Nokia E52

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Sicer sem s telefonom zadovoljen, vendar se mi pojavijo problemi pri pregledovanju slik...takrat ga zmatra, začne se počasi odzivati, pregledovanje slik je utopija...Velik plus pa gre bateriji, ki mi zdrži res nenormalno dolgo (6 dni) ob aktivni - poslovni uporabi. Vse posodobitve firmvera do vključno nove, niso imele na telefon popolnoma nobenega vpliva - vsaj pri meni.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Meni pa napiše polnilnik poln in nemorem do imenika,Gmaila,navigacije....
Lp

vsake par dni se meni to tudi zgodi... pa pač rebootam, pa je..

če pa vseeno zveš od česa, pa javi
wink-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
"reboot " pomeni vklop in izklop?

Drugače pa se mi zdi, da ga vrže na kolena, če iščeš neko ime, se zatipkaš in prekineš iskanje, ter nato takoj spet začneš z iskanjem.

Imam pa nastavljeno tako, da išče direktno s številčnico.

Lp

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Evo, moja je prišla s servisa. Zamenjan motherboard. Zdaj bo spet treba iskati nekoga, da mi podpiše HelloX.
cool-1.gif

Lahko kdo pogleda, če je možno pri videosnemanju uporabljati vgrajeni flash za osvetljevanje. Prej nisem opazil te funkcije.

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Citat:
Uporabnik Drago pravi:

Lahko kdo pogleda, če je možno pri videosnemanju uporabljati vgrajeni flash za osvetljevanje. Prej nisem opazil te funkcije.

Jaz imam to opcijo. Software v.034.001. In če se ne motim, je bila že od začetka.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, jest sm dons kupu tole zadevco... Zaenkrat je še na polnjenju... Pripravljam pa vse potrebno, da jo zrihtam!

Torej, kot sem zasledil, nujno potrebuje software update. To že čaka... ostalo sm si tud že zrihtal, (zdej mam e51) backup-e, pa to...

Zdej mam samo še en problem - Garmin. Kaj neki berem, da ne špila ok??

A ma kdo link do vsega potrebnega (program, zemljevidi, mapsource, in vse kar paše zraven) za namestitev?

Vem, da sm se pri e51 kr zafrkaval z instalacijo, pa še to ne vem, če sm vse ok naredil, ampak zadeva je delala. Zdej bi pa rad, da naredim vse tako kot je treba...

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
pa misliš da boš rabil Garmina, jaz sem naložil free OVI maps 3.03 in zemljevide, pa tudi v redu dela...
sicer ne vem, ali je Garmin boljši in katere so prednosti, to naj povejo drugi... meni do sedaj Nokiian navigacija špila OK...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Na nokii 5800 super dela garmin, poveže se enako hitro kot nuvi 255, včasih celo hitreje (če imam a-gps vklopljen). Ti samo na partisu potegni garmin xt za s60v3 karte si pa potegni ene unlcoked, pa nimaš problemov z odklepanjem. (sam imam adria route 3.0 in posebej CN 2010).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
hm... ja sej ubistvu mi je vseen, samo malo bolj sem navajen garmina, in tud zaupam mu malo bolj...

Sej v koncni fazi je res vseeno, sam če se da, ga probajmo dat gor!
smile-1.gif

še vedno rabim link...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
pa je tale 5.00.50 uredu? sm tud bral, da je neka kitajska verzija 5.00.60 boljša...

karte snamem pa adria route, a ne? potem pa map_Source, in neki tako naprej... sm že mal pozabil, kako to gre...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Sam imam tega in čist ok dela. Karte pa za po sloveniji in jugi ti priporočam adria route, za po veropi pa City navigator. Je pa finta, da v teh odklenjenih kartah ne rabiš nič z maposourco delati, samo karto, ko jo potegneš dol skopiraš v mapo garmin na telefon in že dela.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
aha. to je pa nekaj novega!

ok, adria route sm najdu odklenjenga.

Sam CityNavigator pa nisem našel odklenjenega! Pa tud ubistvu tudnimam potrebe dajat cele EU gor (dal bi le au, de, it)... sam za to pa rabim Mapsource, a ne?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.446
2.394
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz

Evo, moja je prišla s servisa. Zamenjan motherboard. Zdaj bo spet treba iskati nekoga, da mi podpiše HelloX.
cool-1.gif

So kakšne spremembe?
Vse dela OK?

Pa prosim napiši zakaj si jo dal na servis.

lp

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Če si opazil je v tistem paketu več kart zato sem ti rekel, da izmed vseh potegni le unlocked, ki zasede 1.85gb. (CNE 2011.10 IMG unlocked)