Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
@testni voznik...pazi da ti ne boš nekoč komu šel na živce in te bo lepo uspaval...to kar imaš v mislih je pa kaznivo dejanje,ki se kaznuje z zaporom do 2 let...
ne vem zakaj se vedno spravljate na nič krive živali,a nimate jajc da bi se soočili z neprilagojenimi lastniki?tako mano a mano???
Lepo da si ljubitel živali. Tudi jaz jih imam rad.
2 leti zapora praviš.
Hm
Torej po zakonu poštar mora zvonit oz te zbudit, tudi sosedovemu psu po zakonu ne moreš nič če štarta z vajo ob 4.00 zjutraj....
A veš kako lepo je ko po 32 urah službe prideš domov in je ednina želja 6 ur spanca.
Najbrž nisi razumel...pa vendar.
Psa bom najverjetneje uspaval.
Z lastnikom pa večkrat kako pivo spijava in se problema zaveda.
Me prou zanima, kako si ti rešu problem.
Men je zadjič dopizdilo, ko sm zaradi psa spal samo tričetrt ure ponoči, sm zjutraj poln adrenalina, jezn, zgrabu psa, dal v prtljažnik in ga odpeljal tam, kjer bi zaradi neke druge neprespane noči, ko je lajal na ves glas,
skoraj zaspal za volanom . Še sam ne vem kaj me je rešilo (zbudilo) takrat. Ker me je malce zapekla vest, (pes pač ne vem če razume v kakšno nevarnost me je spravljal) sem povedal materi /pač je njen pes/, kam sem odvleku psa in s pomočjo sosedove neizmerne ljubezni do psov /ne vem od kdaj so oni gazda pri nas/ je pes spet doma.
Je pač tako, da eni enostavno ne razumejo, koliko nesreč in nepotrebne škode se dogaja zaradi nočnega nemira, od omenjene življenjske ogroženosti, do nevarnosti na delovnem mestu, kjer divjajo viličarji okoli tebe... Kako jim je lahko pasje življenje več vredno od človeškega, ... no v to se ne bi spuščal, je pa mati narava takšna, da pripadniki iste vrste ponavadi zagovarjajo svoje.