[Nogomet] Prestopi 2008/2009

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Ha ha ha si dečko si
grin1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik lionel pravi:
Ha ha ha si dečko si
grin1.gif

LOL....če si 10 let zdržal igrat nogomet v Sloveniji, se s tabo nimam kaj pogovarjat.....
bonk.gif

Še bolj je žalostno, da se s tem hvališ
uf-1.gif

I'm off z debate s tabo....
cheer.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Raje športnik, kot pa pred tv z čipsom v eni z daljincem v drugi in bulit v tv
uf-1.gif

In v bistvu se nisem hvalil, sem samo povedal, če pa ti tvoji možgani ne znajo razčlenit med temi dvemi stvarmi nisem jaz kriv
tongue-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hehe, čips in tv je pomojem tvoj stil glede na preteklost.....
Jaz sem še vedno aktiven športnik.....na srečo pa si nisem izbral nogometa, ker sedaj bi verjetno pozdravil svoje starše, predvsem mamo in očeta, imel potres možganov, ker ta noč ni bila moj dan in bi kupoval "proteine" na črnem trgu in končal na infekcijski......:)

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Nasri v Arsenal....ta WENGER je pedofil...100%
evil.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Ne sej on je najbrž našel kak veliko bolj perspektiven šport, ki v sloveniji cveti
grin1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ja par trosobnih garsonjer kupit je že velika umetnost...to lahko zmore samo CIME.......
Aja, zdej gledaš že s finančnega vidika......huh.....
Raje sem Brezec, ki bi po tvojem in po CIME-tovem lahko kupil par dvonadstropnih atrijskih hiš pa še medijsko ni v posmeh....

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Medijsko v bistvu se Brezec niti preveč ne izpostavlja. Oh kriza vedno bolj slutim, da mi si bliže kot mislim
confused-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ubožec...se počutiš ogroženega?
Upam, da ne boš zaradi tega delal samomora, kot prikazuje tvoj smiley pri vsakem postu......
če si pa iz mojega konca, sem potem vse uganil.....ker tukaj v nogometu ni nobeden uspel.....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Red Devil......kaj to z C.Ronaldo je kaj resnice, al samo spet Calderon razbiva jajca, kot jih je 2 leti z Kaka'-jem?

Ferguson ga ne da. Klavzule nima, odkupit si pogodbe ne more, tako da ne verjamem da bo kaj s tega.

Možen scenarij:

Real bo dal ponudbo, ManU bo zavrnil, Ronaldo bo zajokal, Fergusonu se bo snelo češ 'nehvaležnost mulc' in ga bo začel ignorirat, sprejel naslednjo ponudbo in bye bye Ronaldo, hello mučosdeneros
17758-icon_confused.gif

Podobno se dogaja s Piquejem. Pogaja se z Barcelono, Ferguson ga hoče zadržat, Pique hoče igrat prvo, ker pa brez zloma noge enega od Rio/Vidiæ ne bo možno. Je pa vrhunski branilec, no....bo vrhunski branilec, potenciala ima več kot dovolj.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Dinamo je pred podpisom dveh Argentincev, iz smeri Dalmacije pa prihaja Ante Rukavina. Drugače sem pa danes zasledil super zanimiv podatek. Barcelona je za 44 prodanih igralcev v zadnjih petih letih dobila 43 mio €, Modri pa v krajšem časovnem obdobju, za pet igralcev več kot 50 mio. Ja, modra blagajna je polna, komaj čakam dejanski začetek prestopnega roka.
cheer.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Pustite nam Rukavino pri miru
jezen.gif

Politika Dinama mi je bla zelo všeč v zadnjih letih in dejansko so naredili par norih poslov. V dobro Hajduka pa upam, da se je po dobri stari navadi večino tega denarja pokradlo
nahrung002.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Ni važno koliko jih uspe, če tebe ni med njimi je isto
cool-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hehe, jaz imam vsaj nekaj nastopov za državno reprezentanco, sicer kot mladinec ampak vseeno.....ti pa verjetno 20 nastopov v članski ekipi kakšne tretjerazredne ekipe......sedaj pa razmisli, kdo naj komu pusti debato o športu.....

aja pa še to....izberi disciplino pa se nekje dobiva.....sej sva si blizu
evil.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Imam še dobro mnenje o človeštvu, ga ne bi hotel spremenit
tongue-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Fanta, kaj če bi vidva prestopila nekam, v kak Uzbekistan, pa tam nadaljevala tole prepucavanje. Tukaj naj bo pa tema primerna naslovu.