Nokia E71 in njene male skrivnosti

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Meni preko Mobitela deluje tako, kot je napisano...

Ce je v stanju mirovanja podatkovne povezave, je izpisano samo 3G, ce pa je podatkovna povezava aktivna, pa pise 3,5G ...

20090105-kir9eu1crsrya8qikkhxxny37e.png
20090105-r6r5ahfuhah7s1kktdheh2fkpw.png

Kje si dobil tole zeleno temo?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Kje že lahko vidiš folderje na pomnilniški kartici/telefonu, nikjer ne najdem
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Perza hvala
smile-1.gif
za tole sem imel že pripravljeno vprašanje ker mi javi nek error za certifikat, sam sem najdel na tem linku rešitev...

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Načeloma ni (velike) razlike. V teoriji je energetska poraba in dostopni čas večji, če dostopaš do pomnilniške kartice. V praksi ne bi vedel, koliko se to dejansko pozna. Če menjaš spominske kartice, je bolj nameščati aplikacije v spomin telefona, ker uporaba le-te ne bo možna brez kartice. Ni pa dobro čisto zafilati pomnilnika telefona, saj potem OS ne bo mogel uporabljati t.i. temp oz. začasnih datotek. Osebno nameščam aplikacije v spomin telefona.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Jaz nameščam Javo na spomin telefona, Symbian programe pa na kartico in zaenkrat se je obneslo v redu.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni
Mogoče je bilo kje že kaj pisano o tem ampak bom vseeno vprašal.

Na novo sem kupil E71 in ne morem namestit aplikacij.....pravi da je certifikat že potekel ali pa da sploh še ni veljaven in pa da so mogoče nastavitve napačno nastavljene v telefonu.V N70 sem to nekako uredil in dovolil vsem aplikacijam da se dajo gor ampak tukaj pa mi res ne gre.Upam na kako pomoč....pa še garmina stavim gor kar sem že počel zdaj pa ga nikar ne morem dat gor.

Hvala v naprej
Lep pozdrav

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
ksz

Včeraj ugotovil da če uporabljam temo, ki je nameščena na spominski kartici mi fotoaparat javi da do spominske nima dostopa. Če je tema nameščena na telefonu tega problema ni. Precej nadležno, res pa je da uporabljam še star FW, mogoče j na novem kaj boljše.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Nepodpisanih aplikacij ne boš mogel nameščati brez hekanja telefona, pa še to na novih FW (programskih paketih) ni mogoče.
Torej, za nameščanje vseh aplikacij: orodja-mastavitve-aplikacije- upravitelj aplik. - nameščanje aplikacij: VSE, Preveri certifikate IZKLJUČENO.
Če pa imaš signed in cracked aplikacije, pa je lahko problem v tem, da moraš premakniti datum nazaj za kakšno leto, preden boš nameščal.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Na nobenem od SW-jev, ki sem jih imel nameščeen (predzadnji in zdajšnji), nisem imel tega problema.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ha ha ha ha.......kaj se zgodi ko je človek nepazljiv.............sem pogledal uro in ugotovil da sem dal leto 2008 in ne 2009......zdaj pa dela.

Cawo.........hvala da si me spomnil na uro.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Imel kdo težavo, ko si hotel izklopiti samozaklepanje telefona, da napiše telefona ne moreš odkleniti?

Sem povrnil v tovarniške nastavitve pa še vedno isto? Ima kdo kakšno rešitev?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Jest, je tebi tudi izpisovalo certifikat error ko si nameščal program za screenshot-e

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj program za screenshote je brezplačen. Prestavi datum za eno leto ali dve leti nazaj in poizkusi ponovno.