Nov Tiguan

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Mislm, če že primerjate, pol primerjajte z verzijo x5 prejšnje generacije, mu je dejansko bolj podoben.

bmw1.png

bmw2.png

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.738
113
Vxasih so svabi linijo prodali korejcem, kaksenkrat spancem, sedaj pa ostane kar na domaci zemlji.
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni se ne zdita neke kopije, se mi je že marsikaj zdelo bolj.

Če se pa že greš take primerjave pa MORAŠ vzet R Line slike in X3 z M paketom.
uf-1.gif

Jaz se ne grem primerjav. Sem samo pokomentiral dve fotki, ki so bile prilepljene malo višje. Baje, da naj bi bile copy-paste ...

Kje si pa to pobral? Copy/paste? Prav nihče ni napisal tega.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Mislm, če že primerjate, pol primerjajte z verzijo x5 prejšnje generacije, mu je dejansko bolj podoben.

bmw1.png

467716-post_slo.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Meni se ne zdita neke kopije, se mi je že marsikaj zdelo bolj.

Če se pa že greš take primerjave pa MORAŠ vzet R Line slike in X3 z M paketom.
uf-1.gif

Jaz se ne grem primerjav. Sem samo pokomentiral dve fotki, ki so bile prilepljene malo višje. Baje, da naj bi bile copy-paste ...

Kje si pa to pobral? Copy/paste? Prav nihče ni napisal tega.

OK, se popravljam...baje, da naj bi imela oba avtomobila zelo veliko podobnih (enakih?)oblikovalskih potez. Pa me pač zanima, katere? Sem avtomobila "lepo" seciral, da lahko bolj direktno primerjamo...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Ravno seciranje ti odvzame tist očiten občutek podobnosti osnovne oblike ter stranske bočne linije. Vsaj pri meni je tako, saj ti potem ostanejo na voljo zgolj detajli, kjer pa potem podobnosti niso več tako očitne.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ti... veš da kakšen pa je notri pa ne bi vedel, niti pri prvem niti pri zadnjih.... me zunanjost tako odvrača da niti blizu nisem hodil
smile-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Noter je porazen. V bistvu ima notranjost od še enega faljenega avta, golfa plus.

8.jpg

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Obupen je notri, pelje se pa še slabše.
crazy1.gif

Oče ma polno opremljenega 2009, usnje panorama, RNS 510, 1.4 TSi.

Danes zvečer mogoče dobi avto nazaj po menjavi ketne in xyz drugih stvari. Ko bo videl račun bo pomoje dokončno odpisan VW pri njem. Spisek problemov, čričkov, izostanek kvalitete... to bi pisal 1 uro.
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Usnjen volan, pomoje najdem bolj kvalitetnega plastičnega oz. gumiranega.
uf-1.gif

Plastike so obupne na dotik, pa tudi izredno krhke in najdeš polno polomljenih plastičnih kosov po teh letnikih, kar se mi zdi noro. Naš ima od prejšnje 60kg lastnice zlomljen obroček pri stikalu za luči.
bonk.gif

V zadnji luči je....I shit you not... pajek.
hysterical-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
uf-1.gif

Plastike so obupne na dotik, pa tudi izredno krhke in najdeš polno polomljenih plastičnih kosov po teh letnikih, kar se mi zdi noro. Naš ima od prejšnje 60kg lastnice zlomljen obroček pri stikalu za luči.
bonk.gif

hysterical-1.gif

shocked-1.gif
A ne stane okrog 30 tisočakov?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Obupen je notri, pelje se pa še slabše.
crazy1.gif

Oče ma polno opremljenega 2009, usnje panorama, RNS 510, 1.4 TSi.

Danes zvečer mogoče dobi avto nazaj po menjavi ketne in xyz drugih stvari. Ko bo videl račun bo pomoje dokončno odpisan VW pri njem. Spisek problemov, čričkov, izostanek kvalitete... to bi pisal 1 uro.
evil.gif

Tudi pri naši bajti je 1.4 TSI. Avto ima trenutno nekaj malega čez 100kkm in je šla turbina. Do 3500 obratov še nekak gre potem pa čutiš kak spusti. Drugih problemov načeloma ni. Avto se sicer lepo vozi in je udobn.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
uf-1.gif

bonk.gif

hysterical-1.gif

shocked-1.gif
A ne stane okrog 30 tisočakov?

Moj foter je sicer kupil rabljenega 2 leti ampak avto je nov bil 35k. In kaj imaš za 35k? Jebeno samodejno bočno parkiranje, ki ga noben ne uporablja, nima pa BT in xsenon.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tako opremljen še kaj več.

Saj foter 90% sploh ne opazi, ta Tiguan je še vedno boljši avto kot moj, ker se pri meni vsede "na tla".
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Moj foter je sicer kupil rabljenega 2 leti ampak avto je nov bil 35k. In kaj imaš za 35k? Jebeno samodejno bočno parkiranje, ki ga noben ne uporablja, nima pa BT in xsenon.
Zanimivo jamranje. Prvi lastnik je verjetno vedel zakaj je kupil takšnega. Tvoj oče tudi.
Ne vem pa zakaj bi jamral, če kupiš avto za x denarja in potem nima tistega, kar bi ti hotel imeti. Saj ni da ravno v fabriki dobijo naročilo za enega Tiguana, potem pa pač namečejo noter random opremo, ki jim je takrat ravno pri roki.
grin1.gif

Vedno je bila alternativa Kia Sportage za 25 jurjev polno naložena. Zakaj je tvoj oče šel kupit Tiguana? Verjetno zato, ker mu je ustrezal.
wink-1.gif