Pod 20k? Kaj pa oprema je osnovna?Toyota Corolla Touring Sports Hybrid dobiš za pod 20 k EUR
napram desetletje in pol starim Yarisom bo kot vesoljska ladja ...
placa tudi dovolj za veliko nepotrebne krame okrog vlačit
Ne bom si izposojal če imam svoje ki je odlično.
Svoj mtb sem BP zložil v Yarisa če sem podrl sedeže. V cmax dobiš dva. Isto v berlingota. Samo pač sprednjo gumo stran.
V desetletje staro Alhambro 2 odrasla, dva otroka, 4 kolesa, (samo pri mojem snel prvo kolo), pa se nekaj prtljage za nekaj dnikolesi noter, ne daš, nikjer
samo v kombija / pickup
Da v akciji z 2500 EUR "subvencije" na ceno iz cenika 22k5 in še pri večini prodajalcev se da zglihat še za nekaj drobiža in si pod 20 k EUR tudi s stroški a la priprava vozila in podobne kolobocije. Morda se da zglihat tudi metalik barvo pri katerih ...Pod 20k? Kaj pa oprema je osnovna?
Pač pišem bolj ilustrativno, da osnovna oprema ni ravno uboga ...
Ker nekateri so navajeni na "nemški premijski razred", kjer pri osnovni opremi za 45 k EUR dobiš ročno klimo, H3 žaromete in šipe za vintat na roke, prej navedena dodatna oprema pa nanese 12 k EUR ...
kaj res ni dosti ona tema o karjoli? še tu boš utrujal kak je to nadavto?
Osnovna karjola nima nič posebnega od opreme. Razen če živiš v letu 85, te je pa res nabasana z opremo.
— 38,1 cm (15-palčna) jeklena platišča z 8-krakimi pokrovi
— sistem predhodne zaznave in opozorila na morebitni trk (vključno s pešci in kolesarji) s samodejno aktivno pomočjo pri zaviranju
— prilagodljiv radarski tempomat
— sistem samodejnega klica v sili E-Call
— luči Bi-LED
— klimatska naprava s protiprašnim filtrom
— USB, AUX in povezava Bluetooth®
— električni pomik vseh stekel
— upravljanje avdio naprave, tempomata in potovalnega računalnika na volanu
— samodejna klimatska naprava s protiprašnim filtrom (samo hibrid)
— Push Start: sistem za zagon motorja s pritiskom na gumb (samo hibrid
pa pobrišimo to kaj majo itak vsi.
in smo na:
— prilagodljiv radarski tempomat
— luči Bi-LED
uu nora oprema res.
kakih 80% manjka?Daj gor osnovno opremo nove BMW 3, pa boš videl, da 80% opreme s prejšnjega spiska manjka. Dopiši tudi avtomatski menjalnik.
Kar sem hotel povedati je, da za 20 k EUR dobi odličen avto za to ceno. Ko se bo preložil iz 16 let starega Yarisa bo pa izgledalo kot da bi iz fičota presedel v Space Shuttle.