Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni se ne zdita neke kopije, se mi je že marsikaj zdelo bolj.
Če se pa že greš take primerjave pa MORAŠ vzet R Line slike in X3 z M paketom.
Jaz se ne grem primerjav. Sem samo pokomentiral dve fotki, ki so bile prilepljene malo višje. Baje, da naj bi bile copy-paste ...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni se ne zdita neke kopije, se mi je že marsikaj zdelo bolj.
Če se pa že greš take primerjave pa MORAŠ vzet R Line slike in X3 z M paketom.
Jaz se ne grem primerjav. Sem samo pokomentiral dve fotki, ki so bile prilepljene malo višje. Baje, da naj bi bile copy-paste ...
Kje si pa to pobral? Copy/paste? Prav nihče ni napisal tega.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Zelo lep!!! Kajti do sedaj so mi bili Tiguani katastrofa...
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Usnjen volan, pomoje najdem bolj kvalitetnega plastičnega oz. gumiranega.
Plastike so obupne na dotik, pa tudi izredno krhke in najdeš polno polomljenih plastičnih kosov po teh letnikih, kar se mi zdi noro. Naš ima od prejšnje 60kg lastnice zlomljen obroček pri stikalu za luči.
V zadnji luči je....I shit you not... pajek.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Obupen je notri, pelje se pa še slabše.
Oče ma polno opremljenega 2009, usnje panorama, RNS 510, 1.4 TSi.
Danes zvečer mogoče dobi avto nazaj po menjavi ketne in xyz drugih stvari. Ko bo videl račun bo pomoje dokončno odpisan VW pri njem. Spisek problemov, čričkov, izostanek kvalitete... to bi pisal 1 uro.
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Usnjen volan, pomoje najdem bolj kvalitetnega plastičnega oz. gumiranega.
Plastike so obupne na dotik, pa tudi izredno krhke in najdeš polno polomljenih plastičnih kosov po teh letnikih, kar se mi zdi noro. Naš ima od prejšnje 60kg lastnice zlomljen obroček pri stikalu za luči.
V zadnji luči je....I shit you not... pajek.
A ne stane okrog 30 tisočakov?
Zanimivo jamranje. Prvi lastnik je verjetno vedel zakaj je kupil takšnega. Tvoj oče tudi.Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Moj foter je sicer kupil rabljenega 2 leti ampak avto je nov bil 35k. In kaj imaš za 35k? Jebeno samodejno bočno parkiranje, ki ga noben ne uporablja, nima pa BT in xsenon.