Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja, startscreen in še nekatere aplikacije... Spomnim se aplikacije od nemške železnice.
se da to pobrisat?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja, startscreen in še nekatere aplikacije... Spomnim se aplikacije od nemške železnice.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
ksz.. sam je pa res občutlijva na praske. Po 5 dneh uporabe (ne pretirane) + da je stalno v torbici, imam 2 praski na ekranu
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
ksz.. sam je pa res občutlijva na praske. Po 5 dneh uporabe (ne pretirane) + da je stalno v torbici, imam 2 praski na ekranu
Gorilla potem ne opravičuje svojega slovesa!
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Evo, danes se mi je telefon spet zaštekal. Tole mi ni všeč. Sem odprl Store, da bi posodobil aplikacije in je kar zamrznil telefon. Power button ni pomagal, moral sem spet narediti staro foro držanja power gumb + volume down gumb.
Bi znalo bit to posledica kake aplikacije?
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
zgleda da ne, ker razen ko je v roki, je konstantno v torbici..razen ce jo noht spraska
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
zgleda da ne, ker razen ko je v roki, je konstantno v torbici..razen ce jo noht spraska
Očitno maš v torbici svinjarijo/droben kamenček, nekaj zrnc peska...?!