..je dober pa vse, ni pa ravno vau, dol pado faktor. sploh pa daleč od prostornega...bo kar v velikostnem rangu trojke, vsaj noter.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
@steve, in sajkek...
AHAH da nebom dol pado od smeha...vozo sem ze vse zivo (konkretno od BMW vse do 7 /razen x5 in 6)- ki me ni nekak ni navdusla ), verjetno tudi kaj takega ko ti se povohal nisi od blizu, ampak to nima veze...še vedno vztrajam pri svojem, da 3 ni vredna tega denarja nikoli in nikdar...pogovarjate se kot da druge firme pa nimajo razvoja....
avte kupujem na kesh, brez lizingov in kreditov, in tako 3 si komot privoscim, ce se mi kdaj zmesa...
pa ti to res vse sam sebi verjameš???
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne samo zvok, ampak kako se zapre itd..preizkusi. če boš kje v bližini.