gadafi ne more sklatiti..druge nevarnosti pa itak ni.
pa količina goriva je verjetno minorna v primerjavi z JE
Kursk sa rusije je sam sebe likvidiral...Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kaj pa je trenutno v sredozemlju od jedrske oborožitve?Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Jedrski reaktorji, ki se VOZIJO kot vojaški objekti v rangu 1000km od nas, večina jih je verjetno starejših od NEK!
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Jedrski reaktorji, ki se VOZIJO kot vojaški objekti v rangu 1000km od nas, večina jih je verjetno starejših od NEK!
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jedrska torpeda na podmornicah? Ajd, nevem, če jih imajo gor, verjetno ne, ampak nikoli ne veš...
Citat:
(70% šanse je da se vsaj ena nahaja v jadranskem morju).
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
(70% šanse je da se vsaj ena nahaja v jadranskem morju).
po kakšni enačbi je pa to izračunano ?
Citat:
Sem tudi že omenil, dejstvo je da če se ena taka podmornica ali letalonosilka ponesreči potopi (recimo da jo Gadafi zadane s torpedom v predel kjer se nahaja reaktor ali pa jedrska oborožitev) bo sevanje v sredozemlju precej višje od tistega pljunka na japonskem.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Sem tudi že omenil, dejstvo je da če se ena taka podmornica ali letalonosilka ponesreči potopi (recimo da jo Gadafi zadane s torpedom v predel kjer se nahaja reaktor ali pa jedrska oborožitev) bo sevanje v sredozemlju precej višje od tistega pljunka na japonskem.
Pa ti si ze bil na kaki jedrski letalonosilki al pa podmornici? Pa videl kako je reaktor zasciten?
Jaz sem bil pa nisem videl. Ker tudi redki člani posadke vidijo zadevo ker je pač strogo varovana skrivnost. Je pa dejstvo da so pomislili na to da bi jih kdo napadel in so zadeve zavarovane. V svetu je bilo že nekaj primerov ko so se jedrske podmornice potopile pa ni prišlo do katastrof. Pa nekaterih nikoli niso dvignili.
Unih 70% si pa tako zelo iz glave povedal da kar boli. Lahk je tudi 90%, lahk je 50% itd... tudi odvisno od trenutnih razmer v določenem delu sveta. In glede na to da za določene podmornice še sami ne vedo kje točno so je naravnost smešno da ti operiraš s procenti. Sebi nižaš kredibilnost.