[Nogomet] Prestopi 2008/2009

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Ni glih prestop.
smile-1.gif
, da jih bo lahko mela v svoji novi galeriji.
Tip ma res preveč denarja, tko da me kakšen mega prestop res nebi čudil, še posebej ker so letos brez lovorike.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fedorov.. ti bolj spremljas italjansko ligo.. Dossena [udinese] je kaj prida?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Odličen nogometaš....zelo sem bil vesel ko se je pisalo, da bosta Dossena in Zapata prišla v Milan....na žalost se je naša uprava zopet "izkazala".....
Če je že od Liverpoola si lahko samo vesel, ker je res 1A....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A res? Fajn
smile-1.gif

Se pa cudim, da ni vpoklican v reprezentanco.. Je Grosso boljsi?
stupid-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Če se ne motim, je na eni od zadnjih prijatelskih tekem Italije odigral svojo 1. tekmo..
Moje mnenje je, da mu Grosso ne seže do levega jajca....:)

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Grosso res, da ni blestel od svetovnega, sam brez njega ne bi bili svetovni prvaki
stupid-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Hmmm....če tako gledaš potem ne bi bili svetovni prvaki brez vsakega, ki je zadel oz si prislužil 11-m?!?
stupid-1.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Fedor nekomu si očital nekaj kar bi se mislim, da moral zamisliti kar ti sam.
Tvojega mišljenja ne mislim sploh komentirat, ker se komentira že samo s seboj. In prav imaš NE BI BILI
stupid-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Primerjal si Dosseno z Grossem...nevem, če si kdaj sploh videl igrat omenjenega igralca.....potem pa za argument izvlečeš tako floskulo kot je....penal ki ga je osvojil ali gol proti nemcem.....Primerjaj Nesto z Materazzijem.......in je verjetno Materazzi zate boljši, ker je sprovociral Zidana za headbutt in dosegel izenačujoč gol...
Dudek je bil glavni za osvojitev naslova LP 2005, ker je branil vse možno....kaj je zato boljši od Buffona, Checa, Casillasa.....je to tvoja logika?
LOL....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Drogba 90% gre v Milan.....hope so.....
Xabi Alonso z eno nogo v Juventusu....
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ne igram nogometa, ker igranje nogometa v sloveniji je kot igranje hokeja na ledu v indiji...to pa še ne pomeni, da nisem poznavalec nogometa....nevem, če si letos kaj spremljal Udinese in omenjenega igralca....jaz sem, ker sem zelo blizu Udin in veliko tekem sem si ogledal tudi v živo......To o Messi-ju in Maradoni, je bolj tvoj način mišljenja.....na srečo imaš jutri spet šolo tako, da se boš lahko prepiral s "tovarišico".....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fino
smile-1.gif

Zdaj pa rabimo se kaksnega fana Dortmunda, da mi pove, ce je Phillip Degen kaj prida
smile-1.gif