Nokia E71 in njene male skrivnosti

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
ksz
no men je danes moja E71 crknila na polno po 6 mesecih brezhibne uporabe - zato me je tudi presenetilo, ker zjutraj je samo zazvonila 1x in nato tema, niti prižgat je nisem mogel več ni pomagalo odstranjevanje baterije niti polnjenje niti comp je ni prepoznal preko kabla...NADA, njente...
Ker je v garanciji sem jo nesel na M@, potem bomo pa vidli kaj bo servis rekel ( če je to še vedno Teleray - odgovor že vem - voda )- ampak ne bodo jo tako poceni odnesli - ta telefon vode od blizu ni videl, niti padel, cel čas v etuiju...skartka max sem pazil nanjo.
Kam pošiljajo sedaj na servis?

Nadomestni telefon sem pa dobil N79 - luštn telefon...ampak da sem napisal 1 samcat sms sem porabil celo večnost....hočem svojo E71
jezen.gif
)

veso007

Pripravnik
20. jan 2009
68
1
8
Lp
Mene pa nekaj zanima. En teden imam E71 in je VRHUNSKI TELEFON!!! Ampak me pa nemaj moti. Ko odpiram bilo kako aplikacijo se mi v zgornjem desnem kotu (pod znakom za baterijo in imenom profila) naredi vodoravna črna črta kak centimeter, centimeter in pou dolga. Ampak to samo ko odpiram aplikacije ali bilo kaj, pol pa zgine. Pa še zgornji del, tam k piše katera aplikacija je odprta, mi nepokaže do konca vseh črk.
Kaj bi to lahko bilo? a ima kdo še take probleme in kako je to odpravil??
Lepo prosim za pomoč
HVALA!!

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Sem že malo pozabil kako je, če posodobiš firmware.

Rad bi posodobil na verzijo v200.21.118, pa ne vem ali zgubim aplikacije in teme, ali ne?

LP

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ja, se kar zgodi, da izgubiš, nekaj se jih preko back up-a povrne (predhodno naredi varnostno kopijo), vse pa ne. Teme pa bi se lahko povrnile, nisem pa prepričan.

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Zanima me, kako vam zadnje čase deluje Garmin XT, ker pri meni velikokrat izgubi povezavo med navigacijo po Sloveniji, kar se prej ni nikoli dogajalo. Je mogoče kriva najnovejša verzija firmwarea? Vreme? Pozicije satelitov? Kakšno mnenje prosim
smile-1.gif

airman02

Zelenc'
22. jan 2009
23
0
1
Pozdrav!

Mene pa samo zanima, če je možno kje na simobilu dobit še tole nokio bele barve? Ker ga res zmaga...

Drugač pa me zanima, če je to best buy pri simobilu ta hip? Glede na kvaliteta/denar in paket tri zame? Ker men se zdi da kr je, čakat na nove fone si mi pa več ne da.

lajci

Zelenc'
6. okt 2008
6
0
1
svojo e71 sem nadgradil na FW 200.21.118
mi lahko kdo pove kako (in če sploh) lahko namestim unsigned aplikacije

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Pozdravljeni!

Prosim za sledečo pomoč:

ali je možno E71 sinhronizirati z Outlookom preko npr. USB v tem smilu, da poleg ostalega sinhronizita tudi e-maile, pri čimer naredi sinhronizacijo celega maila z vsebino ne ne samo glave maila. Seveda pa se nastavi max. količina posameznega maila za sinhronizacijo. Mislim, da je imel to možnost že pred leti P990i.

ali je možno kupiti nek program, ki bi deloval kot push mail preko POP3?

V naprej hvala za odgovore.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Mene pa zanima kako vam prikazuje porabo baterije...če vam tiste črtice izginjajo vsakodnevno približno enako s tem da se gsm kar pogosto uporablja.Meni deluje z mojo porabo od 3 do 4dni.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Sem mislil, da bo v dvojnem načino (GSM in UMTS) kaj hitreje sesal baterijo pa ni kakšne velike razlike. Tudi meni drži 3-4 dni s preverjanjem pošte vsako uro, kakšnim poslanim mailom in cca 1h pogovorov.