Nočni lajež

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
@testni voznik...pazi da ti ne boš nekoč komu šel na živce in te bo lepo uspaval...to kar imaš v mislih je pa kaznivo dejanje,ki se kaznuje z zaporom do 2 let...
ne vem zakaj se vedno spravljate na nič krive živali,a nimate jajc da bi se soočili z neprilagojenimi lastniki?tako mano a mano???
uf-1.gif
Lepo da si ljubitel živali. Tudi jaz jih imam rad.
grin1.gif

2 leti zapora praviš.
Hm
Torej po zakonu poštar mora zvonit oz te zbudit, tudi sosedovemu psu po zakonu ne moreš nič če štarta z vajo ob 4.00 zjutraj....
A veš kako lepo je ko po 32 urah službe prideš domov in je ednina želja 6 ur spanca.
Najbrž nisi razumel...pa vendar.
Psa bom najverjetneje uspaval.
Z lastnikom pa večkrat kako pivo spijava in se problema zaveda.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
obstaja pa tudi elegantnejša rešitev...oddaja psa,dajte oglas da podarite čuječega psa čuvaja..zagotovo se bo našel kdo,ki išče ravno kaj takega..pri tastu na dolenjskem je bajta čisto na samem in maksi cele noči laja,že zaradi srn in ostale divjadi...pa nikomur ne pride nna misel da bi ga uspavali,še hvalijo ga kako dober čuvaj da je
ko sem se jaz privlekel domov po 24 urnem dežurstvu sem zaspal ko ubit in sploh nisem vedel da pri sosedih rušijo predelne stene v stanovanju,vse je stvar psihe
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
..., ki pa samo utisajo in ne zadusijo zvoka. na koncu jih je treba se iz amerike uvazati, ker pri nas nihce ne uvaza kvalitetnih.

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Dovolj, da z njimi brez problema zaspiš. Težave bi lahko imel le, če laja pes v tvoji sobi. V lekarni prodajajo dovolj kvalitetne čepke, po mojih izkušnjah.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ti kar kupuj v lekarnah škart robo po 15eur za 4 pare
grin1.gif
za ta denar dobim jaz 400 najboljsih

Howard LEIGHT MAX

pravzaprav si prvo mesto delijo

Hearos extreme (udobnejsi vendar precej drazji, tezko se dobijo na stari celini)

in

Moldex CAMO PLUGS (daljsi in tanjsi, bolj zadusijo nizje frekvence)

sicer pa kar vprasaj kar te zanima, na cepkih sem skoraj doktoriral

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
@testni voznik...pazi da ti ne boš nekoč komu šel na živce in te bo lepo uspaval...to kar imaš v mislih je pa kaznivo dejanje,ki se kaznuje z zaporom do 2 let...
ne vem zakaj se vedno spravljate na nič krive živali,a nimate jajc da bi se soočili z neprilagojenimi lastniki?tako mano a mano???
uf-1.gif
Lepo da si ljubitel živali. Tudi jaz jih imam rad.
grin1.gif

2 leti zapora praviš.
Hm
Torej po zakonu poštar mora zvonit oz te zbudit, tudi sosedovemu psu po zakonu ne moreš nič če štarta z vajo ob 4.00 zjutraj....
A veš kako lepo je ko po 32 urah službe prideš domov in je ednina želja 6 ur spanca.
Najbrž nisi razumel...pa vendar.
Psa bom najverjetneje uspaval.
Z lastnikom pa večkrat kako pivo spijava in se problema zaveda.

Me prou zanima, kako si ti rešu problem.
smirk-1.gif

Men je zadjič dopizdilo, ko sm zaradi psa spal samo tričetrt ure ponoči, sm zjutraj poln adrenalina, jezn, zgrabu psa, dal v prtljažnik in ga odpeljal tam, kjer bi zaradi neke druge neprespane noči, ko je lajal na ves glas, skoraj zaspal za volanom . Še sam ne vem kaj me je rešilo (zbudilo) takrat. Ker me je malce zapekla vest, (pes pač ne vem če razume v kakšno nevarnost me je spravljal) sem povedal materi /pač je njen pes/, kam sem odvleku psa in s pomočjo sosedove neizmerne ljubezni do psov /ne vem od kdaj so oni gazda pri nas/ je pes spet doma.
Je pač tako, da eni enostavno ne razumejo, koliko nesreč in nepotrebne škode se dogaja zaradi nočnega nemira, od omenjene življenjske ogroženosti, do nevarnosti na delovnem mestu, kjer divjajo viličarji okoli tebe... Kako jim je lahko pasje življenje več vredno od človeškega, ... no v to se ne bi spuščal, je pa mati narava takšna, da pripadniki iste vrste ponavadi zagovarjajo svoje.
smirk-1.gif

lili

Zelenc'
5. nov 2008
5
0
1
Tudi jaz sem imela iste težave s psom. Ni in ni nehal lajati, pa sem na neki spletni strani našla, da prodajajo PREPREČEVALCA PASJEGA LAJEŽA in naj ga pohvalim res deluje!!! Pri nakupu sem tudi dobila kodo, katero lahko uveljavlam pri naslednjem nakupu kot popust. Ker pa ne verjamem, da bom še kaj kupila, ti lahko dam kodo in jo uporabiš
wink-1.gif
. Koda oz. popust velja samo še v mesecu novembru.
http://www.teamintell.com/~tea...rt&Itemid=1

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik lili pravi:
Tudi jaz sem imela iste težave s psom. Ni in ni nehal lajati, pa sem na neki spletni strani našla, da prodajajo PREPREČEVALCA PASJEGA LAJEŽA in naj ga pohvalim res deluje!!! Pri nakupu sem tudi dobila kodo, katero lahko uveljavlam pri naslednjem nakupu kot popust. Ker pa ne verjamem, da bom še kaj kupila, ti lahko dam kodo in jo uporabiš
wink-1.gif
. Koda oz. popust velja samo še v mesecu novembru.
http://www.teamintell.com/~tea...rt&Itemid=1

Jao, fino so te nasrali
bonk.gif

Tale reč stane v Amazonu 45$ (35€)
http://www.amazon.com/PetSafe-Outdoor-Ultrasonic-Bark-Deterrent/dp/B000UZNLGA
tule ga imajo za 70$: http://www.hammacher.com/publish/75520.asp

Z vsemi poštninami, carinami in davki ne prideš do 170€ za kolikor te nategnejo pri nas...