Govora je o samo 50 g razlike...No zdaj mi pa povej koliko je iPhone 4s z bumperjem težak (90% ljudiga z bumperjem nosi in se noben ne pritožuje glede teže)?.....Iphone 4s+bumper=180g, torej fu**ing 5 g razlike ki jih ne čuti noben!Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Bruno po tvojem misljenju bi tudi 400g tel bil ok. Tam tudi nebi tezje noge premikal. Nekoc sem mislil da je bil moj desire hd tezka kanta. Vidim da je to cudo se tezje. Omfg
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Jst sem mislil, dedku mrazu naročit s3, sedaj sem pa kr v dilemi.
Citat:
Uporabnik Nejco pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Jst sem mislil, dedku mrazu naročit s3, sedaj sem pa kr v dilemi.
mislim da je wp veliko prijaznejsi za starejse ljudi!
je pa res da ce ma rad odprto kodo (dvomim) ni dileme
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Trend je, da so se ljudje v USA naveličali eniličnosti iosa in na veliko prestavljajo na Nokije...
Haha, kje si pa to potegnil sedaj?? A si že kdaj bil v Ameriki ?
http://www.amazon.com/Apple-iPhone-Bumper-Black-MC597ZM/dp/B003TTKKD6Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Bumper ima mogoče 5g, mogoče. Od kje tebi 50g??
Lumia 920 je težka. Vem kak, ker sem včasih mel htc tytn2 z 190g. Meni osebno je to preveč, bi se pa dalo navadit.Komot.
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
http://www.amazon.com/Apple-iPhone-Bumper-Black-MC597ZM/dp/B003TTKKD6Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Bumper ima mogoče 5g, mogoče. Od kje tebi 50g??
Lumia 920 je težka. Vem kak, ker sem včasih mel htc tytn2 z 190g. Meni osebno je to preveč, bi se pa dalo navadit.Komot.
Pod product details ti piše1.4 ounces = 39.689g oz. zaokroženo na 40g in 140g teže telefona+bumper=180g
Citat:
Govora je o samo 50 g razlike...No zdaj mi pa povej koliko je iPhone 4s z bumperjem težak (90% ljudiga z bumperjem nosi in se noben ne pritožuje glede teže)?.....Iphone 4s+bumper=180g, torej fu**ing 5 g razlike ki jih ne čuti noben!Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Bruno po tvojem misljenju bi tudi 400g tel bil ok. Tam tudi nebi tezje noge premikal. Nekoc sem mislil da je bil moj desire hd tezka kanta. Vidim da je to cudo se tezje. Omfg
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Vidim da je rahitis, osteoporoza in atrofija ter mogoče celo nekroza vedno bolj prisotna med ljudmi...
Nimamo vsi 115kg+, pa čez 2m....
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Vidim da je rahitis, osteoporoza in atrofija ter mogoče celo nekroza vedno bolj prisotna med ljudmi...
Nimamo vsi 115kg+, pa čez 2m....
Čas je za spremembo upor. imena v Hobit, ke Jordan je čist sfaljeno...
Za hobite pa je Lumia 920 itak pretežka. Bolj ti pride v poštev jogurtov lonček z vrvico....
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni res, tema je o prvih vtisih uporabnika tega telefona, to ni generalna tema, namenjena nokia telefonom, za to je namenjena druga tema.
Tole je tema, katero je odprl lastnik telefona, z namenom, da opiše svoje občutke glede telefona.
Ampak enim ni jasno, in enostavno morajo bluzit o hruškah, ko je govora o jabolkah.