Pozdravljeni,
sem sicer lastnik SNot2 ampak me je zaradi hitrosti in "zanimivega" operacijskega sistema ( pač me novosti matrajo ) zamikala še N920. Bomba telefon, tudi os pregleden, hiter, appi ki obstajajo so boljši kot na Androidu, ...
... VENDAR ...
Pri moji uporabi sem naletel na več problemov, ki jih še nisem rešil.
1. vnos fiksnega IP-ja. Neglede na to, da ste nekateri omenjali rešitve - to niso . Tega sicer ne jemljem kot minus v letu 2013, vendar je nujno potrebno za priklop na Wifi na lokaciji, kjer se pogosto nahajam. ( navajen iz androida in ios-a, sem bil kar malo razočaran )
2. Nemogoče najti možnost TV-ja na telefonu. ( za recimo basket na hrvaškem, ko vse ostalo zatemnijo mi amis mobia reši vse ) Ni aplikacije. Siol Tvin - ni aplikacije, katerakoli varjanta , ... sprobal vse, ampak ali ni kodekov, ali ni flasha, ... krneki ( Zopet saj ni nujno gledat tva na telefonu, vendar ko si enkrat navajen, da lahko pogledaš, si zopet razočaran, ko je nemoreš usposobit. )
3. Zaščitno folijo je NEMOGOČE konkretno namestiti. ( telefon more pač včasih tudi kake kluče ali kaj podobnega preživeti )
4. Ni možnosti mrežnega pregleda menija - za posamezne funkcije vedno scrollanje do konca
5. Kje hodi 1020 ?
LP M .