Nikjer, ker štroma ne smejo preprodajat, lahko pa storitev polnjenja kasirajo.
V civiliziranem svetu si na 700km dolgi poti pozimi, privoščim nujnih postankov 35min za polnjenje.v glavnem nekje 1:1 z mojim turbo bencinarjem ki je dalec od sparovcka, pa tam sem v 5 min fertig.. ti pa moras 1,5 ure mejle pošiljati.
dalec je civilizacija in napredek prišla.
nisi ti kriv.
O si še tu, 2,5 uri do paga in poraba 28litrov bencina za 400km poti. Tebi je res vse isto.Ni povedal za kolk km je to. Ker je cena blizu mojim bencinskim 400 konjem....
slika je gor , za cca 250km poletiNi povedal za kolk km je to. Ker je cena blizu mojim bencinskim 400 konjem....
Ja.....a ni? 250km za 40e na štrom?O si še tu, 2,5 uri do paga in poraba 28litrov bencina za 400km poti. Tebi je res vse isto.
In kaj ima to veze s to temo?Ni povedal za kolk km je to. Ker je cena blizu mojim bencinskim 400 konjem....
Kje s tega racuna vidis, koliko si "natankal"?
0,70€ x 46,269 Kwh = 32,39€
46kwh je lahko za 300km , al pa za samo 150..
Odvisno pd razlicnih faktorjev.
Pri EV je ta razlika se vecja kot pri iCE. Ker je manj izgub
Kot bi vprašal za koliko km je 30l bencina
Ja samo nafto tankaš vedno za polno ceno.Za zgornji racun dobis 20 litrov nafte. To je 400km v povprecnem modernem dizlu, v kaki meci pa vec kot 500. Ni logike zakaj je avtocek na baterijo tako drag kilometer...
Ne vem.CLIO15
Nisem tega vprasala. Mi je SamSvoj odgovoril. Sem sla prav pogledat na svoj en in edini racun za polnjenje. Imam tudi tako, sploh prej porajtala nisem.