Citat:
Uporabnik m_zorko pravi:
zdravo!!!
imam en problem. ponoči se mi je izpraznila baterija in ko sem E52ko zjutraj prižgal sem ugotovil da se mi je zmanjšal fond na ekranu. ikonce v orodni vrstici so manjše...pisave so manjše,kar je zelo moteče.. ker so res zelo majhne in ure recimo sploh ne vidim. je pa hecno da ikone v glavnem meniju in podmenijih so pa enake. probal sem tam v nastavitvah: velikost pisave in nastavil na "največja",a je še vedno manjša kakor pred tem,če sem jo imel na "najmanjša". telefon sem pakrat izklopil in ni nič boljše... ima kdo kakšno idejo???
problem je podoben kakor bi na računalniku stisnil CTRL in zasukal kolešček na miški.
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Ja, lahko bi ti povedal, da je to eden izmed "profilov".
Po tolkih letih in modelih Nokij se mi zdi vse samoumevno
lp,
Mpix
Citat:
Uporabnik m_zorko pravi:
po resetiranju je še vedno vse majhno =/ pa še vse nastavitve k sm jih meu so se zbrisale.. tko da... katastrofa =S =S
ka ma še kdo kako idejo kak bi lahka ta problem rešu?? obstaja kaka tipka al pa kaj...tko kokr rečmo če si na internetu...pa stisneš lojtrco da se vse poveča oz. zvezdico da se pomanjša... pač...nevem... za znoret je to da moreš na 20cm gledat de vidiš kaj tipkaš....
Kaj pa signal? Je dober?Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Hvala.To je bilo očitno to.Sem nastavil na ročno.Zdaj pa še telefon na servis da mi GPS zrihtajo,pa bom mogoče celo zadovoljen..
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Enkrat sem zasledil, da lahko nokia pošlje glasbo avtoradiu.
Prek neke frekvence.
Ve kdo kaj o tem.
Če to deluje, kako potem pošljem glasbo npr. iz kartice?
Lp