Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ja in tukaj se konca. kupilo ga bo mogoce 10% od teh vseh. Folk si kot prvo ne upa kupit, ker odzivi na 7 ravno niso blesceci, kot drugo pa obstajajo vrhunske alternative v obliki androida.
Jaz bi ga kupil, ce android nebi bil tako hudo dober. Ce bo me kdaj razocaral, takoj menjam, ker rad sprobavam razlicne stvari. Do zdaj sem imel cisto vse platforme, razen wp. Razlog za menjavo pa je vedno do zdaj bil razocaranje nad tistim kar sem trenutno uporablal.
S to tvojo trditvijo sva si očitno popolnoma na drugih bregovih in se nikakor ne morem strinjat.
VEČINA, ki jih poznam, če ne celo vsi (kovirno 10 ljudi), ki ima telefone z Windows Phone 7.5 so izjemno zadovoljni. Res ni nobenih pripomb na celoten sistem in na delovanje. Večina, ki ima Androida pa se pritožujejo nad počasnostjo, zmrzovanjem, neodzivnostjo in prezakompliciranostjo vmesnika. To je realno stanje na trgu med splošnimi ljudmi in ne med nekimi tehničnimi, računalniško podkovanimi uporabniki, ki jih je morda 10 %.
Torej moje predvidevanje je ravno obratno - prepričan sem, da bi za 90 % ljudi bil bolj enostaven in delujoč Windows Phone in ne Android.
Tisti, ko omenjate personaliziranje Androida, igračkanje in razna nalaganje tem itd... Ja, za 10 %... VEČINA uporabnikov pa si še widgete ne nastavi, kaj šele, da bi se ukvarjali s samim vmesnikom...
Citat:
Jaz bi ga kupil, ce android nebi bil tako hudo dober.
hehe, res vidiva zadeve popolnoma drugače... Jaz sem obupal nad Androidi, zame je Android še vedno na nivoju Windows 95. Ker nočem biti suženj telefonu, ampak naj bo telefon suženj meni zato sem šel na WP8 Lumia 920 in moram reči, da zaenkrat brez ene pripombe. Bistveno boljše kot Galaxy S3, ki sem ga tudi krajši čas uporabljal.