Nokia E52

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Zanima me če je normalno, da tipkovnica vsakih 10 sekund narahlo posveti in ali se to da izklopiti.Kolega ima E75 pa mu isto dela...Saj čez dan me ne moti,ponoči je pa zoprno.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
FM transmiter imajo nekatere nokie že po defaultu (npr. N86). Telefon simulira radijsko postajo. problem so proste frekvence in dejstvo, da imaš telefon v faradejevi kletki. Meni je sicer N86 v cliotu delal OK

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Zanima me če je normalno, da tipkovnica vsakih 10 sekund narahlo posveti in ali se to da izklopiti.Kolega ima E75 pa mu isto dela...Saj čez dan me ne moti,ponoči je pa zoprno.

Nadzorna plošča > Nastavitve > Splošno > Prilagajanje > Opozorilne lučke > Utrip. luč. v pripr. > spremeni na izključeno

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Hvala.
nahrung002.gif

anejanej

Zelenc'
22. feb 2010
1
0
1
Moja izkušnja z telfonom je, da mi baterija drži 1 dan??? Z normalno uporabo. Telefon večkrat zablokira, gps šteka, mikofon šumi..
10.gif

Zgleda da bo treba na servis, tel je star 4 m. kupljen v prosti prodaji....
Kje ste vi nastavili funkcijo za varčevanje baterije?

Nazadnje urejeno:

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik anejanej pravi:
Moja izkušnja z telfonom je, da mi baterija drži 1 dan??? Z normalno uporabo. Telefon večkrat zablokira, gps šteka, mikofon šumi..
10.gif

Zgleda da bo treba na servis, tel je star 4 m. kupljen v prosti prodaji....
Kje ste vi nastavili funkcijo za varčevanje baterije?

si naredil sw update? bi znalo pomagat - v kaki meri pa ne vem. To da drzi 1 dan ni normalno. Meni drzi 4 dni, sem pa povprecen uporabnik glede na klice, sms/mms,bluetooth ipd.

mat123

Pripravnik
21. jun 2009
138
0
16
Res bo najboljše, da posodobiš software. Glede trajanja baterije pa mam občutek, da narobe ugašaš gps navigacijo in ti ves čas teče v ozadju. Za tisto šumenje pa lahko pomaga samo servis. Tud kolega je mel tak problem in so napako odpravli šele ko je v drugo prinesel telefon na servis...

recaro

Pripravnik
13. dec 2007
31
0
6
Maribor
Imam nokio E75 in imam sledeči problem.

Vedno ko poskušam poslati MMS mi noče zmanjšati kvalitete oz. velikosti slike. Preden pošlje MMS vedno napiše, da uporabnik verjetno ne bo mogel sprejeti takšne velikosti slike, ali želite vseeno nadaljevati? In ko pošljem komu, res ne more pogledat slike.

Se da ki to nastavit, da bo šlo? Software je bil pred kratkim posodobljen.

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Citat:
Uporabnik recaro pravi:
Imam nokio E75 in imam sledeči problem.

Vedno ko poskušam poslati MMS mi noče zmanjšati kvalitete oz. velikosti slike. Preden pošlje MMS vedno napiše, da uporabnik verjetno ne bo mogel sprejeti takšne velikosti slike, ali želite vseeno nadaljevati? In ko pošljem komu, res ne more pogledat slike.

Se da ki to nastavit, da bo šlo? Software je bil pred kratkim posodobljen.
Probaj sporocila/nastavitve/vecpred.sporocilo (e71), verjetno je pri tebi podobno, tam nastavi velikost slike, verjetno imas nastavljeno "izvirno" velikost. Upam, da je kej pomagal. lp

border

Pripravnik
9. apr 2008
222
0
16
Kako je kaj sedaj z nokio E52... sem bil v petek na MC in so mi povedali, da se vedno j*be software. Zdej pa ne vem, kateri mobitel si naj kupim...

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
zdaj jo mam ze kar nekaj casa - v vsem tem casu ni niti 1x zastekala - dela mi cisto vse tak kot more, zdaj ali imam jaz sreco, ali pa nekdo govori na pamet :D

gradencan

Zelenc'
11. mar 2010
2
0
1
Lep pozdrav!

Rad bi kupil nov telefon Nokia E52. Na Mobitelu stane s paketom Povezani 44/77 79€, splošna akcija - npr. Itak Ðabest pa 179€.
Prosil bi, ki ima paket Povezani 44/77 ter ima možnost nakupa telefona, pa ga zase ne misli kupiti, da mi odstopi in si zase kupim telefon. Tudi vse ostale bi prosil, če imate slučajno kakšna druga poznanstva.
O nagradi se dogovorimo. =)

Hvala usem že v naprej!

kukomah

Zelenc'
18. mar 2010
11
0
1

A mi lahko nekdo odgovori ali telefoni kupljeni E 52 kupljeni (v zadnjem času) pri Mobitelu delujejo brezhibno ali se še kar pojavljajo napake s softwerom (kot so se konec lanskega leta)?

Prosim, ker si nameravam kupit ta telfeon u kratkem, pa ne bi rad kupil "problematičnega telefona"!

LP

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
jaz sem skupaj s sodelavci dobil testne telefone iz nove serije par mescev nazaj in noben od nas (4-je ga imamo) nima nobenih tezav

kukomah

Zelenc'
18. mar 2010
11
0
1
Bi prosil uporabnike tega telefona če mi povedo, kako so zadovolni oz kako deluje fotoaparat (ali dela lepe slike)