[Nogomet] Prestopi 2008/2009

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Bolje, da gre drugam, v Milanu bo težko dobil šanso, kot težko menim, da jo bo BORRIELLO.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ma Flachija kolikor vem ne bo več na zelenicah saj so ga 2. ali celo že 3. zasačili pri jemanju KOKE......
Paloschi je samo posojen Sampdorji, kar je za moje pojme super, ker fant mora igrat......
Boriella upam da bodo uporabili za kakšno transfer menjavo, ker to ni igralec za Milan.....
Naša uprava ga serje, ker čaka in čaka in čaka....Lloris je podpisal za Lyon in mi bomo ostali s Kalačem...jao, jao.....

MMslo

Zelenc'
1. avg 2007
19
0
1
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Ma Flachija kolikor vem ne bo več na zelenicah saj so ga 2. ali celo že 3. zasačili pri jemanju KOKE......
Paloschi je samo posojen Sampdorji, kar je za moje pojme super, ker fant mora igrat......
Boriella upam da bodo uporabili za kakšno transfer menjavo, ker to ni igralec za Milan.....
Naša uprava ga serje, ker čaka in čaka in čaka....Lloris je podpisal za Lyon in mi bomo ostali s Kalačem...jao, jao.....

Flachiju poteče kazen januarja drugo leto. Baje, da je zameril upravi ker ga ni podprla pri njegovemu dokazovanju (ne)jemanja kokice tko da ga ne bo več k nam, eni omenjajo da bi šel nazaj v Fiore.

Glede Paloschija zaenkrat ni še nič uradnega, da bi bil posojen.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej smo svetovni prvaki, le zakaj bi rabil nove okrepitve!
bonk.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Ne ne FLACHI bo še igral, sej zato pa CASSANO ni vzel 10 ker pač je reku, da jo pusti njemu
wink-1.gif

Earlier this afternoon, Sky Sports News had claimed that Carlo Ancelotti's agents had met with Roman Abramovich and his advisors, and thashed out a deal that would bring the Milan boss to Chelsea.

All that supposedly remained was a deal being struck between the two clubs.

However, the speculation seems to be some way from the mark, with Chelsea immediately and vehemently denying the reports.

Read a statement: "Contrary to reports Chelsea Football Club has not reached agreement with any individual to become manager, nor have we sought permission from any organisation to talk to their manager.

"We are extremely happy with how our search is progressing."

Frank Rijkaard, Luis Felipe Scolari and Roberto Mancini are the other foreigners in the fray, and this development once again puts Mark Hughes right back in it after it seemed he had completed his switch to Manchester City.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Pomoje tut spet ena bučka, ki jo je goal (in njemu podobni) se zmislu.
Pa baje Carlo sploh besedice angleško ne razume
smile-1.gif
.

Upam vseen da je kej resnice na tem, bi bla dobrodošla sprememba.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
neeeeeeee, ne dam Ancelottija za noben denar.......dej mi povej eno pametno zamnejavo no?
Kdo nas bi lahko treniral?
Sicer pa je Carlo že vse skupaj zanikal na tiskovki "ostajam 150% v milanu".......

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Carlo je ful velik dosegel in naredil za nas in je sigurno eden najuspešnejših trenerjev. Samo sam sem mnenja da rabimo en nov začetek in svežega trenerja, predvsem zaradi zelo predvidljive igre in menjav zadnjo sezono. Je pa res, da ni glih velik trenerjev na razpolago. Mogoče Lippi, Spaletti, Raijkard, MVB.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Ne ne to sm sam tko reku. Sicer se pa za dobr dnar da vse zment!!
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Hmmmm nevem, če pravilno razmišljaš.......malo poglej kako ekipo je imel Milan in kaj je Ancelotti z njo osvojil......zamisli si da bi Carlo imel na razpolago ekipo kot jo ima Manchester, Barca, Real, Inter.......

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
emmmmm.....kaj pa kasneje?.....
2 ligi prvakov, 1 scudetto, 2 evropska superpokala, 2 italijanska superpokala,1 italijanski pokal, 1 svetovno klubsko prvenstvo.....
Kdo je še osvojil toliko v kratkem?......

Mogoče ni prišel v pravi ambient.......nevem če se spomniš kako je bila večina navijačev proti prihodu Ancelottija zaradi njegove preteklosti (Milan, Roma) in kako so ga pričakali na stadionu s trasparenti (Un maiale non puo allenare, Ancelotti vattene!...in podobne)

Nazadnje urejeno: