Nokia E71 in njene male skrivnosti

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Uff, probaj najti podatke od tega, ki ti je prodal tole. Če je oglaševal kot Nokia E71, bi po moje morala biti kakšna sankcija :S Sicer pa, neformalno povračilo ...

ljncku

Zelenc'
12. jan 2010
11
0
1
Nimam pojma, kaj narest. Do njegove št. bom verjetno prišla (če je seveda sploh še dosegljiv nanjo), denarja oz. ta prave E71 pa sto posto ne bom nikoli videla... Jah, če ne druzga sem se iz te slabe izkušnje marsičesa naučila. Vsaka šola nekaj stane (ta je bila precej draga).

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
E točno tega sem jest na finto dobu ko sem zasebe iskal to nokio e71. Sam jast sem ga kontaktiral prek mejla.Prvo je pa mel ceno
160€ pol jo je pa dal za 150.Mater mejle sem pa zbrisal.Vem pa da je prodajal več vrst telefonov.Ga bom probal najdit na bolhi.

ljncku

Zelenc'
12. jan 2010
11
0
1
A res? Ja, najprej je mal za 160, potem pa za 150eur. Uporabniško ime je imel jasminad al neki podobnga, ker se prav spomnim, da sem fantu naročila, naj on kliče, ker prodaja punca (mislila sem, da bo to Jasmina). Cifra se mu je začela pa na 070. Če se prav spomnim, je v oglasu pisalo, da na maile ne odgovarja. Vem, da ima za sigurno tudi sivo e71, jaz sem vzela črno. Po bolhi sem pa tudi že jaz brskala in iskala, pa ga očitno ni več gor. Tudi na Mozilli pod Zgodovina sem provala najti oglas, pa ne vem zakaj ga ni...

Titan1

Pripravnik
30. dec 2009
94
3
6
Mislim da bo res nekaj takega to uporabniško ime sam men se je oglasu na mail.Vem pa da je prodaju telefone od 150 pa do 180€.
Zgleda da prodaja pod drugim imenom.Mater mu nesramno.Še gram mal bolho prečesat pa da vidim če ga kje najdem.

ljncku

Zelenc'
12. jan 2010
11
0
1
Titan1, hvala ti ful!
smile-1.gif

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Od kod pa je bil ta prodajalec?

Prej sem nekoga kontaktiral glede te nokie, in je isto imel ceno 150 €, ko mi je odgovoril po mailu, da je za prodajo (oz. menjavo+doplačilo), je oglas že zbrisal, tako da točnih podatkov o oglasu nimam...

ljncku

Zelenc'
12. jan 2010
11
0
1
Ko je frendica prevzela ta telefon, se je dobila z njim v Mariboru. Drugače pa ne vem točno, s kje je. Meni ni ponudil menjavo + doplačilo, ampak direkt nov original Nokio e71. Zapakirano, z garancijo in računom. Pa žal nič od tega ni blo res...

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Zdravo. Mam manjši problem. Ko stisnem tipko MENI, se mi pokaze črta v desnem kotu pod stanjem baterije in datumom, menija pa ne prikaže... Izklop/vklop težavo odpravi za krajši čas. Posodobu na zadnjo verzijo, ampak ne pomaga. Kaka ideja? Servis
frown-1.gif
? Hvala za odgovore...

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo ali če ve kje bi se dalo dobit slovar (predvsem španski jezik). Rabil bi pa tudi karto od Mehike za garmina. Za vse odgovore se vam zahvaljujem.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Za slovar odpri Pisarna -> Slovar in tam pod Možnosti izberi Jeziki in Naloži jezike.

Karta je pa tule.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Imam vprašanje, naložil sem karto Mehike, vendar mi je ob tem povozilo ostale karte katere sem imel gor (AR 2.1 in SCG 1.7, stare ja sam ok) tako,da jih sedaj praktično ni. Zanima me, če kdo ve zakaj in kako odpraviti ta problem.

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem pošmekal problemček;)zanima me samo še glede slovarja, modelčk prevaja samo besede, katere ima že predhodno shranjene, če se pa sam zmislim en stavk, ga pa ne bo prevedel. Kakšna ideja?

malcek1

Zelenc'
31. jan 2010
2
0
1
Živjo

Kljub temu, da sem prebral celotno temo, upošteval vse predloge in nasvete imam še vedno težave z baterijo in njeno porabo na moji e71. Baterija mi ob normalni uporabi (10min pogovorov dnevno, 2 sms-a, 10 min wlan) drži komaj dva dni (ob tem, da imam ponoči ugasnjen mobitel.
Ja, montiran imam Garmin xt (zadnjo varianto),a ta ne dela nobene razlike glede porabe, saj je poraba enaka ne glede na to ali imam kartico z garminom v aparatu ali zunaj. Poraba je taka:

MAX: 0,46
90%: 0,22
75%: 0,20
50% 0,20
25%: 0,19
10%0,18
MIN: 0,17

Večkrat sem že naredil tako soft format, kakor tudi hard format telefona oz. kartice. In nič ne pomaga. Niti slučajno se ne približam porabi okoli 0,10 ali celo manj (0,01-0,05-kakor imate ostali).

Med drugim se sprašujem, ali je možno, da je za porabo kriv firmware (imel sem 300... v upanju na izboljšanje sem montiral zadnjega 400...)

Če ima kdorkoli kakšno idejo, ki bi rešila mojo težavo, se priporočam
lp
Matjaž
856355-Poraba.jpg

Priponke

• 856355-Poraba.jpg
    856355-Poraba.jpg
    9,3 KB · Ogledi: 141

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Na kartici moraš izbrisat naslednjii stvari
Spominska kartica:
\resource\plugins\CardRunner.rsc(izbrišeš datoteko)
\sys\bin\CardRunner.dll(izbrišeš datoteko)
Še prej pa v programu onemogočiš Launch background service(Nastavitve/sistem)
Resetiraš. In to je to. Meni deluje.

malcek1

Zelenc'
31. jan 2010
2
0
1
Hvala, x5x, to sem že vse naredil (večkrat), a rezultat je takšen, kot sem zapisal... Meni žal ne deluje.
Kot sem omenil je poraba enaka tudi, če ne uporabljam kartice (preko formatirane kartico sem nato montiral zgolj energy profiler-da sem preveril delovanje, pa je vse isto).

lp
M