[Nogomet] Prestopi 2008/2009

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Abbiati v Palermo za 3,5M €.
Zdej moramo "plasirat" samo še Dido, Kalaca, Storarija in Coppolo...
smile-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ja mogoče un Francoz Hugo Loris.

Fedor kaj pa kej praviš o Zapati? Na eni forumih si ga ful želijo vidt v Milanu.

Drgač je pa Real iz Zaragoze za Olivieiro plačal 7M€ odškodnine, kar tut ni slabo.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ja najverjetneje pride Lloris.....
Sem že povedal...ravno to je bila iskra katera je pripeljala do spora med mano in @lionel-om....Dossena in Zapata so best buy za obrambo.....
Mancini dobil nogo pri Interju....najverjetneje pride Mou....
smile-1.gif

hja 7M€ za Oliveiro...mi smo jih odšteli 20M€.....na žalost.....
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Amauri v Juve....damn.....spet bomo ostali brez "težke" špice......Drogba bo najverjetneje šel v inter skupaj z Mou-jem....

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
V bistvu sva se tolkla kr neki, nisem rekel, da je dossena slab kot ne da je grosso ne vem kaj od igralca. Rekel sem le, da je grosso bil ključen igralec za italijane na svetovnem, ne ker je zunajserijski igralec, ampak je imel tiste situacije katere so pripeljale italijane tja kamor so na koncu prišli. In ne, da je UDINESE slaba ekipa, sam igrat v UDINESEJU ni kot igrat v MILANU. Je še veliko boljših igralcev bilo, ki se v večjem klubu niso znašli
confused-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Kukr jst vem smo dal za Olija 11M€ + Vogla.

Muri nej bi pa tut prpelju Deca in Lamparda.

Predvsem bo zanimivo, kako bodo igrali posamezniki na evru. Znajo si nekateri cene kar naviti ob dobrih igrah.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Slabo veš, ker točna cifra je bila 22 mio €....na žalost.....oz. 17 mio € + Vogel (5 mio €)

Nazadnje urejeno:

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik limetka pravi:
Dinamo je pred podpisom dveh Argentincev, iz smeri Dalmacije pa prihaja Ante Rukavina. Drugače sem pa danes zasledil super zanimiv podatek. Barcelona je za 44 prodanih igralcev v zadnjih petih letih dobila 43 mio €, Modri pa v krajšem časovnem obdobju, za pet igralcev več kot 50 mio. Ja, modra blagajna je polna, komaj čakam dejanski začetek prestopnega roka.
cheer.gif

Sanader štopiral prestop Rukavine v Dinamo

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ne me je**t....smo odkupili Boriella...upam, da ga uporabimo za menjavo z Mexese-em.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sarkazm
smile-1.gif

Fala bogu da gre, itak ni bilo nikoli nic od njega pri Lpoolu, placo pa vlekel, kot da je zlatar..

MMslo

Zelenc'
1. avg 2007
19
0
1
cassano4td9.jpg

YES ... dobili smo ga zastonj od Galaktikov.

v pogodbi je sicer klavzula -> če ga prodamo letos se govori o 7 mio €, naslednji 2 leti pa 5 mio €, ki grejo Realu

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Paloschi v Samp - Maggio k Milanu......Paloschi - Cassano......mater...super napadalni dvojec.....
Upam, da bodo res kupili Maggia...I like this guy!

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Maggio igral res dobro letos, je pa tudi res, da mu je gole v večini naštimal cassano. Hm kdaj pa se FLACHI vrne? Pa še Montela je tukej, res da mal že v letih sam je pa še vedno aeroplanino
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno: