Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Nikamor nismo padli. Na srečo smo po dolgem času dobili kvalitetno glasbeno zasedbo, ki zna odigrati in odpeti še kaj drugega kot svojo primarno glasbo.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Modrijani..kam smo padli, da je napol narodno-turbofolk skupina tako popularna, kot so bili nekoč Pankrti ipd.. folk sploh ne ve, kaj je taprava muzka...kot na balkanu.
Daj daj. Poslušal 1x neprostovoljno. So špilali komad Plavega orkestra in je Blaž tako fušal, da je bilo že prav boleče za ušesa.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Podobnega mnenja so bili o avseniku in slaku pred pol stoletja. Zato pa sta bila zunaj bolj uspešna kot doma (avsenik je imel za več kot leto naprej koledar popolnoma popisan).
Očitno so v tujini še večji glasbeni bedaki kot smo mi.
Firbec me matra zakaj ne grejo v stožice, v tujino. Imajo modrijani kakšne hude turneje po tujini že?
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Slaka več ni, Slavko Avsenik je že v pokoju ... Ne moreš obstati s časom, tako kot stari kmetje, ki hvalijo samo tiste stroje, škorpiva in vse ostalo, kar je bilo 50 in več let nazaj, vse kar pa je danes, pa ni več nič vredno ... Pojdi s cajtom naprej.
Kakor koli gledaš na Modrijane, ti ne boš nikoli napolnil dvorane oz jo razprodal, pa še, Modrijani so s svojimi pesmimi "omogočili" da mularija, ki je prej poslušala tisto elektronsko sranje, rap, tehno, house itd, da zdaj še oni poslušajo normalno glasbo.
Drugače pa mi je čisto VSEENO kaj si vsi ostali mislite o Modrijanih, jaz vem, da take žurke na veselicah ne naredi noben bend, kot jo naredijo modrijani, in nikjer ni boljše veselice in noči, kot tam, kjer igrajo Modrijani. Noč Modirjanov je prirejen za RTV, drugače pa moreš priti na vrtno veselico, ko igrajo, pa boš videl razliko.
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kasn uspeh, ce posuljujejo po radiu non stop s temi modrijani?
Citat:
Slaka več ni, Slavko Avsenik je že v pokoju ... Ne moreš obstati s časom, tako kot stari kmetje, ki hvalijo samo tiste stroje, škorpiva in vse ostalo, kar je bilo 50 in več let nazaj, vse kar pa je danes, pa ni več nič vredno ... Pojdi s cajtom naprej.
Kakor koli gledaš na Modrijane, ti ne boš nikoli napolnil dvorane oz jo razprodal, pa še, Modrijani so s svojimi pesmimi "omogočili" da mularija, ki je prej poslušala tisto elektronsko sranje, rap, tehno, house itd, da zdaj še oni poslušajo normalno glasbo.
Drugače pa mi je čisto VSEENO kaj si vsi ostali mislite o Modrijanih, jaz vem, da take žurke na veselicah ne naredi noben bend, kot jo naredijo modrijani, in nikjer ni boljše veselice in noči, kot tam, kjer igrajo Modrijani. Noč Modirjanov je prirejen za RTV, drugače pa moreš priti na vrtno veselico, ko igrajo, pa boš videl razliko.
Sosednja tema je o Tomosu kolk je fajnCitat:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ti ne veš kaj je dobra veselica, šmrkavec
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ja, seveda,. Komad na prvo zogo s tremi akordi, bos primerju z "elektronskim sranjem", recimo s kraftwerk al pa underworld. In ne, na modrijane ne bom prosovoljno sou nikoli, ker vsak irski band k v tork zvecer k igra v pubu, igra 5krat bolj kvalitetno glasbo... Ti, pa enkrat namest na veselico zavij na kaksen koncert uveljavljeih, pa vseeno ne tako zelo popularnih glasbenikov (v lj ima siska pa metelkova spodoben program, se bolje pa v kaksno evropsko metropolo) pa bos videl razliko. In ne, za razliko od avsenika, modriani ne bodo nikol uspesni v tujini. Slovenskim ovcam se pa seveda, da tako sranje prodat...
Citat:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Ja, seveda,. Komad na prvo zogo s tremi akordi, bos primerju z "elektronskim sranjem", recimo s kraftwerk al pa underworld. In ne, na modrijane ne bom prosovoljno sou nikoli, ker vsak irski band k v tork zvecer k igra v pubu, igra 5krat bolj kvalitetno glasbo... Ti, pa enkrat namest na veselico zavij na kaksen koncert uveljavljeih, pa vseeno ne tako zelo popularnih glasbenikov (v lj ima siska pa metelkova spodoben program, se bolje pa v kaksno evropsko metropolo) pa bos videl razliko. In ne, za razliko od avsenika, modriani ne bodo nikol uspesni v tujini. Slovenskim ovcam se pa seveda, da tako sranje prodat...
To, kar pvi video sem našel od teh tvojih kraftverkov pa underwooda ... In to je tebi ok? A si na kakih tabletah? Saj ni čudno, da se tako jaz in ti ne strinjava o dobri glasbi.
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2P_YcJq1EWg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/69xUOO9Dyus" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Pri prvih niti besede ne razumem kaj pojejo, pri drugih pa isto. In to je tebi ok? Človek ...