pranje avtov ali denarja

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.404
11.420
113
takole debata, gledam mal avto.net in in trgovce, ki imajo mal bolj fensi salone, ki rastejo kot gobe po dežju, noter pa avte po 200k€ in več... pa teh ni malo..se mi zdi da se je razpaslo, da se vsak drugi gre tole...

Kakšni poslovni modeli so to? mal mi liči na sivo področje..legalne pralnice denarja?

Fly

Guru
21. jul 2007
2.679
540
113
To se tudi jaz sprašujem kako smo včasih živeli in kupovali avte brez vseh teh parkirišč in šotorov...

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.524
887
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
takole debata, gledam mal avto.net in in trgovce, ki imajo mal bolj fensi salone, ki rastejo kot gobe po dežju, noter pa avte po 200k€ in več... pa teh ni malo..se mi zdi da se je razpaslo, da se vsak drugi gre tole...

Kakšni poslovni modeli so to? mal mi liči na sivo področje..legalne pralnice denarja?

V Celju vsaj 3 taki v radiusu 500m. Vsi iz istega legla, trenerkarji. Vse legit!...my ass. Pralnice denarja po mojem..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.809
9.986
113
40
MB

Biznis laufa.

sem bil v leclercu majo zdaj eni salon pa uvoz po narocilu … se mu sploh ni dalo pogovarjat za uvoz avta vrednega 30k, je reko bo poslal slike pa poklical … nista :)

sem bil pa v soboto na kii, v salonu vsaj 5 prodajalcev, isto stevilo strank, testne v eno. Mi je reko da ce nisem zmenjen s kom za danes da nimajo casa :)