nova jedrska katastrofa!!

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Misliš, da je zastopil, kar si mu napisal?
grims-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Tukaj je glavo od motorja v luft vrgl-----motor še lavfa---blajerca recimo da je pa radioaktivna.

kako boš to rešil?? Mislijo namesto glave beton gor nalit!! Nak ne bo šlo-----blajerca preveč segreta...

Kako boš z vodo hladil, ko pa povsod pušča...

Če pa misliš da je to ista fora kot centralno ogrevanje v bajti-----bog ti pomagaj...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si preveč z*****, da bi dojel delovanje enega izredno enostavnega sistema v osnovi. Zate je centralno ogrevanje prava znanstvena fantastika.
bonk.gif

Probam tako....če ti odpreš pokrov motorja pri avtu, motor ne crkne zaradi tega.
bonk.gif

Pa sej ti bi pa lahk vedu da so tišlerji najnižje na Podnu, verjetn z razlogom
grims-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si preveč z*****, da bi dojel delovanje enega izredno enostavnega sistema v osnovi. Zate je centralno ogrevanje prava znanstvena fantastika.
bonk.gif

Probam tako....če ti odpreš pokrov motorja pri avtu, motor ne crkne zaradi tega.
bonk.gif
Ne bo slo, ni nikjer sekancev v enacbi...

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

Pa sej ti bi pa lahk vedu da so tišlerji najnižje na Podnu, verjetn z razlogom
grims-1.gif

Sem bil štiri leta tam na Podnu
grims-1.gif

Ta pametni smo imeli višji učilnice kot pa kovinarji
grims-1.gif

Peter Žagar je meni rekel:: fant --iz tebe še marsikaj bo
grims-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sporoči mi tvoj ime, da stopim do Petra osebno in mu povem, da se je en njegov dijak popolnoma sfižil. Ostani pri lesu prosim.

Kar se pa podna tiče in lesarske šole v Škofji Loki, je pa tako, da lesarstva ne bi blo več, če vas strojniki ne bi prevzeli, sanirali pufov in ustanovili iz tega šolski center ipd. Sodeč po tebi, bi bilo bolje, da bi pustili zadevo potonit.

Sicer pa nisem pričakoval, da te bi naučili splošne razgledanosti, uporabo googla, tipkovnice, slovenskega jezika...

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Ti tega ne boš zastopil--------ker si preveč radioaktiven

Ah--gorenci kot gorenci--sj veš

Drugače pa gorenci nisa tako škrti kot pravi vesolnja slovenija, daleč od tega--so zelo radi nevede meni dajali svoje ženske
grims-1.gif

Sorry softi--moram pisat na eno sporočilo-imam prepoved 3600
hysterical-1.gif

Radijacija je huda reč
hysterical-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Dones je moralo nekaj sto znastvenikov in inžinirjev na hitro zapustiti okolico JE-najbrž so šli hitro regrat nabirat, saj ga bo kmalu zmanjkalo, saj radioaktivni predčasno zacveti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne no..ne razumes..

iskal so pelete, da mal podkurijo, da ne bo mrzlo

verjetno ej bogokletno rect..[censored] nej poc, da se vid da sam nabijajo..bog mi odpusti take misli..ceprav jih ne mislim

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Drugače pa gorenci nisa tako škrti kot pravi vesolnja slovenija, daleč od tega--so zelo radi nevede meni dajali svoje ženske
grims-1.gif

hysterical-1.gif

Radijacija je huda reč
hysterical-1.gif

128762915525641093.jpg

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

grims-1.gif

hysterical-1.gif

Radijacija je huda reč
hysterical-1.gif

zdej še manj razumem...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kdo je tukaj pisal, da je v fukosimi lahko tudi kaj bilo..nevarnega..preskočenega pri vzdrzevanju..

ker mmc sporoča ravno to..me kr..strese ob misli.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.215
113
depeše, ampak je utiševačec to že zanikal. Tam ni tako hudo kot mediji prikazujejo, v bistvu so to posnetki črnobila iz drugega zornega kota.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Zajebano:

URGENT: Radiation 1,600 times normal level 20 km from Fukushima plant: IAEA
VIENNA, March 22, Kyodo

Radiation 1,600 times higher than normal levels has been detected in an area about 20 kilometers from the crippled Fukushima Daiichi nuclear power plant, International Atomic Energy Agency officials said Monday.

Data collected by an IAEA team show that radiation levels of 161 microsievert per hour have been detected in the town of Namie, Fukushima Prefecture, the officials said.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.566
5.130
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:kdo je tukaj pisal, da je v fukosimi lahko tudi kaj bilo..nevarnega..preskočenega pri vzdrzevanju..
Jaz sem ugibal... Ampak me je Utisevalec pomiril in podučil kot velik strokovnjak, da se pri jedrski energije špara in da se nič ne preskoči. Ampak kolikor sem včeraj bral, so preskočili ravno vzdrževanje teh rezervnih virov energije in da so bili generatorji nameščeni v kleti (kar sem spet jaz ugibal). Zato so verjetno dobili izdatno porcijo vode, ki ni več sama odtekla.
Upam samo, da niso novinarji imeli za vir alter-ja
bonk.gif

Ne dvomim, da se v večini jedrskih elektrarn v EU tudi najde kak tak "okostnjak", ki so ga preskočili pri vzdrževanju. Z dobrim razlogom: tehniki so nekaj predvideli, ekonomisti pa so po laični razlagi s strani tehnikov ugotovili, da se to tako ali tako nikoli ne rabi in da gre za x-kratno varnost, ki je povsem nepotrebna. Zakaj bi si torej delali s tem stroške?