nov električni avto,nasveti za nakup

corsol

Guru
11. mar 2010
2.977
961
113
Ja, pol pa te 30 let stara honda CRX na semaforu skine.... ni to to, mora bit moč pod haubo drugače izpadeš še slabše.
Mi vedno znova preseneča to hvalisanje kako na semaforjih Tesla okisa druge...pa koliko ste pravzaprav stari 20, 25 ?
Tudi sem kar nekakrat videl, da ga Tesla pošteno pritisne pa ne samo do 50 kot je omejitev.
Ne vem, mogoče je to kompenzacija za avtocestnih 110(za kamionom po možnosti).

krko

Guru
5. sep 2010
2.685
1.393
113
Ne bi vedel. Verjetno vse piska in utripa, ampak avto sam se pa ne odloči, da bi povečal VR.

Telefona med vožnjo ne uporabljam, avtokamere pa žal nimam. Drugače bi ta S-ka (slikovno/video gradivo) že pristala v temi bedaki na cesti. :)

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.132
739
113
EU
Mi vedno znova preseneča to hvalisanje kako na semaforjih Tesla okisa druge...pa koliko ste pravzaprav stari 20, 25 ?
Tudi sem kar nekakrat videl, da ga Tesla pošteno pritisne pa ne samo do 50 kot je omejitev.
Ne vem, mogoče je to kompenzacija za avtocestnih 110(za kamionom po možnosti).
In točno tam, kjer sploh ne smeš pospešiti, ker ti vedno lahko kak drug norc s Teslo uleti čez rdečo na križišče. V glavnem na križišču se že zaradi varnosti speljuje počasi, ko si tudi preveril vse strani in se dokaj dobro prepričal, da je res frej za speljat.

krko

Guru
5. sep 2010
2.685
1.393
113
Na Alterju si! Saj ni bilo dva metra (vizualno si to v riti kamiona), verjetno kakih 5 (še vedno dosti preblizu!) in vozil je na samodejno.
Ja ja....verjemi, da znam ocenit na kaki VR vozi.....in med 2 in 5m je preceeejšnja razlika.....Sploh, ko gre kolona po prehitevalnem 100-110, Tesla ritopik pa po voznem 90-95km/h, je še toliko lažje določiti metražo.