http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920-review-858p9.phpCitat:
Uporabnik Pakul pravi:
Drugače pa je meni 920 tudi zelo mikavna zadeva. Me pa pri windowsih močno moti enaka omejitev kot je na iOSu...torej, da ne deluje kot portable mass storage device, pa očitno pri windowsih da še niti explorerja nimaš. Nalaganje na telefon pa preko aplikacije, otrej isti šmoren kot iOS. To je zame minus, vse ostalo pa je zelo obetavno. Ne dvomim, da bo windows v naslendjem letu pridobil kar nekaj procentov uporabnikov, ker sistem je res lepo delujoč.
Citat:
There is Mass Storage mode for the internal phone storage and you can upload files without needing to install any software. There is no requirement as to where you put your files (specific folders, etc.). If the phone has the appropriate app to handle a file, you'll have access to it. Since there is no WP file manager, you'll have to access the unrecognizable files only via a computer.
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Kaj mate tak fetiš na priklaplanje mobilnih naprav na računalnik? Jaz iPhona in iPada že celo večnost nisem priklopil na računalnik. Sploh od iOS 5, ko so OTA updati in wireless syncing z iTunes.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
8 strani debate, pa vsi hvalite kakšne fotke dela a noben še ni fotke gor prilepil da ocenimo
Drugače pa je meni 920 tudi zelo mikavna zadeva. Me pa pri windowsih močno moti enaka omejitev kot je na iOSu...torej, da ne deluje kot portable mass storage device, pa očitno pri windowsih da še niti explorerja nimaš. Nalaganje na telefon pa preko aplikacije, otrej isti šmoren kot iOS. To je zame minus, vse ostalo pa je zelo obetavno. Ne dvomim, da bo windows v naslendjem letu pridobil kar nekaj procentov uporabnikov, ker sistem je res lepo delujoč.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Fantje, v čem je finta teh fotk ponoči, oz v temi? A komaj čakate, da lahko naredit posnetke domačega sexa, ali zakaj ste vsi tako navdušeni ned fotkami v teh pogojih?
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
pac nekateri hodmo vn s kolegi tud zvecer ane
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja, saj razumem to, ampak kdo sploh fotka v takih pogojih? Mogoče imam 5% slik, kjer bi prav prišla boljša kvaliteta ob slabi svetlobi, vse ostalo je pa bolj ali manj pri svetlem dnevu narejeno