6 VPRAŠANJ ZA E52. PROSIM ZA POMOČ.
Pozdravljeni. Danes sem testiral E52 v eni trgovini a nekaterih odgovorov nisem mogel najti. Zato vas lepo prosim za pomoč.
1. Ali je možno XLS datoteke (ustvarjene na telefonu) kopirati na osebni računalnik (in jih seveda uporabiti z MS Excel-om) in če ja, kako? Preko podatkovnega kabla?
... ter obratno, ali je možno na telefonu urejati XLS datoteko, ki je bila ustvarjena na osebnem računalniku in prenešena na telefon?
2. Ali je možno prenašati datoteke (npr. MP3, XLS datoteke ...) preko Blutooth povezave iz osebnega računalnika na telefon in obratno, iz računalnika na telefon?
3. Ali je možno prenesti MP3 datoteke iz osebnega računalnika NEPOSREDNO (direktno) na SD kartico (16 GB max) in kako?
4. Opazil sem, da je v Excelove celice možno pisati številke. Na kakšen način pa je možno pisati tudi črke?
5. Ali je branje (predvajanje, previjanje naprej, nazaj...) MP3 datotek kakorkoli počasnejše iz SD kartice, kot pa iz notranjega pomnilnika ter ali je počasnejše, ko je kartica dokaj polna (npr. 15.9 GB od 16 GB)?
6. Ali pri dolgotrajnemu delu v telefonskem "Excelu" in istočasnemu poslušanju glasbe ter 'sprehajanju' med aplikacijami razen baterije še kaj 'trpi', glede na to da je notranji spomin 256MB? Po domače povedano, ali se telefon 'utrudi'?
Osebno mi je E52 v zlati barvi najbolj všeč, a opažam da je večina srebrne barve. Je kakšen poseben razlog za to?
Ali že obstaja kakšen naslednik E52?
Ali bi mi glede na zgornji opis opravil morda predlagali kakšen drugi telefonski aparat?
Prav tako opažam, da imate nekateri težave z Garmin navigacijo, iskanjem po imeniku, Wireless-om, nalagate firmware.... Me zanima napačen telefon?
Sicer pa berem da prihaja Symbian 3 kmalu, a mislite da je bolje da malo počakam? Namreč ne mudi se mi, je pa E52 lepa in ne vem ali bodo nasledniki prav tako.
Hvala lepa.
Lep pozdrav.