Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Z vsem spoštovanjem, to da 920-ka vleče nadpovprečno naspram i-5 ali s3 je iz trte izvito in močno pretirano... Še žal vam bo, da je @retro nabavil 920-ko, je eden redkih, ki realno piše o svojih težavah z novo igračko...
Samo čakaš da pokoorcaš? Meni je res vseeno, nisem noben fen kake znamke ali česa, ste mi pa smešni eni, ki "napol v šali" tko klincate čez nek izdelek.
Jaz osebno s signalom nimam nobenih težav, itak je to velikokrat stvar omrežja in niti ne telefona.
Mislim, da ne in bolj pokoorcavajo tisti, ki uporabljajo pridevnike daleč najboljši/svetlobna leta naprej/nadpovprečno napram/etc.
Vsi, ki smo že nekaj dali skozi in uporabljali več naprav oz. sistemov vemo, da med aparati/sistemi ni takih razlik ...
PS: priznam pa, da je debata na forumu včasih malo problematična, saj ni postavljenih meril kaj pomeni nadpovprečno/svetlobna leta naprej/etc. Tu se posipam s pepelom, kar je zame normalno/minorno/malo boljše nekomu drugemu lahko prestavlja popolnoma druge dimenzije
PS2: dobro si napisal, večkrat je problem v omrežju kot samem telefonu in tukaj sem se oglasil zato, ker 920-ka npr. v moji pisarni lovi slabše od E6 in XZL, ampak sem še vedno prepričan da je 920-ka odličen telefon in tudi moja življenska premisa je da ne pluvam po konkurenci in uporabljam super pridevnikov, morda le občasno malo, ko je sarkazem na on ...